Şimdi Ara

Lenovo N3540 Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime bu bilgisayarı almak istiyorum amacım hd film izlemek internette,youtube'da takılmak tavsiye edermisiniz özellikleri nasıl şimdiden teşekkürler.

Lenovo Ideapad 100 Intel Pentium N3540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntwadumela -- 18 Temmuz 2016; 19:15:51 >

• ntwadumela N kullanıcısına yanıt
    N3540'a bulaşmayın ben aldım pişmanım pc 65 derecelere çıkıyor boştayken
  • Fansız soğutucusuz bunlar
  • hocam ben hep dizüstünde kullanıyorum benim için ısınmaması çok çok önemli samsung bilgisayarımın termal macunu bitti 90-95 derecelerde oradan biliyorum .
  • ntwadumela N kullanıcısına yanıt
    fan yani soğutucu yok hocam
  • https://forum.donanimhaber.com/m_118806706/tm.htm
    benim konuma bakın hocam pişmanık diz boyu
  • Arkadaşa yazdığım metni aynen kopyalayım:
    Lenovo G50-30 kullanıcısıyım, işlemci Pentium N3540. Bahsettiğiniz problemlerin hiçbirisi bende yok. Fan neredeyse hiç çalışmıyor işlemci sıcaklığı da 40 derece civarında kalıyor. Ancak diz üstünde çok kullanırsam yada 1080p film falan izlersem arada bir çalışıyor ki o da baya düşük hızda rahatsız etmeyecek seviyede. Onun haricinde ısınma problemi hiç yaşamıyorum. Aynı PC yi kullandığımızdan emin miyiz? İşlemciyi full trothle çalıştıran bazı trojanlar var, onlardan olmasın bilgisayarınızda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    G50-30 Modellerinin türkiye versiynlarınının hiçbirinde fan yok hocam büyük ihtimal duyduğunuz ses harddisk'in sesidir. Aynı modeli kullanıyoruz.Sorunlarım Pc'mi DVD okuyucudan dolayı servise verdikten sonra tam olarak performans düşüklüğü başladı. Bende değişim raporu almayı düşünüyorum ama servis bu pc giriş seviyesi chrome açmasına dua edin dedi. Yapacağımı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbotek

G50-30 Modellerinin türkiye versiynlarınının hiçbirinde fan yok hocam büyük ihtimal duyduğunuz ses harddisk'in sesidir. Aynı modeli kullanıyoruz.Sorunlarım Pc'mi DVD okuyucudan dolayı servise verdikten sonra tam olarak performans düşüklüğü başladı. Bende değişim raporu almayı düşünüyorum ama servis bu pc giriş seviyesi chrome açmasına dua edin dedi. Yapacağımı bilemedim

Hocam, bende mekanik harddisk yok SSD ile değiştirdim. Ayrıca ben performansından gayet memnunum hocam. Sonuçta giriş seviyesi bir PC, amacı da internet ve ofis uygulamaları zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.