Yukarı da LG'nin P510 modeli vardı T9400 2.53 GHz,3 GB DDR3 Ram,320 GB HDD(İkinci hdd yeri de var sonradan ilave olarak hdd ekleyebilirsin bu her 15.4" bilgisayarda olmaz),512 MB GT130M DDR3 ekran kartı(Lenovo ile aynı),2.3 kg çok hafif http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39067
quote:
Orjinalden alıntı: aslanemre58
Yukarı da LG'nin P510 modeli vardı T9400 2.53 GHz,3 GB DDR3 Ram,320 GB HDD(İkinci hdd yeri de var sonradan ilave olarak hdd ekleyebilirsin bu her 15.4" bilgisayarda olmaz),512 MB GT130M DDR3 ekran kartı(Lenovo ile aynı),2.3 kg çok hafif http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39067
evet kofıgurasyon guzel ama hocam dvd external..e ole oluncada 2.3 kg olması normal..ne bilim yanında sureklı bırde dvd tasımak var..
DVD'i her zaman kullanıyorsanız bu bir sorundur.Ama ayda yılda bir kullanıyorsan çok güzel olur Bilgisayar Y550'den çok daha iyi ve yabancı sitelerde yapılan incelemelerde Dünya'daki en iyi 15.4"panel denmiş(LED ekran)
quote:
Orjinalden alıntı: aslanemre58
DVD'i her zaman kullanıyorsanız bu bir sorundur.Ama ayda yılda bir kullanıyorsan çok güzel olur Bilgisayar Y550'den çok daha iyi ve yabancı sitelerde yapılan incelemelerde Dünya'daki en iyi 15.4"panel denmiş(LED ekran)
cok daha iyi dedigin konular neler acaba? ekranı harıcınde..sanırım ekran kartları aynı..işlemci farkı var..ama acaba lg nın satıs sonrası destegi nasıldır..bilgin varmı bu konuda?
bugun az once baktım lg nın modelıne vatanda..alet guzel duruyo..uzerınde hıcbır kısayol tusu yok..dız sımsıyah bır klavyesi war..hatta bole bakınca tuslar falan biskuvi gibi bir goırunumu wa rbole iri iri windows derecelendirmesi yapılmamıstı ben kendım yaptım onları paylasayım..
işlemci 5.5 ram:5.9 grafik 5.9 oyun grafik 5.6 hdd 5.4
fiyatıda 2.007,13 ytl..
inceledigim model lg 510 UCPPMT modeli...
Y550 yerine y550 alınır bence başka çaresi yok, lg yi tutmam, arkadaşın dediği gibi satış sonrası... kaç yer bu bs den satıyo ki, dvd olayı çok saçma
quote:
Orjinalden alıntı: DungBettle
bugun az once baktım lg nın modelıne vatanda..alet guzel duruyo..uzerınde hıcbır kısayol tusu yok..dız sımsıyah bır klavyesi war..hatta bole bakınca tuslar falan biskuvi gibi bir goırunumu wa rbole iri iri windows derecelendirmesi yapılmamıstı ben kendım yaptım onları paylasayım..
işlemci 5.5 ram:5.9 grafik 5.9 oyun grafik 5.6 hdd 5.4
fiyatıda 2.007,13 ytl..
inceledigim model lg 510 UCPPMT modeli...
O zaman kesinlikle DDR3 ekran kartı Lenovo Y550'i ben sadece Vatan'da ve Teknosa'da gördüm Bu LG çok özel bir model bence kaçırılmamalı Y550 yanından geçemez bunun
Yanından geçemez falan derken sanki aralarında uçurum var Ben açık konuşayım o kadar para LG ye güvenip vermem Y550 yi beklerim acelem yok zaten gelmezse de acer ın yeni modellerinden ararız artık ddr3 lü icad
ya ben inceledim biraz yanı alet guzel gibi geldi bana touch padi guzel olmus tıklama tuslarında ayrım falan hıcbırsey yok dokunmatık gibi ayrıca tıkladıgında hafif bir titresim veriyor..ericsson telefonalrda menulerde dolasır gibi..ama hiçbir multimedia tusu yok kasa ustunde..çok sade..ama o kadar para lg olması dusunduruyor tabiiki daha once lg laptop kullananların fikirlerini almak gerek..
