Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.094
Cevap
43
Favori
133.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef öyle sorsalar büyük firma deriz ama kullanıcı bazlı işlem yapmıyorlar anladığım kadarıyla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

511 den sonra bozulmuşştu sanırım evet öyle yazmışlar. Ben 4 5 sürüm üst üste yazdım nvidi'ya düzeltmişlerdi. Testler falan vermiştim. Sonra bir anda yine gitti son güncellemelerde. İşin garibi niye siliniyor ki bu reg kaydı. Dursun işte orada. DDU ile silince gidiyor demek ki. Belki üstüne yaz desek durur diyeceğim, ammaaa düzgün çalışan driver kurup sonra ddu ile silmeden üstüne update ile güncel sürücü yüklediğimde de oluyordu aynısı.

Gerçi nvidia şeyi çözmüş ya. Netflix bozuluyordu sürekli aspect ratio hatası veriyordu o sık sık olmuyor artık bu netflix ile de kaynaklı biraz gerçi ama olsun. :D Bir de ekran uykuya geçip uyandırdığımızda netflix çalışmıyordu. DRM kormasında problem oluyordu hep. PC yi tamamen uykuya alıp çıkarıyordum öyle düzeliyordu.

• birkaç saatlik uğraş sonunda 140wattı gorduk arkadaşlar. Lenovo legion 5 in 140wattlık gpusunu modladım nvcleninstall ile nv platform controllersi devre dışı bıraktım. Msi afterburnerdan wattage manuel olarak ayarladım. Legion 5 bile 140 watta çalısıyo neden bizimkiler çalışmasın.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

• Lenovo Legion 5 Pro, intel modeli için bu adaptör alınır mı? Orijinal kutu içeriğindeki ürünle aynı mı?

(Prize taktığımız kısmı yok sanırım üründe, onu nasıl alabiliriz?)

www.hepsiburada.com
    Pemaster Lenovo Legion 5 PRO-16ACH6 Şarj Aleti Adaptör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/pemaster-lenovo-legion-5-pro-16ach6-sarj-aleti-adaptor-cihazi-p-HBCV00002IIW2B?magaza=pemaster
  • destannnn kullanıcısına yanıt

82JD002ATX

Lenovo Legion 5 Pro 11.Nesil Core i7 11800H-RTX3060 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-16inc-W10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 25 Mart 2023; 0:0:33 >
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    Cihaza tam güç sağlayamaz bu adaptör alırsanız düşük enerji tüketimin kullanmanızı öneririm

Aynı cihazı kullanıyoruz hocam, Sizdede ekran kartı full güç ( 130 watt ) vurduğunda sıcaklıklar deliriyor demek ki Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

Bios update yapmalı mıyız? Oyuncu için hangi programlar önerirsiniz peki? Nvidia ayarları nasıl olmalı, birde mux switchi nereden açıp kapatıyoruz?

Burada çıkan bütün güncelleştirmeleri yapmanız iyi olur. Ekran kartınız güçlü zaten, ben uygulamanın kendisinin karar vermesini kullanıyorum, eskiden pc güçsüz iken ayarlar yapıyordum fakat bu pc de ihtiyaç duymuyorum. Mux switchi nereden açılıp kapandığı hakkımda bilgim yok maalesef.

Attığınız linkte adaptörün gücü 135w yazıyor. Sadece ekran kartının harcadığı güç 130watt. Ona dikkat edin, cihaz zaten 230wattlık batarya ile gönderiliyor. Sorun çıkartır almayın bence bunu

Teşekkürler hocam. Bu arada isteyen olursa diye yeni wallpaperları atıyorum.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)www.hizliresim.com
    ra3p1d9.jpg
    https://www.hizliresim.com/ra3p1d9

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)www.hizliresim.com
    3whunj4.jpg
    https://www.hizliresim.com/3whunj4

fr62w28.jpg
    https://www.hizliresim.com/fr62w28

Bu baya güzel, cihazım w11 home yüklü olarak geldi oradan aldım.

• dobisco kullanıcısına yanıt

ben 3060 ile 130watt gördüğüm de 85 derece altına inemiyorum, maşallah :D

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Hibrit mod olarak geçmesi lazım uygulamada kapalı konuma getirmelisiniz en iyi performans için.

Benim 3070'de 300w şarj aleti var kütük gibi   Anca yetiyor tam güç çekerken cpu ve gpu.

ama bir şey fark ettim. Son bioslarda gücü sanki kısmışlar gibi. Eskiden cinebench de falan boost modundayken 85w'a kadar çıkardı işlemci. Şimdi 70 80'i anlık vurup sonra boost'a 65 civarlarında devam ediyor. Üşendiğimden test edemedim. Aslında 4 5 bios öncesine dönüp bir denemek lazım.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Aslında bu cihazda da ( 3060 rtx nvidia ) tercih edilmeli 300w şarj aleti, bazı zamanlar öyle zorladığım oldu ki prize takılı olmasına rağmen bataryadan da tüketti. Tabi bu dediğim Msi afteri kurmadan önceydi, ne zaman ki kurdum baktım sıcaklıklar üvf dedim tamam dur :D

Tamamdır hocam bunu almam. Bu arada Overwatch oyniyim dedim, pc yanacak bir maçta. Nasıl bir terslik var sizce? (Ayarlar Low'da)

Tamamdır hocam teşekkürler, almiyicam

• 2k çözünürlükte çok sıcak oluyor pc, 1920x1200'e alınca da gözüm bozulacak gibi oluyor. Ne yapmalıyım?

Islemcinin Turbo Boostunu kapatin, Silent modda otomatik olarak kapaniyor. Veya ThrottleStop programini yukleyin ve program icerisinden kapayin.

Böyle mi olması lazım? Normal masaüstünde kullanırken, internete filan girerken 3070ti mı devreye giriyor, yoksa işlemci ekran kartı mı?

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde sürekli olarak harici ekran kartı kullanımda

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.