Şimdi Ara

Lenovo - RECOVERY (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
8
Favori
100.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar su engineering programini bulamadim yardimci olurmusunuz acil bi link yok ortalikta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar sorunum biraz karışık,
    Y570 modelli diz üstü bilgisayarımı Windows 10 A yükseltmeye çalışırken nasıl yaptıysam Windows çöktü sonra başka bir Windows cd si bulup sistemi yeniden kurdum harddisk i tekrar bölümledim fakat sistemim artık stabil değil pc yi ilk aldığımda Recovery dosyalarını dvd ye çekmiştim ama bulamadım o cdleri. Şimdi farkettimki Recovery dosyaları duruyor bilgisayarda ama one key Recovery tuşu ve programı çalışmadığı için başa alamıyorum

Size sormak istediğim elimdeki bu dosyaları kullanarak sistemimi ilk aldığım güne nasıl çeviririm

Şimdiye kadar denediklerim
    1 One key Recovery engineer ile pc yi boot ettim 3 numaralı seçeneği seçtim ama okr tuşunu düzeltmedi

2 elimdeki dosyalarla bootable cd yapmayı denedim ama 11 gb olduğu için cd ye yazdıramadım

3 internetteki okr tuşunu düzeltmek için verilen bir çok öneriyi denedim yine bir sonuç elde edemedim

Karmaşık bir sorun ama tavsiyelerinizi bekliyorum

• arkadaslar bende lenovo y510p var 3 tane recovery cd sı var ve yuklemeye basladıgımda bana 2 tane secenek sunuyo 1. secenek MFG RECOVERY 2. secenek ise CLEAN OS RECOVERY hangısını secıp devam edıcem :(
  • Mesajım bulunsun...
  • Arkadaslar cok acil lutfen. Simdi z500 notebooka format atacaktim. Recoveryden haberim yoktu. Sonra diskleri boldum ve boldugum yere resim ve belgelerimi attim. Format diskini takip c bolumunu sildim sonra bi baktim gpt dolayisiyla format atmadi. Geri de donemedim ve pc acilmaz oldu. Recovery ile geri dondurmek istesem kendim hic recovery dosyasi olusturmadim ve dolayisiyla sadece ilk secenek calisiyor. Ve dosyalarimin gitmesini istemiyorum. Dosyalarim silinmeden nasil bisey yapabilirim? Bu gpt olayini veya recovery olayini dosya kaybi olmadan nasil hallederim. Lutfen yardim edin arkadaslar bi kac gune yapmam lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 yaptıktan sonra recovery çalışmaz oldu. cmd komut sistemli işe yaramıyor. bilgisayar kapalı iken recovery tuşu çalışmıyor. lenovo z570 kullanıyorum. ilk aldığımda dvd ye yedeklemiştim. ama recovery çalışmıyor. hatta windows 10 u kaldırıp 7ye geri döndüm. onda da recovery çalışmadı. nasıl çözeriz arkadaşlar bi el atın
  • arkadaşlar merhaba...
    benimde buna benzer bir sorunum var...
    yardımcı olursanız sevinirim...
    lenovo y 50 70 laptopum var...
    bilgisayara format attım ne var ne yok hepsini sildim...
    doğal olarak recovery de silinmiş oldu...
    temiz bir kurulum yaptım...
    Windows 10 yükledim...
    güncellemeleri aldım,bana lazım olan programları yükledim...
    sonrasında silinen oem gizli dosyasını tekrardan oluşturdum...
    lenovo onekey recoveryi yükledim...
    okr tuşu aktif oldu...
    okr tuşuyla yedek aldım...
    d ye gizli dosya şeklinde yedeği aldı...
    buraya kadar bir sıkıntım yok...
    geri yükleme yapmak istediğimde bilgisayar yeniden başlıyor...
    ve hata veriyor ctrl+alt+del yazıyor...
    ben bu şekilde benim aldığım yedeği oem e nasıl gömebilirim...
    yani tertemiz güncelleme alınmış bir şekilde bilgisayarımı yedeklemek istiyorum...
    okr ye baştığım an bu yedeğin gelmesini istiyorum...
    yardımcı olursanız sevinirim...
    teşekkürler...

• arkadaşlar express cache 16gblık bölüm(14küsür gb) ayrı bir disk olarak görünüyo ve bu recovery kurarken ilk onu algılıyo bana bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır?
  • Arkadaşlar bende recovery tuşuna bastığım da bir yönetici bu programı engelledi diyor yardım edebilecek varmı ? Tüm izinler acık okuma yazma

• Arkadaşlar ben bu recovery bolumunu silmek istiyorum 14.75 gb bir alan var ve ben bu alan yüzünden harddiskte bolum olusturamiyorum burayi formatlamam gerekiyor eger formatlarsam ne kaybederim zaten tus calismiyor cihazim s10-3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z500 bir laptopum var.İlk aldığımda kendiliğinden win 8 kurulu gelmişti.Sonra win 7 kurdum ve bu yedekleme dosyaları vs silindi.Şimdi bazı nedenlerden dolayı tekrar win 8'e geçmek istiyorum.Lenovo'nun sitesinden one key recovery programını indirdim,kurdum.Bilgisayarı yandaki recovery tuşuyla açınca bir menü geliyor fakat win 8 recovery dosyalarım silindiği için orjinal win 8 kurabilir miyim emin değilim.Laptopun kutusunun üstünde OS: Win 8 EM yazıyor bu hangi win 8 sürümü ? Netten win 8 iso indirip kursam eskisi gibi orjinal olur mu ? ve z500 kullanıpta elinde bu 20-25 gb'lik recovery dosyası bulunan biri paylaşabilir mi ya da bu dosyaları indirebileceğimiz bir site mevcut mu ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.