Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yuklemek cok zor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Yok ben daha önceki laptopımı da 4 5 sene önce freedos olarak almıştım zor değil kurulum o konuda korkunz olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asteria3 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende perte cikmis acer laptop var onun win 10 lisansi ile kurulum yapabilir miyim serial numarasindan

• Durduk yere 9 yillik dell gümleyince bende siparis verdim. 40 50 tl lisans alinir gayet basit, tam bakamadim bu alet cift ekran kartlimi , tek on board mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daldiy D kullanıcısına yanıt
    Onboard hocam, ama vega 8 gibi fena perf göstermeyen bi ekran kartı var. Işimizi görecektir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam bende perte cikmis acer laptop var onun win 10 lisansi ile kurulum yapabilir miyim serial numarasindan
    Windows 10 lisansınız Microsoft hesabınıza ilişkiliyse yeni bilgisayarınıza o hesapla giriş yaptığınızda Windows 10 lisansı tanıyacaktır. Bu olmadan da lisansı tanıtmak mümkün. Edition'u doğru seçmeniz yeterli.

Windows 10'un 1909 sürümünü indirmek için:

Sürücülerinizi üreticinin sitesinden alın:https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 7 Mayıs 2020; 12:17:22 >

• Çift ekran kartlı laptoplar sürekli sıkıntı çıkarıyor , tek olması daha iyi , laptopla oyun oynayan birisi değilim, genel kullanım için fazla bile , ben masa üstü sevenlerdenim:)
  • Hocam PC için yeni sürücü vs. kuramamıza gerek var mı? Bu Adrenalin 2020 vs. performans artışı sağlar mı? Radeon ayarlarından baktığımda 19.10.28.08. Ben pek anlamadığım için ve siz bu konularda bilgili olduğunuz için soruyorum.
  • Lenovo resmi desteği kesene kadar sadece Lenovo'nun verdiği resmi sürücüleri kullanın, bakın V155 sürücülerinin yer aldığı sayfaya, o sayfada yeni sürücü yayınlanmışsa yükleyin. Yoksa şimdiki sürücüde kalmak daha mantıklı.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Bence 2020 Adrenaline stabil şuan V155 de 20.2.2 ve 20.4.2 kullandım herhangi bir sorun olmadı. Lenovo nun sitesindeki sürücü bayağı bir eski versiyon değiştirmekte fayda var bence sorun yoksa kullanılabilir 2020.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPYC -- 15 Mayıs 2020; 11:37:42 >

• Resmen uçmuş durumda fiyatlar.Bir aydır araştırmalarım sonucunda E595 e karar verdim,eşim için 18 saat online olarak internette kullanacak,ayrıca yoğun şekilde Word kullanıyor (yazar ve editördür kendisi) Sayın Bloodin tavsiyeniz ve değerli fikirleriniz için teşekkürler.Bu makinenin Webcam performansı nasıl acaba,deneyen kullanan oldumu acaba?Online olarak mikrofonu ve webcamı kullanacak eşim.Sıkıntıya sokmayacağı umuyorum.8 gb ram ve 256 GB lık versiyon sanırım işimizi fazlasıyla görecektir.
    @Bloodin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezya -- 17 Mayıs 2020; 19:17:31 >

• fantezya F kullanıcısına yanıt
    Tam deneyimlemedim ama sıkıntı çıkaracağını hiç düşünmüyorum çünkü Thinkpad'in amacı zaten iş kullanımı, yine de memnun kalmazsanız 14 gün içinde kayıtsız şartsız iade hakkınızın saklı olduğunu unutmayın :) Link N11 ana sayfasına atıyor ama an itibatiyle en ucuz 4599 TL o da N11'de zaten :)

• Mağazalar açılana kadar hiç bir şey almamak lazım.. Traş makinası dahil.. Nedir bu arkadaş böyle..Pc ,Tv vs el yakıyor hepsi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Mağazalar açılana kadar hiç bir şey almamak lazım.. Traş makinası dahil.. Nedir bu arkadaş böyle..Pc ,Tv vs el yakıyor hepsi..
    Kesinlikle fiyatlar cepten meteor geçiriyor fakat mağazaların kapalı olması bu konuda minimal bir etkiye sahip diye düşünüyorum, asıl problem dövizin belirsizliği ve virüsten dolayı arzda (stokta) oluşan sıkıntılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 18 Mayıs 2020; 0:24:52 >
  • fantezya F kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Yaklaşık altı aydır E595 kullanıyorum. Klavyesinde yazı yazmak ayrı bir deneyim, harici klavye kullanılmayacaksa pişman edeceğini sanmıyorum. Belki Fn - sol Ctrl düğmesinin yerleri farklı olduğu hissedilir, ama yazılımdan ayarlanabiliyor. Fotoğrafta E4## olduğunu sandığım başka bir model görünüyor, bu bilgisayarın klavyesinin sağında nümerik kısmı da var. Webcam ve mikrofonu Discord, Skype, Zoom vb.de görüntülü telefon etme[?] için gayet yeterli, tatminkâr olduğunu -konuştuğum kişilerden aldığım cevaplardan hareketle- söyleyebilirim. Discord'da bir yandan konuşup bir yandan kendi klavyesiyle yazı yazarken klavye sesini almıyor.
    18 saat online olma süresinden kastınız duvar prizine bağlı olaraksa mümkün, pildeyken çok rahat bir şekilde iki saati aşıyor (kendi deneyimlerim hep pil kapasitesinin %80-%20 arası). Buraya kadar yazdıklarımın hepsi Windows 10 (1909) ve kendi sürücüleriyle edindiğim deneyimden ibaret.
    Ofis işleri için biraz fazla güçlü bir bilgisayar ama bütçenize uygunsa memnun kalacağınıza inanıyorum. Satın alacaksanız iyi günlerde kullanın

• Lenovo V155 için soruyorum.Yük altında r6 bannerlord v.s oynarken 80-85 derece normal midir? Bir zararı olur mu? Laptop boştayken 45-50 derece.
  • theultra kullanıcısına yanıt
    Hocam Adrenalin 20.2 sürümünü test ettim. Performans, FPS düşüşü yaşamadım. Keskinleştirme diye bir ayar geldi ve görüntü kalitesi inanılmaz arttı. Sıcaklık değerim ETS 2 vs. oynarken sizle aynı değerleri görüyordu. 20.2 sürümü ile 74'ü nadiren geçiyor. Oyun oynayanlara 20.2 sürümünü tavsiye edebilirim. Bu sürümden memnun kaldığım için daha güncelini denemek istemedim.
    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-2-2 bu linkten indirebilirsiniz.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.15 inc ve 512 GB SSD li olanını takibe aldım.Bakalım malum fiyatlarda aşağı yönde bir kıpırdanma olursa kaçırmadan almak lazım .Paylaştğım linktedki 256 GB lık olanı takip sitesinden diğer versiyonlarıda takip ediyorum.RYZEN 7 li olanı yakalayabilirsem işte o evladiyelik olur herhalde:)

• Şeytan dürtmüyor değil.

Fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezya -- 18 Mayıs 2020; 10:38:19 >

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.