Şimdi Ara

Lenovo - RECOVERY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
8
Favori
100.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı dert bendede vardı 3 aydır sorunu arıyorum türk sitelerini geçtim çin sitelerine daldım artık o kadar

1. okr tuşunuz power gibi işlem görüyor ama yedeğiniz varsa
    2.lenovo part var ama geri yükleyemiyorsanız
    3.bastınız formatı ne lenovo part kaldı ne okr tuşu , ama siz yinede okr tuşu çalışsın ben yedek alıyım diyorsanız

evet başlıyoruz ..önce bilgisayarınızı yedekleyin özel verilerinizi işlem sırasında benim c dışındaki bölümlerim etkilenmedi ama siz yedeğnizi alın yinede...

one key recovery programını kurmanız okr tuşunu aktif hale getirmez

bunu yapmanın yolu şu ki..ÖNCELİKLE ISO FORMATINA SAHİP ŞU PROGRAMI GOOGLE AMCAYA SORARAK BULUP İMAJI YAZDIRIN ...

* onekey recovery 7.0 engineer * YAKLAŞIK 785MB CİVARINDA .. PROGRAMI EDİNDİKTEN SONRA ..

İŞLEM ŞÖYLE

BİLGİSAYARINIZI yazdırdığınız cd ile başlatıyorsunuz programda 3 seçenek var seçimi numerik tuşlarla rakam yazarak yapıyorsunuz
    1. seçenekte (ben enson çare bunu kullandım :) ) tüm hdd yi silip sistem kendine yeni bir LENOVO_PART oluşturuyor .. bu parta yeni yedekleme yapabiliyorsunuz
    2. seçenekte disk oem bçlümünü yedeklemeye başladığı söyleniyor ... denemedim
    3. seçenekte ise lenovo part var ama okr tuşunuz çalışmıyorsa bu hataları düzeltmek için kullanılıyor

ben 1. seçenekten yaptım çünki format atmıştım :) sisteminizi kurup yedek alamak istediğinizde ilk aılışta zaten okr tuşu ile açıp parogramın oluşturduğu gizli bölmeye yedeğinizi tekrar alabilir veya farklı bir oratamda yedeğiniz varsa oaradanda yükleyebilirsiniz...

anlatım biraz karışık oldu ama idare edin ... ben çok uğraştım size faydası olsun dedim..

Lenovo - RECOVERY

• quote:

Orijinalden alıntı: gumusay

aynı dert bendede vardı 3 aydır sorunu arıyorum türk sitelerini geçtim çin sitelerine daldım artık o kadar

1. okr tuşunuz power gibi işlem görüyor ama yedeğiniz varsa
    2.lenovo part var ama geri yükleyemiyorsanız
    3.bastınız formatı ne lenovo part kaldı ne okr tuşu , ama siz yinede okr tuşu çalışsın ben yedek alıyım diyorsanız

evet başlıyoruz ..önce bilgisayarınızı yedekleyin özel verilerinizi işlem sırasında benim c dışındaki bölümlerim etkilenmedi ama siz yedeğnizi alın yinede...

one key recovery programını kurmanız okr tuşunu aktif hale getirmez

bunu yapmanın yolu şu ki..ÖNCELİKLE ISO FORMATINA SAHİP ŞU PROGRAMI GOOGLE AMCAYA SORARAK BULUP İMAJI YAZDIRIN ...

* onekey recovery 7.0 engineer * YAKLAŞIK 785MB CİVARINDA .. PROGRAMI EDİNDİKTEN SONRA ..

İŞLEM ŞÖYLE

BİLGİSAYARINIZI yazdırdığınız cd ile başlatıyorsunuz programda 3 seçenek var seçimi numerik tuşlarla rakam yazarak yapıyorsunuz
    1. seçenekte (ben enson çare bunu kullandım :) ) tüm hdd yi silip sistem kendine yeni bir LENOVO_PART oluşturuyor .. bu parta yeni yedekleme yapabiliyorsunuz
    2. seçenekte disk oem bçlümünü yedeklemeye başladığı söyleniyor ... denemedim
    3. seçenekte ise lenovo part var ama okr tuşunuz çalışmıyorsa bu hataları düzeltmek için kullanılıyor

ben 1. seçenekten yaptım çünki format atmıştım :) sisteminizi kurup yedek alamak istediğinizde ilk aılışta zaten okr tuşu ile açıp parogramın oluşturduğu gizli bölmeye yedeğinizi tekrar alabilir veya farklı bir oratamda yedeğiniz varsa oaradanda yükleyebilirsiniz...

anlatım biraz karışık oldu ama idare edin ... ben çok uğraştım size faydası olsun dedim..

