Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

2 ay önce 3370 liraya satıldı GG'de. Pek kimsenin ilgisini çekmedi çünkü insanlar bir kaç yüz lira kar etmek için bu tarz cihazların bir çok üstün yanını görmezden geliyorlar. 400-500TL ucuz diye tn ekranlı ve bir çok eksiği bulunan A315-42 tonla satıldı. 500TL az para demiyorum fakat f/p olarak bakınca E595 çok önde. Bilgisayarlar her sene değiştirilmiyor ayrıca. Fazladan verilen 500TL size senelerce fazla kullanma imkanı verebilir.

https://forum.donanimhaber.com/gg-9-10-mart-lenovo-e495-ve-e595-3500u-fhd-ips-8gb-256gb-ssd-3181-3371tl--142329878
    Hemen her hafta kontrol ederdim ama bu fırsat gözümden kaçmış. Zamanlamasını da fiyatını da değerlendirilebilenler için gerçekten harika olurmuş. E serisi ekonomik model fakat dandik olmaktan kesinlikle çok uzakta. Bu konuya gelmeseydim benim de gözümden kaçacağına eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu laptopu ilk alanlardanım çok memnunum şahane bir laptop v155 15 api baya önce mesajlarım vardı ama çok kısa sürede bu kadar talep olduğunu tahmin etmiyordum o sıralar pek net cevap alamadığım için almamıştım ama artık daha güçlü oyunlar oynayacağım için laptopumun ramini arttırıcam.
    Merak ettiğim konu bu laptopu dual channel olarak kullanmak istiyorum tek parça 8gb alıcam 8+4 dual channel ciddi manada bir performans alıyormusunuz birde bana hangi marka model önerirsiniz mümkünse link atarsanız çünkü her 8gb olmuyor bildiğim kadarıyla teşekkürler
  • akakce.com
    Kingston HyperX Impact 8 GB 2666MHz DDR4 SODIMM HX426S15IB2/8 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-hyperx-impact-8-gb-2666mhz-ddr4-sodimm-hx426s15ib2-8-bellek-fiyati,406234920.html

Bu ram çok pahalandı son zamanlarda fakat Amazon Abd sitesinde Ryzen işlemci için kullananlar çok memnun. Tam uyumlu çalışiyor. Bu arada halihazırda V155 cihazda 8 gb ram varsa sizde zaten çift kanal çalışıyor, bunu alarak performansta gözle görülür artış hissetmezsiniz, sadece ram miktarı 4 gb artacaktır o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 6 Mayıs 2020; 15:37:14 >

• Ben E595 bilgisayarıma @Bloodin 'in hemen yukarıda tavsiye ettiği RAM'den sipariş ettim. Geçen hafta Bilendenal'dan satın aldım. (Sponsorsuz link :P)

Bilgisayarımda 8 GB RAM mevcuttu, 6 GB'ı sistem 2 GB grafik için ayrılmıştı. Yeni taktığımla birlikte toplamda 14 GB'ı sisteme kaldı ve dual channel çalışıyor. Performanstaki farkı sanal makinedeyken ve oyun oynuyorken gördüm, yaşadım.

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

Bir önceki sayfada adı geçen oyunların çoğunu tekrar deneme şansım olmadı, oyunlarla ilgili daha ayrıntılı bir karşılaştırma yapmayı düşünüyordum, ama sordunuz diye söyleyeyim, uzun uzadıya oynamadım fakat The Crew, AC: Black Flag, Watch_Dogs, Cities:Skylines GTA 5, ETS2 oyunlarında birçok ayarın açılması veya FPS'nin artması gibi sonuçlar elde ettim. PUBG Lite ve TF2'ye de sırf bunun için baktım ama onlarda anlamlı bir fark olduğunu söyleyemem, yüksek ve düşük ayarlarda FPS dalgalanmaları hâlâ mevcut.

Çift kanal performansı
    The Crew ULTRA ayarlar 720p, 30FPS kilidi açık (anti-aliasing kapalı)
    Ultra 60 FPS kilidi açılınca 35-45 arası dalgalı FPS oranda görüntü geliyor.

