2 aylık G550 kullanıcısıyım,ilk aldığımda recovery dvd almadım ( ) Win7 64bit kurdum ve kullandım 1 aydır her açtığımda 4-5 tane .ddl Win32 hatası veriyor forumdan bir arkadaş virüs bulaşmıştır format at dedi.Recovery programı da çalışmıyor zaten 64bit de siteden Vista64 bit indirdim o da olmadı Win7 için de hala çıkarmadılar. Şimdi eğer bi fark yoksa gizli recovery bölümünden dvd oluşturmak istiyorum ama bu ne kadar sağlıklı olur? Ve bu hatalar için ne yapmam lazım hariciye yedeklerimi alayım recovery tuşuyla ilk günki haline getireyim sonrasında mı dvd ye alayım bilemiyorum Yardımcı olursanız çok sevinicem
Arkadaşlar sorun hala devam etmekte yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar Benim de LENOVO G530 var. Kurtarma DVDleri olusturmus durumdayım. Acaba hard diski komple formatlasam. Mesela windows 7 kursam Tekrar fabrika ayarlarına donus yapabilir miyim (One touch Recovery özelliği dahil).. Tesekkur EDERİM
iyi günler, S10-2 n280 bir netbook'um var. denemek için 4-5 ay önce format attım ve şifre koymak ister misiniz diye sorduğunda şifre koydum. şimdi tekrar formatlamak istiyorum ancak şifreyi unuttum. Ne yapabilirim?
Merhaba Arkadaşlar,
8 ay önce Lenovo y550 aldım, bu sabah bilgisayarda birşeyler baktım sonra kapatıp çıktım. Eve döndüğümde bilgisayarı açmaya çalışıyorum windows başlıyor yazısı çıkıyor biraz bekledikten sonrada dosyalar yükleniyor yazan bir ekrandan sonra başlangıç onarma diye birşey başlıyor 15 - 20 dakika sorunlar aranıyor vs. gibi birşeyler yazdıktan sonra bu tarama bitiyor ve bilgisayarı başlatmak için SON u tıklayın diyor. tıkladığımda ise başta yazdıklarım tekrar tekrar oluyor ve windows açılamıyor. F8 ile güvenli modu denediğimdede aynen başlangıç onarma başlıyor. Bilgisayarın açılış tuşunun üstündeki recovery tuşuyla açılıştada bir resimli ekran geliyor mouse işareti ve öylece kalıyor. İçindeki dosyalarımı bir şekilde kurtardım ama bilgisayarı nasıl açacağım lütfen yardım. Windows 7 home yüklü orijinal.
Arkadaşlar lütfen zor durumdayım birde bu bilgisayarın içerisinde fabrika ayarlarının bulunduğu image vs varmı? varsa recovery dvd olmadan nasıl çalıştırabilirim?
arkadaşlar benim lenovo y550 üzerinde vista home 64 ile gelmişti. geldiğinde recovery dvdsi oluşturdum sorunsuz bir şekilde. Daha sonra tüm diskleri silip windows 7 kurdum. Şimdi yeniden recovery dvdleriyle vistaya dönmek istiyorum ama recovery başlamıyor. hedef alan yetersiz diye bir uyarı alıyorum. Nasıl düzeltilebilir?
arkadaşlar Merhaba şu an kullanmakta olduğum lenovo y 550 min harddiskinde sanıyorum problemler var. Ancak yeni harddiski takabilmem için one key recovery programında initial backup denen ve sistemi ilk günkü haline döndüren backup ın yedeğini harici diskime almalıyım aradım ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim. kendi backuplarımı görüyorum ama o initial backup görünmüyor. saygılar.