Lenovo - RECOVERY

Allah razı olsun mükemmel bir paylaşım. Tam 4 saattir kendi ellerimle bozduğum recovery için çözüm arıyordum. Seni az da olsa anlayabiliorum :)

• Arkadaşlar merhaba;

Aynı problemi bende yaşadım.acemiliğimize geldi ve tum diski formatladım.ama sayenizde bu sorunu çözücem heralde.en yakın zamanda bu programı indirip sorun hakkında tekrar bilgi vericem.

Tekrardan teşekkürler.
  • arkadaşlar;
    indirdiğim program ile başlattım pcyi.ve lenovo programı yuklendi.
    daha sonra hani o 3 seçenekli menu geldi ve bende 1 ile devam etti yukleme yaptı ve C surucu ne kadar olacak diye sordu.daha sonra bi sure daha yukleme yaptı.
    bir tuşa bas dedi ve yeniden başlattı.
    windows 7 cd sini takıp yuklemeye başladım surucu seçme bçlümüne geldiğimde C sürücüsü ayarladığım gibi ve ayrı olarakda LENOVO bölümü oluşturmuştu.ama yuklemey izin vermiyodu. bir kaç kere yeniden başlattım. olmadı daha sonra biosda windows boot diye bi seçenek var ve onunla başlattım ve yuklemeye izin verdi.

ayrıca bu bılgıyı bizimle paylaştığı için gumusaya teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraykoparan -- 2 Şubat 2013; 23:00:38 >
  • arkaşlar bende bu one key recovery bir kaç deneme yaptıktan sonra şifre istemeye başladı ben şifre felan da koymadım şifreyi de bilmediğim için programı kullanamıyorum kurtarma dvd felan da yok sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar benimde bi sorunum var.Lenovo ideapad z500 aldım.geldiğinde 25 gblik E:de oluştrulmuş yedeğiyle geldi.onekey recoveryle C ve Dyi silip tekrar kurmak istiyorum orjinal win8 yüklü. one key recovery tuşuna basınca açılan sayfada select taskta restore from initial backup mu yapıcam yoksa restore from users backup mı okudum yanlış bişi yaparsam E: deki yedekde gidicek sona lenovo 60 lira yedek parası istiyomuş yazılımsal hatadan dolayı boşuna 60 lira gitmesin bilen biri yardım ederse çok sevinirim
  • selamlar

levono S100 var elimde.

bir türlü winxp , 7 ve 8 i yükleyemedim.

win 7 ve 8 de bu bölüme yükleyemezsin diyor.

win xp ile nfsst formattan sonra dosyalar yüklenirken hata veriyor.

nasıl windows yüklenir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcandikmen

arkadaşlar z570 kullanıcısıyım pc yi yaklaşık 2 ay önce aldım ve aldığım gibi d diskinin boyutunun küçük olmasından dolayı hemen format atıp büyütmek istedim ve attım.. nitekim atarken herşeyi silip tekrardan c ve d olarak 2 bölüm oluşturdum.. ve sanırım bu yüzden recovery için ayrılan kısmı da silmiş oldum.. şimdi recovery yi çalıştırırken program servis bölümünü bulamıyor blablabla diyor.. şimdi tekrardan recovery nin sistemini nasıl geri getirebilirim? yardımcı olacak warsa şimdiden çok teşekkür ederim..

quote:

Orijinalden alıntı: ysfbzkrt525

Mrb arkadaşlar. Bende de Lenovo g570 var. Bilgisayarda W7 kuruluydu, onun yerine XP yükledim. Ardından HDD yi böldüm. Tabii ki recover bölümü de bir yerlere kaçtı, kayboldu. Şimdi soru şu: bilgisayarımı tamamen fabrika ayarlarına nasıl geri dönderir de Recover bölümünü yeniden eski yerinde bulabilirim? Yardımcı olacak arkadaşa minnettar olurum. Teşekkürler.

