Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.093
Cevap
43
Favori
132.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wirm

Bu arada boşta coil whine yok arkadaşlar merak edenler için. Daha oyunları deneyemedim malum yüksek gb oyunlar hala iniyor.

En boşta performans modunda hibrit mod kapalıyken bile rahatsız etmiyor fan sesi, ancak var. Belki de ben alışkın olduğum için.
    Bosta fan sesi cok sinir bozucu. Bu yuzden macbooklari seviyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar YouTube’da vs klavye w a s d kısmına basınca içini esnediğinden bahsetmişler sizde de oliyor mu bu şekilde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelen laptopta anormal denebilecek bir esneme yok.

• Medimarkt 12 taksit aldım club kupon varmış 75tl görmemişim. Bonus 350tl geldi ayrıca garantiden. Normalde 19500 civarına gelecekti.

• Warzone fps değerleri Downtown (1600p RTX OFF):

Her şey full: 90-100
    Biraz kısarsak ( Filmic 2x olarak devam): 100-110
    Dlss Quality: Bu değerlere 10-15 ekleyin.
    Dlss Balanced: 20-35 ekleyin.

GPU sıcaklığı 82 dereceyi geçmiyor.

• amazon.de veya .com 'dan ürünü alıp taksit yapabilen var mı? Bir yolu var mıdır?

Selam.

• SaveMartha S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de satın aldım az önce mediamarkt tan. Onerilerin var ise söylersen sevinirim aldiktan sonra yapacaklarimla alakalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazabilirsin beni de konu başına

• Wirm kullanıcısına yanıt

cihaz hibrit olarak mı geliyor yoksa dgpu olarak mı?

eğer hibrit geliyorsa dgpu ile biraz daha fps artar

• frzstate kullanıcısına yanıt
    Hibrit kapalı geliyor. Bu fps değerleri ekran kartı ve ramleri overclocklamadan alabileceğiniz maksimum değerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AzrailinTırpanı A kullanıcısına yanıt

Bugün yazdıklarım dışında aklıma gelen bir şey yok hocam. BIOS güncellemesi yapmanız gereken en önemli şey. Konuya da ekliyorum.

• SaveMartha S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aklınıza gelen yeni bi şeyler olursa ve bilgilendirirseniz sevinirim.

• Mega Therion kullanıcısına yanıt

Banka üzerinden vade farkıyla taksit yapabilirsiniz ama imkkanınız varsa sitenin kullandığı döviz birimiyle nakit ödeme yapmanızı tavsiye ederim. Böyle bir imkanınız yoksa Türkiye' den vade farksız 12 ay taksitle de alabilirsiniz.

• 16 GB rame sahip Legion 5 Pro varyantını satın almış arkadaşlar ileride ram yükseltmesi yapmak isterlerse 3200 MHz CL16 belleklerin hiçbiri AMD Ryzen platformunda 3000 MHz' yi bile göremiyor ne yazık ki. Bu bellekler XMP profili ile 3200 MHz' de çalışabildiğinden ve AMD Ryzen platformunda XMP özelliği olmadığından 2666 MHz' nin üzerinde çalışmıyorlar.

Uyumlu bellekler arıyorsanız ramin 1.2V olmasına ve maksimum hızın JEDEC profili ile kayıtlı olmasına dikkat edin. İşlemcinin tüm performansından yararlanmak istiyorsanız aşağıda linkini paylaşacağım ram alabileceğiniz bu laptopla tam uyumlu en iyi ramdir. Şu anlık stok sorunu ve fiyatlarda uçuş olsa da normal vakitlerde 160 Dolar' a bulunabiliyor.

https://www.amazon.com/dp/B07BGLKD4M/

Acilen ihtiyacınız var ise yine aşağıda linkini paylaşacağım rami de tercih edebilirsiniz. Piyasanın normal olduğu vakitlerde 120 Dolar' a kadar rahatlıkla bulunabilir:

https://www.amazon.com/dp/B08KSGVZDZ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 7 Mayıs 2021; 23:34:8 >

• Beni de ekleyebilirsin hocam.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.