Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
43
Favori
133.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben BF 5’i 5 dakika oynayamıyorum sıcaklıktan. Pc yanacak diye kapatıyorum. Normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    Bf işlemciyi tamamen kullanıcak şekilde optimize ettiler işlemcinin turbosunu kapatıp oynayabilirsiniz yahut güç limiti belirleyin lenovo legion tool kit üzerinden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Parlaklık için discordda kayıt defteri mevcut.Ancak ekran kartını yazılımı sıfırdan kurulum yaparsanız tekrar kayıt defteri girişine ihtiyaç duyarsınız.

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler, işlemcinin turbosunu nasıl kapatabilirim? Bu arada windows 11 ile Lenovo Fan Control iptal oldu, uygulama çalışmıyor. Alternatif program var mı bildiğiniz?

Son sorum, İstanbul’da oturuyorum. Servise gitsem bakımını birkaç saate yaparlar mı sizce?

core isolation kapatacaksınız hocam yoksa çalışmaz engeller windows.

aa görmedim onu. Ben parlaklık sorunu discord legion da yazarken kimsenin umurunda değildi. 400 lü serilerdi sanırım ilk çıktığında 5 sürüm kadar sürdü nvidia ile iletişime geçtim her sürümde. Benden genel testler falan istediler, bütün herşeyi dump dosyaları falan yollamışt. Bir kaç sürüm çözüldü sonra tekrar başladı. SDR modu unuttum vallahi bu parlaklık sorunu yüzünden :D

Hani grupta var bu ayarlar, unofficial olan mı ?

• Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)amdaputuningutility.com
    AATU
    https://amdaputuningutility.com

Teşekkürler hocam, bende de parlaklık sorunu var. Eskisi gibi parlaklık kalmadı. Bir ayarı var mı düzeltecileceğim?

• 6800h + rtx 3070 ti li lenovo legion 5 pro aldım neweggten, ürünüm geldi hangi programları kurmak gerekiyor. Birde w11 yüklü geldi, w10 mu kursak acaba baya farklı geldi biraz da yavaşlık var gibi.

İşlemcinin turbosunu kapatırsak performans çok düşmez mi acaba? 2k'da pc yanacak dereceye geldiği için çözünürlüğü düşürüyorum gözüm bozulacak.

• Deníz kullanıcısına yanıt

Güncel sürüm kullanmak daha iyi bence.

Lenovo Vantage indirebilirsiniz, lenovonun kendi sistem taramasını atıp güncellemeleri atıyor.

Gerisi ise daha çok sizin isteğinize bağlı olan programlardır.

Sizin bilgisayar modeli neydi

Fixing the dim brightness/broken brightness curve after certain nvidia driver install. (for example 80% brightness feels like a 20% after the install)

How did it happen:

For these specific panels (you can check your panel/monitor name in hwinfo): BOE0985, BOE0A40, CSO1600, CSO1609, brightness calibration data registry keys have been removed from the section of Lenovo 3070 specific configurations in the driver inf. starting with 511.65 driver.

**The calibration data registry will be uploaded at the bottom of this post. It is extracted from the 511.23 driver (in which brightness curve is perfect).**

If you get "permission denied" when you try to import the reg file, you need to give full access right to administrator(s) group for the path below in regedit:
    **HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm\State\DisplayDatabase**

(Right click on DisplayDatabase folder and click on Permissions)
    • **MAKE SURE TO RESTART YOUR SYSTEM for the changes to work.**
    • Keep in mind that any clean install of a driver, any DDU will REMOVE this registry key from your system so your screen might get dim again. In case it does, use this fix again.

*credits to: <@436229934638170114> for the fix!*

• The second way of fixing this, if the above method does not work for you is downloading and clean installing a driver that does not cause the brightness to be dim, then on top of it installing the newer one that you planned to use without using the "clean" install checkbox within the nvidia installer. As example: you DDU your current driver - > install 511.23 - > install 527.56 (without clean install) - > brightness should not have any dim issues.
    discord
    Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
    https://discord.com/channels/819491422327406592/1061598000004223067/1067864375307796600

Çok fazla bir düşüş olmuyor zaten düşük güç tüketimi ile yüksek performans verebiliyor amd

The proper option to use is "Processor performance boost mode". To enable this setting, go to regedit and navigate to:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\be337238-0d82-4146-a960-4f3749d470c7

Find or create the value "Attributes" (DWORD) and set the data to "2".
    Sonrasında güç profiline gidip gelişmiş ayarlardan ayarı kapatın.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

• Hocam bugün 3060 ekran kartımın biosunu 140watta modladım, sistemi kapatıp açınca bios ekranı dahi hiçbir ekran gelmedi simsiyahtı. Birazcık korkudan ve soğuk bir terden sonra bilgisayar acılırken f2 tusunu spamladım daha sonra klavyenin yön tuşlarından aşşağı - yukarı enter esc enter , yaparak bilgisayarı hybrid gpuya alarak sorunu çözdüm. Allah kimseye göstermesin ama birisinin başına gelirse diye yazıyorum. azdaha bilgisayar çöp oluyorsu şimdi eski yedeği flashlayacağım.

• dobisco kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı id’si yüklediğiniz bios ile aynı olmalı yoksa sorun yaşarsınız.Üstelik windowsta problem veriyor bioslayınca bazı oyunlar mavi ekrana filan düşüyor ama sıfırdan windows kurunca sorun kalmıyor.Peki 10 watt fark ettiyormu diye sorulursa ben pek bir değişiklik görmedim.Bunun yerine undervolt/overclok yapıldığı zaman çok daha iyi oluyor bu şekilde güç tüketimini düşürüp performansın aynı seviyede kalmasını sağlayabilirsiniz.Daha sessiz bir oyun deneyimi.

eksik olmayın hocam aslında ilk basta 2022 serisinin biosunu modladım. Nvidia panelde 140watt diye gosterdi ama oyunlarda 130watta kaldı. Sonra birde clevo biosu deneyeyim dedim çünkü 3070lerde clevo modlanıyo, flashladıktan sonra siyah ekran biosu bile göstermiyordu bilgisayar. Yine gpu biosu birşekilde hallediliyo anakart biosu cok onemli onunla oynamamak gerek.

• destannnn kullanıcısına yanıt
    Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

Bios update yapmalı mıyız? Oyuncu için hangi programlar önerirsiniz peki? Nvidia ayarları nasıl olmalı, birde mux switchi nereden açıp kapatıyoruz?

Vay be 1 senedir söve söve bir hal olmuştum nvidia'ya bu muymuş sadece proglemin kaynaoığı. Şu reg kaydını mı eklemiyorlar sürücüye. Yazıklar olsun ya Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)  SDR moduna döndüm tekrardan dünya varmış Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)  HDR da bozuk değil ama nvidia sürücülerinde kelvin ayarı olmadığı için AMD giibi. Beyaz tonları daha sarımtırak veriyordu sevmiyordum native renk uzayını. Sarımtırak olmasa çok sırıtmayacak da.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.