Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.093
Cevap
43
Favori
132.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaveMartha

16 GB rame sahip Legion 5 Pro varyantını satın almış arkadaşlar ileride ram yükseltmesi yapmak isterlerse 3200 MHz CL16 belleklerin hiçbiri AMD Ryzen platformunda 3000 MHz' yi bile göremiyor ne yazık ki. Bu bellekler XMP profili ile 3200 MHz' de çalışabildiğinden ve AMD Ryzen platformunda XMP özelliği olmadığından 2666 MHz' nin üzerinde çalışmıyorlar.

Uyumlu bellekler arıyorsanız ramin 1.2V olmasına ve maksimum hızın JEDEC profili ile kayıtlı olmasına dikkat edin. İşlemcinin tüm performansından yararlanmak istiyorsanız aşağıda linkini paylaşacağım ram alabileceğiniz bu laptopla tam uyumlu en iyi ramdir. Şu anlık stok sorunu ve fiyatlarda uçuş olsa da normal vakitlerde 160 Dolar' a bulunabiliyor.

https://www.amazon.com/dp/B07BGLKD4M/

Acilen ihtiyacınız var ise yine aşağıda linkini paylaşacağım rami de tercih edebilirsiniz. Piyasanın normal olduğu vakitlerde 120 Dolar' a kadar rahatlıkla bulunabilir:

https://www.amazon.com/dp/B08KSGVZDZ/

Masaüstü 5600xde xmp açmak baya fark ettiriyordu. Belki mobil platforma da gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Morichannn M kullanıcısına yanıt

AMD Cpulardan dolayı mı başka bir sorun mu var ama valorantta fps çok düşük. Düşük çözünürlüğe alındığında da fps getirisi çok düşük görünüyor.

• Arkadaşlar mediamarkt da bonus karta 12 taksit gözüküyor fakat almak istediğimizde en fazla 6 taksit gözüküyor bilgisi olan var mı?

Edit: Yanında verilen bedava 1 yıllık hediyeyi alınca maximum 6 ay taksit yapılıyor bilgi

Konu sahibi arkadaş bizi de ekleyebilir Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 8 Mayıs 2021; 0:19:39 >
  • Salma kullanıcısına yanıt
    Hocam driver ile ilgili problem yaşadım. Yarın tekrar testleri tekrarlayacağım.
  • Hocam yaninda o hediyeyi alınca herhangi iadeyi de kabul etmiyorlar haberin olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AzrailinTırpanı A kullanıcısına yanıt

Neyse hediyeyle 6 taksit yapması sebebi ile almadık zaten :)

• Ben mediamarkt tan 2020 legion 5 modelini alıp ince sesli bir coil whine dan dolayı iade etmiştim. Reddit de ve youtube yorumlarında gördüğüm kadarıyla bu sene de aynı sorun varmış. Biliyorum yok yazmış herkes ama coil whine ın da çeşidi olduğu için acaba ince, kulak çınlaması gibi bir ses geliyor mu diye sormak istiyorum.

Onun dışında Amazon.de nin 2 yıl koşulsuz iade konusu hakkında okumak istiyorum, kaynak verebilirseniz sevinirm.

• paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık. 

• amd driverları yükleyemedim ya nasıl olacak? amd sitesinde auto detect'ten indirdim. Programlar kısmına Amd Software geldi ama açılmıyor, CPU ve dahili GPU nasıl güncellenir?

• Satın alanlardan Battlefield V deneyen var mı acaba? Bu oyunda performansı nasıl?

• Benide ekleyebilirsiniz. Mediamarkt TR Office eklemeden 12 taksit aldım. Hayırlısı bakalım bekliyorum.

• fatihmtlm F kullanıcısına yanıt

Benimki mediamarkt'dan dun geldi, ilk günün hevesiyle 6-7 saat aralıksız kullandım diyebilirim. Coil whine veya aşırı bir fan sesi yok, her şeyiyle on numara duruyor. Benim asıl korkum daha once bir kac defa yaşadığım için ekranda backlight bleed çıkması idi, ne mutlu ki öyle bir şey de olmadı.

• 2560x1440p çözünürlük, DX12 ve RX aktif, tüm ayarlar olabileceğinin en yukarısındayken 50-70 FPS aralığındaydı 64 kişilik haritadaki değerler. Ayar kıstığımda FPS 110' un üzerine çıkmadı işlemci darboğazından.

• fatihmtlm F kullanıcısına yanıt

Yazılı olarak bir şey bulamadım ama Amazon.de müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz aklınıza takılan sorulara ilişkin.

• AttorneyAtLawAT A kullanıcısına yanıt

Neden temel driverları yüklemeye çalışıyorsunuz? Zaten sisteme kurulu olarak geliyor hepsi. Windows güncellemeleri vasıtasıyla onun da güncellemesi yapılır. Yine de her şeyini siz yapmak istiyorsanız DDU ile driverları güvenli modda silip tekrar driver kurulumu yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

Benimki mediamarkt'dan dun geldi, ilk günün hevesiyle 6-7 saat aralıksız kullandım diyebilirim. Coil whine veya aşırı bir fan sesi yok, her şeyiyle on numara duruyor. Benim asıl korkum daha once bir kac defa yaşadığım için ekranda backlight bleed çıkması idi, ne mutlu ki öyle bir şey de olmadı.

Fiyatina gore uygun diyorsunuz yani?

Klavye rgb mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 8 Mayıs 2021; 11:59:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    4-zone rgb klavyesi var ve bence fiyatına uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

Hangi kargo firması ile geldi cihaz?

• Ekranın g-sync olması çok iyi geldi. Fps 100ün altındayken bile kırılmaları hissetmiyorsunuz oyunlar akıyor.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Bunu oyunlarda aktifleştirmek için bir şey yapmamız lazım mı? Dikey senkronizasyonu açtığımızda bunu açmıyor dimi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.