Herkese Merhaba, bende de lenovo g560 var, Win 7 home basic 64bit kullanıyorum, cihazda SP1 güncellemesi ile ilgili sorun yaşıyodum 0x800F0A12 hatası veriyodu her şekilde denedim olmadı, microsoft amca yı aradım sağolsunlar bi ilgi alaka halloldu şöyle;
Baslat>Tüm Programlar>Donatilar>Komut istemi üzerine sag tiklandi ve Yönetici olarak çalistirildi Diskpart "enter" Automount enable "enter" Sistem yeniden baslatildi ve Windows 7 SP1 basarili sekilde kuruldu
Ama bu seferde başka bi sorun çıktı oda şu; FN+up FN+down tuşları ile ekran parlaklığı özelliği yapılmıyo, ekrana logosu çıkıyo ama hiçbir hareket yok, bilgisayar açılırken ve bios ta iken denedim çalışıyo ama windows ortamında çalışmıyo,
bu seferde lenovo amcayı aradım onlar olağan yapılması gerekenleri ekran kartı driveri güncelleme kendi yazılımlarını güncelleme falan yaptırdı fakat yine olmadı, en son bana recovery yapalım dediler fakat bi türlü olmuyo okr tuşu da olmuyo bilgisayar açıkken okr yazılımıda "program bölümü görmüyo" diye hata veriyo, bende format attım cihaza tabi hiçbişeye ellemeden sadece C: yi sildim ve yeniden kurdum ama hala ekran parlaklığı ayarlanmıyo,
tekrar aradım lenovo yu recovery i düzeltelim diye, bana şu komutları yaptırdılar; cmd/ diskpart/ list disk/ sel disk 0/ list part/ sel part 3/ set=12/ exit
fakat recovery hala çalışmıyo, cihazı kapatıyorum okr tuşuna basıyorum açılıyor, siyah ekran da sol üst köşede bi imleç var başka hiçbir hareket yok.
Lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun, herkesin sorununa deva bulması ve olması dileğiyle ...
ya arkadaşlar iyice kafam karıstı bişe anlamadm birniz yardım edin bende Z560 var D:25 gb dı geldgnde hiç ellmeedm hayla öle duruyo drverler vardı cd ye çektim sadece indirdgim oyunları filan masaüstüne attım D: de yer yok diye pc kasıyor artık epey ben kurtarma cd si filan yapmadım bilmiyorumda aldgmdan beri sadece driverleri cd ye çektim o kdr şimdi ben açma tusunun yanındakı turuncu düğmeye bassam ilk günki gibi temizlenmezmi bilgisayarım napmam gerekiyo epey kasıyor artık pc
selam arkadaşlar benim lenovo g560 notebook um var c diski ikiye böldüm daha önce recovery dvdsi yapmayı unuttum. Notebookumu yeniden kurmak istedim OneKey Recovery programı fabrika varsayılan kurtarma diski oluştur dediğimde bana program servis bölümünü bulamıyor. Bu işlev şu an kullanılamıyor mesajı veriyor. Bundan dolayı fabrika varsayılan kurtarma diski oluşturamıyorum. Lenovonun servisini aradım yardımcı olmadılar onları ayrıca tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim. Benden 60tl para istediler oysa ben işletim sistemininde parasını veriş oluyorum. Bu bölümde yazan her şeyi denedim olmadı bana g560 fabrika varsayılan kurtarma diski oluşturup gönderecek olursa çok memnun olurum. Yardım etmek issteyen olursa sevinirim. Özelden haberleşelim selamlar.
Selam tekrar ben fabrika varsayılan kurtarma diski oluşturmayı anlatacak olursa denerim o konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Mrb arkadaşlar. Bende de Lenovo g570 var. Bilgisayarda W7 kuruluydu, onun yerine XP yükledim. Ardından HDD yi böldüm. Tabii ki recover bölümü de bir yerlere kaçtı, kayboldu. Şimdi soru şu: bilgisayarımı tamamen fabrika ayarlarına nasıl geri dönderir de Recover bölümünü yeniden eski yerinde bulabilirim? Yardımcı olacak arkadaşa minnettar olurum. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: efsunby
selam arkadaşlar benim lenovo g560 notebook um var c diski ikiye böldüm daha önce recovery dvdsi yapmayı unuttum. Notebookumu yeniden kurmak istedim OneKey Recovery programı fabrika varsayılan kurtarma diski oluştur dediğimde bana program servis bölümünü bulamıyor. Bu işlev şu an kullanılamıyor mesajı veriyor. Bundan dolayı fabrika varsayılan kurtarma diski oluşturamıyorum. Lenovonun servisini aradım yardımcı olmadılar onları ayrıca tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim. Benden 60tl para istediler oysa ben işletim sistemininde parasını veriş oluyorum. Bu bölümde yazan her şeyi denedim olmadı bana g560 fabrika varsayılan kurtarma diski oluşturup gönderecek olursa çok memnun olurum. Yardım etmek issteyen olursa sevinirim. Özelden haberleşelim selamlar.