@mertcandikmen;
    @mertcandikmen
    normal bi şekilde formatladığınız için hdd nin tüm bölümlerini silmiş oldunuz böylece hdd de bulunan backup da silinmiş oldu doğal olarak istediğiniz kadar backup ı çalıştırsanız da oem bölümü olmadığı için işe yaramayacaktır ve onu geri getiremeyeceksiniz başta dvd ye yedeklemediğiniz için.

@ysfbzkrt525;
    @ysfbzkrt525
    hocam senın sorunun da aynı yukardakı arkadaşa bahsettiğim gibi silinmiş oldu.tamamen fabrika ayarlarına çevirebilmek için de o hdd bulunan oem bölümü olması lazım siz o bölümü sildiğiniz için anca elinizde bulunan win7 dvd si ile format işlemini gerçekleştirevilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: felicita289

Arkadaşlar benimde bi sorunum var.Lenovo ideapad z500 aldım.geldiğinde 25 gblik E:de oluştrulmuş yedeğiyle geldi.onekey recoveryle C ve Dyi silip tekrar kurmak istiyorum orjinal win8 yüklü. one key recovery tuşuna basınca açılan sayfada select taskta restore from initial backup mu yapıcam yoksa restore from users backup mı okudum yanlış bişi yaparsam E: deki yedekde gidicek sona lenovo 60 lira yedek parası istiyomuş yazılımsal hatadan dolayı boşuna 60 lira gitmesin bilen biri yardım ederse çok sevinirim

kardeş 1.seçenek fabrika ayarı 2. seçenek de senin oluşturmuş olduğun yedeği mi seçip kurayım die soruyor sen fabrika ayrı olanı yanı 1. sini seçeceksin.
    @felicita289

• Arkadaşlar sistem yedeğini Recovery yerine Acronis True İmage programıyla alsam tavsiye edermisiniz hngisi dah kullanışlı yardımcı olursanız memnun olurum.
  • ARKADASIM lenovo g560 aldım onekey recoveyden sistem kurtarmam gerek daha önce 3 kere felan yaptım anck şimdi bnden parola istiyor bu neyin parolası acaba
    @emre4234
  • quote:

Orijinalden alıntı: selek42

ARKADASIM lenovo g560 aldım onekey recoveyden sistem kurtarmam gerek daha önce 3 kere felan yaptım anck şimdi bnden parola istiyor bu neyin parolası acaba
    @emre4234

valla dostum ilk defa böle bişey duydum ama bilgisayarın şifresini gir bakalım başka bi şifre isteyeceğini aklım kesmiyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1 aydır elimde lenovo 100 var.. cd/dvd yok.

usb den win xp / 7 / 8 boot ettim.

masa üstü bilgisayarlara yükleme yaptım. fakat bir türlü levono ya yükleme yapamadım .

sanırım recovery dvd leri gerekli,

internette yükleme yapanlar var mı ???

yada yüklenmiş recoveryleri .
  • arkadaşlar bende uçurdum 14 gb bölümün içini silmişim
    elinde o bölüm yedeği olan varsa internete yükleyebilirmi ve rica etsem buradan paylaşabilirse
    "lenovo G565" çok makbule geçer..
  • Sa beyler pc yi aldığım yer casper bayisi ve hiç de memnun değilim aldığım yerden evet pc ye gelince sorum şu ben bilgisayarı alalı 6 ay felan oldu ben aldığım 2. ayı format attım ve one recovery tuşunun ne işe yaradığını merak bile etmedim ve hiçde kullanmadım aldığım yerde bununla ilgili bilgi vermedi ve bende kullanıcı kılavuzunu okumadım :D hata bendede hatanın dönüşü olabilirmi bilgisayara format attım ve onerecovery kuruyorum yedekliyorum ama çalıştıramıyorum işlev gerçekleşemiyor diye bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayBoyka -- 2 Temmuz 2013; 0:00:24 >
  • Bilgisayarın Recovery bölümünü merak edenler yazılanlara göre Recovery yapın. Yapılışı bizzat denenmiştir. Bilgisayarım Lenovo Z580.
    Yapılışı :