GTAV Normal ayarlar 1080p, çözünürlük oranı %100

GTAV High ayarlar 720p, çözünürlük oranı %100

Team Fortress 2, 1080p
    Bunlardan biri önerilen/yüksek grafik ayarları, diğeri en düşük ayarlar ama hangisi hangisi not almamışım
    Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi DizüstüLenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

Sormak istediğiniz oyunlar varsa bende varsa deneyip bakabilirim.

Şu anda single channel'dan geçecekseniz oyun oynamak için iyi bir yatırım olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 6 Mayıs 2020; 13:9:44 >

• Teşekkürler bilgilendirme için ama benim v155 15api ve 4+4çalışıor bildiğim kadarıyla o zaman araştrdıgmda 4gb lehimli 4gb ekstraydı şimdi 8gb eklersem 12gb olucak ama dual channel olmucaksa bu performansı düşürebilir belki ram fazla isteyen oyunlarda işe yarar bilmiyorum onun teknik boyutunu.

• Alinir mi arkadaslar bu cihaz baya uygun duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Teşekkürler bilgilendirme için ama benim v155 15api ve 4+4çalışıor bildiğim kadarıyla o zaman araştrdıgmda 4gb lehimli 4gb ekstraydı şimdi 8gb eklersem 12gb olucak ama dual channel olmucaksa bu performansı düşürebilir belki ram fazla isteyen oyunlarda işe yarar bilmiyorum onun teknik boyutunu.
    Evet, V155’te 4+8 kurulumlar çift kanal çalışıyor, gönül rahatlığıyla arttırabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-a315-42-r5y3-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hf9ey-004-p-HBV00000T2AAM?magaza=Hepsiburada
    Alinir mi arkadaslar bu cihaz baya uygun duruyor
    Evet şu anki piyasa için çok uygun

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    540x olmayisi oyun performansinda fazla fark eder mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

540x olmayisi oyun performansinda fazla fark eder mi hocam
    Hayır, gözle görülür bir fark olacağını düşünmüyorum, Vega 8 Acer A315'de çok iyi çalışıyor

son zamanlarda alanlar ekran sariligindan bahsetti bu modelde var mi acaba o sorun

• brabber B kullanıcısına yanıt
    Panellerinin aynı olduğunu düşünüyorum, A315-42 modellerinde bazıları bu problemden bahsederken bazıları da sorun yok diyor. En iyisi bu fiyatken kaçırmayıp almak, eğer beğenmezseniz cihaza zarar vermediğiniz sürece 14 gün içinde koşulsuz şartsız "memnun kalmadım" iadesini kullanabileceğinizi unutmayın.

Bende alsam mı diye düşünüyorum fiyat baya uygun gözüküyor aynı ürün n11 de 4100tl den satılıyor şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben az önce satın aldm hepsiburadadan, bu rakama ryzen5 3500u bulmak imkansız bu dönemde, yaklaşık 2 haftadır araştırıyordum her gece. Bu fiyata yakın gelecekte bir daha inmeyeceğini düşündüğüm için aldm. Size de tavsiye ederim onboard ekran kartlarında da vega 3 e göre avantajları var vega 8 in, görücez bakalm umarım memnun bırakır cihaz :)

• asteria3 A kullanıcısına yanıt
    Oyun performansini arastirip arkadasa almasi icin soylicem bu gece pes 20 filan oynamak istiuor

Ben epey video izledim yorum okudum hocam zaten karsilastirma sitelerinden harici ekran karti mx110 ve mx130 la kiyaslamalarini da yaptm ayni puanda gozukuyorlar cok ufak farkliliklar var. Fifa pes gibi oyunlari low da rahat oynatiyor bu ozellikler, mediumda dusuk ayarlarda gayet sorunsuz gozukuyor.

• asteria3 A kullanıcısına yanıt
    hocam windows isini nasil halledicez

Hocam internetten almayı düşündüm ben. Buluruz gibi geliyor güvenilir bir satıcıdan

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.