quote:
Orjinalden alıntı: cemaydinlik
Yanından geçemez falan derken sanki aralarında uçurum var Ben açık konuşayım o kadar para LG ye güvenip vermem Y550 yi beklerim acelem yok zaten gelmezse de acer ın yeni modellerinden ararız artık ddr3 lü icad
Öyle diyorsun ama birçok farklı özelliği var.2.HDD yuvası,T9400 işlemci(Bu fark kesinlikle hissedilir),en iyi diye bahsedilen LED ekran,2,3 kg ağırlık,daha ucuz ve şikayetvar.com'da neredeyse bütün sorunlar çözülmüş
Bana cazip gelmedi LG, Y550 yerine Acer ın 5935 yeni bir modeli var o olabilir genel özellikler aynı ekran kartı 1gb ddr2 ayrıntılı karşılaştırma yapmadım ama ben ddr2 olması nedeniyle elemiştim kafamda
ACER AS5935G 864G50MN
bu y-550 ler tekrar geliyo mu gelmiyo mu acaba ? kaç haftadır bekliyorum ama artık dv6-1144 almayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim?
Beklemenizi tercih ederim bende bekliyorum şu zaman aralığında sistem belleği drr2 olan olan notebook almak pek doğru bi karar olarak gelmiyor bana HP ler fazla ısınıyo falan diyolar ama pek bilgim yok yeni kasaları biraz farklı sanırım şu siyah olanlar ya da sadece siyah yapmışlar pek bilgim yok HP ler hakkında. 2bin tl civarında bs alcam diyorsanız işlemci benim için daha önemli diyorsanız aynı fiyatlarda işlemcileri bu lenovolardan daha iyi olan bs ler var onları düşünün ama ddr3 süz bs almak tuhaf geliyo bana, daha sonra değiştirme gibi bi şansında olmuyor işlemci içinde geçerli tabi bu
quote:
Beklemenizi tercih ederim bende bekliyorum şu zaman aralığında sistem belleği drr2 olan olan notebook almak pek doğru bi karar olarak gelmiyor bana HP ler fazla ısınıyo falan diyolar ama pek bilgim yok yeni kasaları biraz farklı sanırım şu siyah olanlar ya da sadece siyah yapmışlar pek bilgim yok HP ler hakkında. 2bin tl civarında bs alcam diyorsanız işlemci benim için daha önemli diyorsanız aynı fiyatlarda işlemcileri bu lenovolardan daha iyi olan bs ler var onları düşünün ama ddr3 süz bs almak tuhaf geliyo bana, daha sonra değiştirme gibi bi şansında olmuyor işlemci içinde geçerli tabi bu
beni de tek dusunduren lenovolarda ram in ddr3 olması,zaten diger ozellikleri hemen hemen aynı hp ile ,ama bu y-550 ler hangi fiyattan ve ne zaman gelir onu da bilmiyoruz.şu an hp fiyatları güzel gorunuyo bunu da kaçırmak istemiyorum :D ne yapacagimi bilemedim
Fiyatların artacağını sanmıyorum öncekiyle aynı olursa. Gelmeme gibi bi ihtimali olduğunu da sanmıyorum ben, çünkü piyasada Y serisi lenovo yok resmen tek tük düşük modeller ne y530 var ne y550 Onun için bekleme kararı aldım ben. Arkadaşın biri teknosada lenovolardan sorumlı bir görevliyle konuşmuş 2 hafta içinde gelcek falan demiş inşallah doğrudur buna da güvenerek bekliyorum
quote:
Fiyatların artacağını sanmıyorum öncekiyle aynı olursa. Gelmeme gibi bi ihtimali olduğunu da sanmıyorum ben, çünkü piyasada Y serisi lenovo yok resmen tek tük düşük modeller ne y530 var ne y550 Onun için bekleme kararı aldım ben. Arkadaşın biri teknosada lenovolardan sorumlı bir görevliyle konuşmuş 2 hafta içinde gelcek falan demiş inşallah doğrudur buna da güvenerek bekliyorum
ben de gelecek hafta başlarına kadar bekliyeyim o zaman sonradan pişman olmayalım. şimdi alırım hemen gelir y-550 ler :D teşekkürler paylaştıgınız için
Ben de teşekkür ederim
quote:
DDR3 ramleri çok iyi sanmayın.Daha yerine oturmamış bir ram türü ve bellek zamanlamaları DDR2'den daha kötü.Dolayısıyla ağır işlemlerde genellikle DDR3,bu zamanlamalardan dolayı DDR2'nin de gerisine düşüyor...