1. Bilgisayar kapalıyken Power tuşunun yanındaki Recovery tuşuna basın.
    2. En sondaki System Recovery butonuna basın.
    3. Loading Files diye bir ekran açılıp ondan sonra Win Önyükleme ekranı açılacak.
    4. Sonra ekrana One Key Recovery Programı açılacak.Burada Restore from initial backup : Fabrika imajı geri yükle
    Restore from user's backup : Kullanıcının aldığı imajı geri yükle anlamına geliyor eğer kendi yedeklediğiniz imajı yüklemek istiyorsanız Restore from user's backup'u Eğer benim gibi sıfırdan Fabrika ayarlarına dönmek istiyorsanız Restore from initial backup ' u seçmelisiniz.
    5. Next, Done falan deyip başlayacaksınız. Bilgisayar C:'yi silip tekrar format atana kadar televizyon falan seyredebilirsiniz.
    6. Yarım saat ya da 20 dakika içerisinde bilgisayarınıza atmış olacaktır. Ekrana gelen System Restored yazısına Done diyin. Sonra altta bir done daha var ona da basın Restart deyin
    7. Eğer yedeğinizden kurduysanız işleminiz bitti. Ama Benim gibi format attıysanız İşletim sistemini yapılandırmalısınız.

NOT : Programları ve Driverleri kendi atıyor. Serial Key'i de kendi otomatik olarak giriyor. McAfee Virüs programını kuruyor. Bu program 30 günlük deneme süreli. ESET ya da Kasperksky falan varsa McAfee' yi kaldırıp onları kurabilirsinz. Sorularınız için mesaj yazabilirsiniz.

• Deneyeceğim teşekkür ederim denedikten sonra mutlaka haber edicem :)
  • öncelikle bütün herşeyi bir kağıda yazdım ve dediğin gibi bilgisayarı kapatıp recovery tusuna bastım ve bilgisayar normal bir şekilde windows actı masaüstü geldi ekrana ve herhangi bir farklılık olmadı kısacası power işlemi görüyor sanırım şu an recoveryim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhanbjk

öncelikle bütün herşeyi bir kağıda yazdım ve dediğin gibi bilgisayarı kapatıp recovery tusuna bastım ve bilgisayar normal bir şekilde windows actı masaüstü geldi ekrana ve herhangi bir farklılık olmadı kısacası power işlemi görüyor sanırım şu an recoveryim

dostum eğer recovery tusun powerr tusu görevini görüyorsa bu konunun diğer sayfasında anlatımını arkadaşımı yapmış oradan bakıp düzeltebilrsin.Bende de power tusu gibi çalılşmıştı o tuş sebebi o 14 gb lık hdd bölümünün önceliğini easeus partition magic ile oynadığımdan mütevelliymiş meger.Sonra düzeldi.Bende yedek var zaten düzelmiş olmasaydı bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhanbjk öncelikle bütün herşeyi bir kağıda yazdım ve dediğin gibi bilgisayarı kapatıp recovery tusuna bastım ve bilgisayar normal bir şekilde windows actı masaüstü geldi ekrana ve herhangi bir farklılık olmadı kısacası power işlemi görüyor sanırım şu an recoveryim
    dostum eğer recovery tusun powerr tusu görevini görüyorsa bu konunun diğer sayfasında anlatımını arkadaşımı yapmış oradan bakıp düzeltebilrsin.Bende de power tusu gibi çalılşmıştı o tuş sebebi o 14 gb lık hdd bölümünün önceliğini easeus partition magic ile oynadığımdan mütevelliymiş meger.Sonra düzeldi.Bende yedek var zaten düzelmiş olmasaydı bile.

@valhalax

dostum sana bir şey soracağım.yardımcı olursan çok sevinirim. şimdi ben hdd nin gizli bölümündeki bölümü görünür yaparak,Güncel bi şekilde ve hdd yi kendi kafama göre boyutlayarak backup aldım. Senin de bahsettiğin gibi güncel backup aldıktan sonra eski backup yerine güncelini koymak istiyorum fakat.Dediğin şekilde yedek alırken de backup.wsi şeklinde değil factory.wsi şeklinde yedek aldım. Fabrika yedeğinin içine baktığım zaman senin şurda dediğin gibi
    quote:

factory.wsi factory.000 ..... şeklinde olan dosyaları kendi yedeğinizle değiştirin.
    ne factory.wsi nede backup.wsi diye herhangi bir şey yok.
    bıde ekran resmı koyuyum.Bi de sen bakabilir misin ?

Lenovo - RECOVERY

Lenovo - RECOVERY

bende backup diye tabilr ettiğim bu resimde görünen 7 gb lık buyuklukte bişey var OS.okr formatında acaba ben farklı bi isimle mi isimlendireceğim ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.