< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (18. sayfa)
-
-
Güncellemeleri yapıp oyunları performans modunda çalıştırmanız dışında fazladan bir şey yapmanıza gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar cihazın fotolarını atmanız mumkunmu kasa kalıtesı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
Hocam kasa kalitesine dair ayrıntılı bilgiler vermiştim önceki sayfalarda. Bir iki bölge haricinde her yer alüminyum malzemeden üretilmiş gibi.
Bfv’da gpu kullanımı %60 civarı bende sizdede böylemi cihaz dgpu çalışıyor -
Hocam cihazda parmak izi kilidi var mıydı net bir şey bulamadım çünkü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir ayrıntı vermemişsiniz.
Parmak izi kilidi ne oluyor hocam?
Hocam bazı laptoplarin touchpadinin köşesinde parmak izi okuyucular oluyor bilgisayar şifreleyen, windows açılışında şifre giriyoruz ya orda sifre yerine parmak iziyle acabiliyoruz bu ozellik sayesinde
Laptopta parmak izi okuyucu mevcut değil hocam ama USB ile parmak izi okuyucu bağlayabilirsiniz böyle bir özellik istiyorsanız.
Bilgi ve tavsiye için teşekkürler hocam.
arkadaslar bazen bilgisayari acinca ekran gelmiyor, siyah kaliyor ama pc calisiyor. Acip kapatinca sorunsuz aciliyor, 2-3kere oldu. Neden olabilir?
-
Nedenini bilmiyorum ama belki ekran kartı sürücülerini tamamen silip tekrardan kurmak sorununuza çözüm olabilir.
Guru3D internet sitesinin paylaştığı DDU yazılımını indirip güvenli modda açtıktan sonra Nvidia' nın tüm sürücülerini silebilirsiniz. Bu işlem öncesi en güncel sürücüleri kendiniz indirmeyi unutmayın. Silme işlemi tamamlandıktan sonra güvenli moddan çıkın ve internete bağlanmadan bilgisayarınızı çalıştırın. Ekran kartı sürücü yazılımını kurduktan sonra internete tekrar bağlanabilirsiniz.
-
Müşteri hizmetleri iletişime geçtim ve ürünün stoklara gireceği depolardan Türkiye' ye gönderim yapan depolarına transferi mümkün olmadığından şu anlık Türkiye' ye gönderimi kapatılmış ürünlerin. Müşteri hizmetlerinin verdiği yanıt:
"Bazen bazı ürünlerin Türkiye'ye gönderimi olmuyor.
Bunun nedeni ise hemen hemen her ülkede bir çok depomuz var efendim o an stok Türkiye'ye geçişin olmadığı yapılamadığı bir ülkede bir depomuzda varsa sistem izin vermiyor ne yazık ki"
Belirsiz bir süre sonra tekrar Türkiye' ye gönderimleri açılacağını ilettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 9 Mayıs 2021; 13:43:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaveMarthaNedenini bilmiyorum ama belki ekran kartı sürücülerini tamamen silip tekrardan kurmak sorununuza çözüm olabilir.
Guru3D internet sitesinin paylaştığı DDU yazılımını indirip güvenli modda açtıktan sonra Nvidia' nın tüm sürücülerini silebilirsiniz. Bu işlem öncesi en güncel sürücüleri kendiniz indirmeyi unutmayın. Silme işlemi tamamlandıktan sonra güvenli moddan çıkın ve internete bağlanmadan bilgisayarınızı çalıştırın. Ekran kartı sürücü yazılımını kurduktan sonra internete tekrar bağlanabilirsiniz.
tesekkurler hocam bi deniyim, valla bir daha geri yollayip tekrar almaya cok useniyorum. Boot sikintisi muhtemelen cunku restartlayinca sorunsuz calisiyor. Tesekkur ederim
-
Benim laptop da yarin teslim edilecek. Bakalım nasılmış?
Malzeme olarak bakılacak olursa eğer, sadece alt kısım ve ekranın kenarlar mı plastik? Diğer yerler alüminyum mu?
-
Apex Legends (Olympus haritası):
2560x1600p çözünürlük, en yüksek ayarlar(TSAA aktif, SYNC ve target FPS kapalı), hibrit modu kapalı, performans modu aktif, Nvidia 461.56 sürücü yazılımı
65884 frames rendered in 509.625 s
Average framerate : 129.2 FPS
Minimum framerate : 56.2 FPS
Maximum framerate : 166.0 FPS
1% low framerate : 70.2 FPS
0.1% low framerate : 53.2 FPS
Başka oyunlara da benchmark yaptıkça mesajı güncelleyeceğim.
Control(Cutscene' ler harici ilk 15 dakika):
2560x1600p çözünürlük, en yüksek ayarlar(RTX ultra, DLSS 1700x' li bir çözünürlüktü), hibrit modu kapalı, performans modu aktif, Nvidia 461.56 sürücü yazılımı
31114 frames rendered in 490.125 s
Average framerate : 63.4 FPS
Minimum framerate : 49.9 FPS
Maximum framerate : 241.9 FPS
1% low framerate : 47.0 FPS
0.1% low framerate : 30.5 FPS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 9 Mayıs 2021; 19:40:38 >
-
Arkadaşlar sırt çantası veya altına soğutucu vs önerebilecek var mı ?
Benim arkadaşımda monsterin büyük sirt çantası var, onu önerebilirim.
Yanına güzel bir mouse isteyen arkadaşlara
Kablolu : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-m200-rgb-gaming-mouse-siyah-1205189.html
Kablosuz: https://www.hepsiburada.com/lenovo-400-kablosuz-mouse-gy50r91293-p-HBV00000NBN6Z
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X