Şimdi Ara

Lenovo Y-550 yerine ne almalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafa431

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=8429&ref=akakce&v=0.68.9 bunda var mesala

Sırf ddr3 diye bu çöp alınmaz.Ekran kartı rezalet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death666

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=8429&ref=akakce&v=0.68.9 bunda var mesala

saten bende almak için demedim ki burda dediğim şey arkadaş için di samsungunda ramları ddr3 onu belirtmek için yazdım

• quote:

quote:

:D mükemmel bi cevap ve ayrıntılı... neden çöp?.. ekran kartının neden rezalet olduğunu söleki bizde ona göre almayalım...

acıklamanı bekliyorum...

• Konuya bayağı bakamadım. Yazlıktayım tadilat falan derken internet cafeye gelmeye ancak fırsat bulabildim. Tabii telefonu bağlamaya gelecek elemanlar zamanında (Perşembe günü) gelseydi böyle olmazdı da neyse. :) Şu anda ben de y550'yi bekleyeceğim gibi gözüküyor. Başka bir laptop bulamadım alacak. Gerçi 1 haftadır falan internete girmedim stoklara girdimi, yeni modeller çıktı mı bilmiyorum ama şu an için beklemedeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ncap

quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38637 arkadaşlar bu bilgisayar nasıl tutarmı y-550nin yerini yoksa y-550'yi bekleyimmi gelene kadar

bunu alacağınıza y530 alın bence......illaki bunu alacaksanız işlemcisis daha iyi olanı vardı onlara bakın bence............

Linki bulunan makinayı 2 hafta kadar önce aldım ve kullanıyorum...Ekran kartı Y550 ile aynı ancak Y550 DDR3 5935'inkiler DDR2...Ancak makina canavar...Görünümü, ısı durumu , hızı gayet iyi durumda...
    Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim...
    Bende uzun araştırmalar sonunda bu makinayı aldım..(Y550'den görüntüsü iin vazgeçmiştim..)
    Ama inanın bu makinayı aldığım için hiç de pişman değilim..Şiddetle tavsiye ederim.

• hocam imzamdaki laptopa bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

quote:

:D mükemmel bi cevap ve ayrıntılı... neden çöp?.. ekran kartının neden rezalet olduğunu söleki bizde ona göre almayalım...

acıklamanı bekliyorum...

Biraz sert bi çıkış olmuş.Ekran kartı gerçekten kötü.Oyun oynamak isteyen birine önerilemez bu alet ayıp olur adama

Normal kullanım için alacaklara göre fena bir makina değil.Ekranıda küçük sanırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

quote:

acıklamanı bekliyorum...

Biraz sert bi çıkış olmuş.Ekran kartı gerçekten kötü.Oyun oynamak isteyen birine önerilemez bu alet ayıp olur adama

Normal kullanım için alacaklara göre fena bir makina değil.Ekranıda küçük sanırım.

dostum sert çıktıgım yok... farkındaysanız bundan 2 ay önce en prof kartı 9600 gt diyolardı.. gt130 o 9600 gtden kat kat daha iyi bir kart bütün fonksiyonlarını ıncele cpu z programı le her katmanda gt130m ın dahah iyi oldugunu görebilirsin.....

işlemcı p serisi 1066 ekran kartı gddr3 ve ramler ddr3 bunun dısında wista pre 64 bit..... bana böle 1900 liraya 2. bı makina gosterirmisin... aynı bu özelliklere sahip olucak bırde bu fiyata led arka aydınlatmalı panel olucak ve pil koruması ile pil garantisi olucak...:):):):)

umarım gösterebilirsin:) yok çünki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailorsaturn -- 1 Temmuz 2009; 21:58:58 >

• bu özellikler var var olmasınada kullanamadıktan (alamadıktan) sonra ne işe yarıyor hala türkiye'ye gelmiyor ve ne zaman geleceğini de kimse söyleyemiyor nasıl iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa431 -- 2 Temmuz 2009; 9:51:48 >
  • gelır ustam gelir.. sonucta sezon bıttı.satıslar asagıya dustu.. bu sezonda sence getırılen notebook satılırmı..sabır yanı bıraz
  • :D mükemmel bi cevap ve ayrıntılı... neden çöp?.. ekran kartının neden rezalet olduğunu söleki bizde ona göre almayalım...

acıklamanı bekliyorum...

dostum sert çıktıgım yok... farkındaysanız bundan 2 ay önce en prof kartı 9600 gt diyolardı.. gt130 o 9600 gtden kat kat daha iyi bir kart bütün fonksiyonlarını ıncele cpu z programı le her katmanda gt130m ın dahah iyi oldugunu görebilirsin.....

işlemcı p serisi 1066 ekran kartı gddr3 ve ramler ddr3 bunun dısında wista pre 64 bit..... bana böle 1900 liraya 2. bı makina gosterirmisin... aynı bu özelliklere sahip olucak bırde bu fiyata led arka aydınlatmalı panel olucak ve pil koruması ile pil garantisi olucak...:):):):)

umarım gösterebilirsin:) yok çünki:)

Ne diyosun anlamıyorum ki? Linkteki makinadan mı bahsediyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 2 Temmuz 2009; 13:24:15 >

• Ha tamam anladım senin sorununu ben lenovo ya kötü demedim.Samsunga dedim.Okuma kursuna davet ediyorum seni.Bir saattir uğraştırıyoun beni.G130M tabikide iyi bir ekran kartı.Ona laf yapmadım zaten ben.Ama sen biraz daha dikkatli oku forumu sağa sola boş yere dalaşma.
  • quote:

Ha tamam anladım senin sorununu ben lenovo ya kötü demedim.Samsunga dedim.Okuma kursuna davet ediyorum seni.Bir saattir uğraştırıyoun beni.G130M tabikide iyi bir ekran kartı.Ona laf yapmadım zaten ben.Ama sen biraz daha dikkatli oku forumu sağa sola boş yere dalaşma.

bu sefer de seni ağresif gördüm Death666 arkadaşım boşverin ya altıüstü makine bunların
  • Yok hocam kimeyle problem yok ama arkadaş benim yazdıklarımı dikkatli okumayıp hmen saldırıya geçiyor buna sıkıldı canım.Lenovo ya laf yapan yok.
  • ben normal bişekilde yazıyorum arkadasım:) yanlış anlama sakın ... ama üstü sadece ddr3 diye bu çöp alınmaz:D diyosun ona diyorum ben.... bilmiyorum samsungun modelini samsung ddr3 mu 2 mı?.. eğer 2 ise...çöp demekki lenovo oluyo.. eğer 3 ise samsung sen haklısın özür dilerim yani yanlış anlaşıldıysam afedersin:)
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/48ed975bdaf0b166e059df5d86d2d41e/ACER-AS5935G-864G50Mn-P8600-2.40GHz-500GB-4GB-15.6
    arkadaşlar bu makinayı bir yorumlarmısınız sizce nasıl bir de bu acer markası hakkında görüşleriniz ne?
  • arkadaslar bu y-550 ler tekrar ne zaman gelir
  • arkadaşlar bu yeni gelen y-550ler windows 7lemi gelecek birde ne zaman girecek piyasaya bekle bekle nereye kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

arkadaşlar bu yeni gelen y-550ler windows 7lemi gelecek birde ne zaman girecek piyasaya bekle bekle nereye kadar

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, şu anda Y550'lerin mağazalarda bulunması gerektiğini hatta Y650lerinde yavaş yavaş raflardaki yerlerini alacağını söyledi..Bakalım bugün çıkıp Vatan,Teknosa ve Bimeks'in büyük mağazalarında Y550 ve Y650lere bakacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.