Şimdi Ara

Lenovo'nun yeni telefonu 4 TB depolama alanı ile ezber bozmaya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo geçtiğimiz günlerde piyasada daha önce hiç görülmemiş bir ekran-gövde oranına sahip olacağının sinyalini veren bir akıllı telefon görseli yayınlamıştı. Ön tarafı tamamen ekranla kaplı olan cihazın çentiksiz bir tasarıma sahip olacağı öne sürüldü. Lenovo'nun yeni teaser görseli ise bu akıllı telefonun 4 TB dahili depolama alanına sahip olabileceğini ortaya koymuş durumda.

Ayrıca Bkz.HTC, blockchain tabanlı bir akıllı telefon çıkaracağını duyurdu
    Günümüzde akıllı telefonların 1 TB veya daha fazla dahili depolama alanıyla geldiğine pek şahit olmuyoruz. Amiral gemilerinde gördüğümüz maksimum kapasite 256 GB seviyesinde ancak Çinli Smartisan'ın 1 TB UFS 2.1 depolama alanına sahip Smartisan R1'i piyasaya sürmesiyle birlikte akıllı telefonlarda TB barajına ulaşıldı.

Lenovo Z5 ne zaman tanıtılacak?

Lenovo başkan yardımcısı Chang Cheng'in Weibo aracılığı ile paylaştığı yeni görsel, Lenovo Z5 olarak adlandırılan cihazın 4 TB depolama alanına sahip olabileceği ortaya koymuş durumda. Kendisi daha önce Z5'in dört teknolojik yenilik getireceğini ve 18 patentli teknolojiye sahip olacağını açıklamıştı.

Cheng'in son yayınladığı teaser 4 TB'lık depolama alanı ile neler yapabileceğinden bahsediyor. Bu sayede akıllı telefonun hafızasında bir milyon fotoğraf, 12.000 HD film ve 15.000 kayıpsız müzik dosyasını saklanabilecek. Daha şimdiden herkes Lenovo'nun Z5 ile bu kadar ileriye gidip gidemeyeceğini merak etmeye başladı. Şirketin 14 Haziran tarihinde Çin'de düzenleyeceği etkinlikte Lenovo Z5'i tanıtması bekleniyor.

• kolpa!

• Belki 2tb sd card destekleyip 2tb dahili hafıza ile teoride ulaşılabilir bu rakama ama gerçekleşmemesi daha olası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar olmasına gerek yok bence. Benim merak ettiğim gerçekten çentiksiz bir telefon yapabilecek miler?

• 5k $ olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt

• Neyi abartsak, neyi abartsak

Arkaya 4. kamera koysak

Yok abartı olur abi

6 bin. Mah pil koyalım

Çok kalın olur olmaz o

Hafızaya abanalım abi o zaman

Tamam bu olur işte.. Burdan yürürüz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene 2006 sanirim sony ericsson w900 de 470mb hafiza gorunce oha demistim.. Simdi ise beni 32 den asagisi kurtarmiyor

• 4 tb 10 tb gerek yok. şu anlık 128-256 gayet yeterli. ama şu ekran gerçekten sağdaki gibi olursa yani altta çok ince bi çerçeve üstte de çentiksiz tasarımla en az yüzde 90-95 lik ekran gövde oranı. işte bu devrim olur.
  • Nereden nereye geldik. 4 TB hafızalı telefon!! Şaka gibi gerçekten.
    Gerçekten böyle birşey mümkün olacak mı? Bunu da bize zaman gösterecek nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Sene 2006 sanirim sony ericsson w900 de 470mb hafiza gorunce oha demistim.. Simdi ise beni 32 den asagisi kurtarmiyor
    geforce ekran kartıda vardı onda :D
  • profecco kullanıcısına yanıt
    Vivo yaptıysa lenovo da yapabilir aslında. Umarım 2019'da vivo gibi çentiksiz telefonların yılı olur. Bu çentikli telefonları geçmişteki bir gariplik olarak hatırlamak istiyorum
  • DH Hiçbir şey beğenmeme timi konuyu basmış

• stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Ben Mi Mix 3 bekliyorum videodaki gibi çıkarsa alırım, 3000 TL'ye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Mayıs 2018; 0:22:2 >
  • Haaaah! Çekirdek ve ekran boyutu savaşlarından sonra depolama savaşları da başladı.

Bir forumdaşın da deyimiyle Telefonlu Harddiskler geldi...

• Biz 64dü dolduramıyoruz, bu ney la? Anlık olarak maximum 256gb kafidir kanımca.
    Tasarım hakikaten güzel. Yakın gelecekteki gerçek sonsuz ekranların habercisi.

• Gereksiz hareketler. Bilgisayarımda 1 Tb taşınabilir 1 tb depolama alanım var. Yıllardır film arşivi yaparım rahat rahat yetiyor.

Kumanda gibi telefonlardan vazgeçip tasarıma odaklansalar daha iyi olacak. Çağın ihtiyacı kamera. Lenovoların telefonlarında kamera genelde berbat oluyor,bunlara odaklanmaları lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 TB depolamayla Mining yaparım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 17 Mayıs 2018; 3:54:1 >
  • Ulan bırak 4tb yi bırak 1tb yi 200-250 gb microsd kart alamıyoruz dünya para, çok pahalı. 4tb yi telefona koysan kim alabilecek o cihazı?

Concorde projesi gibi olmasın bununda sonu?

• Süper. Ben bunu external disk olarak ta kullanırım. Yedeklerimi buna alırım. üstelik telefonlarda dahili şifreleme var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.