Ben de Z370 bilgisayarımın recovery bölümünü uçurdum. Kendim OKR ile bir yedek almıştım. Onu DVDye yazdırdım oradan kurulum yapıyorum. Ben de fabrika ayarlarının yüklenmesini istedim benden de 56TL gibi bir ücret istediler. Neymiş yazılımsal hata garanti kapsamında değilmiş. Fabrika ayarlarını yüklediklerinde OKR tuşunu kullanabileceğimi bilsem servise yollamayı düşünüyorum. Bu OKR tuşunu çalıştırmayı beceren olursa bizleri de bilgilendirsin.
Merhaba arkdaşlar ben dün vatan bilgisayardan lenovo y570 aldım şuanlık memnunum ısındım makinaya fakat bişi sormak istiyorm recovery ile ilgili cevaplarsanız sevinirm bununla ilgili hiç bişi bulamadım çnkü. Ben onekey recovery programıyla kurtarma diskleri oluşturdm fakat bunları nasıl kullanıcağımı anlamış değilim ?
Merhaba ,
"Restore from initial backup" seçeneği ile fabrika imajını yüklersem D sürücüsünde sakladğım kişisel verilerim silinir mi ?
arkadaşlar z570 kullanıcısıyım pc yi yaklaşık 2 ay önce aldım ve aldığım gibi d diskinin boyutunun küçük olmasından dolayı hemen format atıp büyütmek istedim ve attım.. nitekim atarken herşeyi silip tekrardan c ve d olarak 2 bölüm oluşturdum.. ve sanırım bu yüzden recovery için ayrılan kısmı da silmiş oldum.. şimdi recovery yi çalıştırırken program servis bölümünü bulamıyor blablabla diyor.. şimdi tekrardan recovery nin sistemini nasıl geri getirebilirim? yardımcı olacak warsa şimdiden çok teşekkür ederim..
BIOS ayarlarını sıfırladım işe yaramadı. DVD'ye yazıp denedim DVD olarak oluyor. Disk ayarlarımda herhangi bir değişiklik yok olduğu gibi duruyor.
aynı dertten bende müzdaribim. tuş aynı power gibi işlem görüyor. dvd yedeklerimden kurabiliyorum ancak sistemi.
recovery tuşuna bastığında eğer power tuşuna basılmış moduyla açılıyor recovery moduna geçmiyorsa diskteki recovery bölümünü silmişsiniz yada zarar görmüştür.mesela ben makinayı ilk aldığımda win7 home basic vardı. biraz kullandıktan sonra win7 ultimate kurayım dedim. attım dvd yi . recovery bölümünü ellemeden c ve d bölümünü birleştirip tekrar böldüm kurdum makinayı. öyle biraz kullandım fakat memnun kalmadım durumdan. zira crackli win 7 kurmuştum ve format gerektiğinde bi sürü zaman harcamak istemiyordum.ayrıca orijinal haliyle daha stabil çalışıyordu. daha önceden sistemin orijinal halini yedeklemiştim diske ve dvd lere. makinayı recovery tuşuyla açtım ve böldüğüm kısımlara dokunmadan 15-20 dakikada orijinal haliyle kuruldu. mis gibi oldu. bazı arkadaşlar dvd den windows kurarken recovery bölümünü silerek en büyük hatalarını yapıyorlar. benim yaptığım gibi yaptıktan sonra başınız ağırmaz. her zaman geri dönersiniz.
bende aynı dertten muzdaribim.Servis ile görüştüm 60 tl ücret talep ediyor. bence backup.wsi dosyası olanlar paylaşsın hepimiz kullanalım.