Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu ürünü takip etmedim fiyat olarak düşük mü şuan da. Ben de alacağım araştırma yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnk1981

Ben bu ürünü takip etmedim fiyat olarak düşük mü şuan da. Ben de alacağım araştırma yapıyorum
    akakce.com
    Lenovo Thinkpad E595 20NF001PTX Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkpad-e595-20nf001ptx-ryzen-5-3500u-8-gb-256-gb-ssd-radeon-vega-8-15-6-full-hd-notebook-fiyati,550464296.html

256 GB lık olanı ve Ryzen 5 li olanı 4.600 TL

makine süper bir makine ama işte malum piyasa şuan uçmuş durumda .Akakçe sitesinden takip edebilirsiniz fiyatları

• fantezya F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Her ne kadar fiyatlar eskisine göre uçmuş olsa da şu andaki piyasada alınabilecek en mantıklı cihaz olduğunu düşünüyorum :)

Ryzen 7'lisi de muhtemelen çok iyidir ancak kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Fakat AMD'nin o meşhur yüksek sıcaklıkları eskide kalmış, bu bilgisayarlarda yok, endişeniz oysa haberiniz olsun. Bunlardan birini aldığınızda kafanız en az beş yıl rahat eder, tahminim bu yönde.
  • Ryzen 7 yi takibe devam o zaman.Yakalayınca alayım .Pek umudum yok ama İnşallah azcık düşer fiyatlar:)
    https://i.ibb.co/jJmBWQP/521338d64b73.png

bende bunun 256 ssd li olanını takip ediyorum. 40 krs düştü dolar 4600 den 10 tl bile inmedi. dolar mm yükselince zam yapan kansızlar inince gram fiyat indirme yapmıyorlar.

256 ssd li olan kasım 2019 da kuponla 3300 e alanlar olmuş. ben şimdi 4k ya bulsam hemen sipariş geçicem. indirim bulursanız alıntılayarak haber verebilir misiniz ?
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    @fotografya yeni konuya beklerim, ekranı %100 sRGB opsiyonlu süper bir cihaz geliyor, en kötü ihtimalle %72 NTSC olacak fakat %100 sRGB olanlar da gelebilir, öyle bir durumda direk senin cihaz olur

https://forum.donanimhaber.com/yeni-ideapad-5-ryzen-4000-ana-konu-uygun-fiyat-kategorisindeki-en-iyi-yeni-nesil-cihaz--143482066

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    ekranı %100 sRGB oranlı bir cihaz gelmesi çok iyi olur ama biz onu 10k dan aşağı alamayız ki :) bayadır araştırıyorum ekranı %100 sRGB olan cihazlar en düşük 9k 10k dan başlıyor. ayrıca incelediğim kadarıyla her ips denilen de ips değil. ben mat ekran parlak ekran mevzusuna kafa yordum baya. düşük fiyatlı mat ekranlı laptopların renkleri soluklaştırdığını düşünüyorum. imac da mat ekran yok mesela ilginç değil mi ? en çok fotoğrafçıların porefesyonel iş yapanların kullandığı iş istasyonu olan cihazlardan. 10k ya kadar hiç br ekran yüzde 100 srgb oranı vermiyor. yeni cihazların bize gelmesi temmuz u bulabilir ilk gelenler çok yüksek fiyattan başlar satılmaya. dolar mm yükseldimi zam koyuyorlar düştümü gram inme yok çünkü.

4000 serisi gelince belki e595 fiyatı düşer o da belki :)
  • arkadaşlar laptopu 6 aydan fazla bir süredir kullanıyorum herşey güzel bir tek problem hariç birkaç haftadır laptopun şarj soketinde bazen şarj etmemezlik yapıyor kabloyu oynatmam gerekiyor, sanki tasarım olarak bu girişi çok hassas yapmışlar, garantiye versem mi diye düşünüyorum ama şuan oynayınca kabloyla şarj ettiği için böyle idare ediyorum servise versem nasıldır, ne kadar sürede gelir bilmediğim için, başka benzer problem yaşayan varsa yorum yaparsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahi1i

arkadaşlar laptopu 6 aydan fazla bir süredir kullanıyorum herşey güzel bir tek problem hariç birkaç haftadır laptopun şarj soketinde bazen şarj etmemezlik yapıyor kabloyu oynatmam gerekiyor, sanki tasarım olarak bu girişi çok hassas yapmışlar, garantiye versem mi diye düşünüyorum ama şuan oynayınca kabloyla şarj ettiği için böyle idare ediyorum servise versem nasıldır, ne kadar sürede gelir bilmediğim için, başka benzer problem yaşayan varsa yorum yaparsa sevinirim
    Bir kere gevşeyip temassızlık oldu mu onun devamı artarak gelir; eğer elektrikten anlıyorsanız kasayı açıp basit bir şey mi diye bakın derim, ama yoksa teknik servise gönderin, çözsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Bir kere gevşeyip temassızlık oldu mu onun devamı artarak gelir; eğer elektrikten anlıyorsanız kasayı açıp basit bir şey mi diye bakın derim, ama yoksa teknik servise gönderin, çözsünler.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim ben kasayı açıp baktım ama lehimli gibi duruyor,hic lehim yapmadım daha kötü olmasın kendi yetkili servise göndermeyi düşünüyorum bayramdan sonra, umarım yetkili servisi iyi çıkar

• Bugün verdim siparişi artık.Bayram sonrası piyasa nolur muamma .
    Ürün elime ulaşınca yorumlarımı bildiririm.
    Sabırla bana değerli fikirleriyle yardımcı olan @Bloodin ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun çok güzel cihaz :)

• Sanırım E595 serisinin en baba cihazı 😀

• Ürün gelince sanırım 89 sayfayı tekrardan hatim edeceğim,windows 10 pro yüklemek ve driverlerı kurmak için,takıldığım yerde rahatsız ederim sizleri 😀

Hayırlı olsun. Güzel cihaz.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.🙂

Windows 10'u kurarken şu anki son sürümü (1909) kurun, sürücülerinizi de Lenovo Destek web sitesinden edinin.

www.microsoft.com
    Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

pcsupport.lenovo.com
    Home - PC Support - TR
    https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr

Hayırlı olsun. Bende bu serinin bu modelinde indirim kovalıyorum. Kullanım amacınız multimedya ağırlıklı olacak değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.