Şimdi Ara

Lenovo Y-550 yerine ne almalı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Teknosa'larda teşhir ürünü Y550 var, Y650 hiçbir yerde yok boşuna bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

arkadaşlar bu yeni gelen y-550ler windows 7lemi gelecek birde ne zaman girecek piyasaya bekle bekle nereye kadar

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, şu anda Y550'lerin mağazalarda bulunması gerektiğini hatta Y650lerinde yavaş yavaş raflardaki yerlerini alacağını söyledi..Bakalım bugün çıkıp Vatan,Teknosa ve Bimeks'in büyük mağazalarında Y550 ve Y650lere bakacağım.

inş kardeş ya biran önce çıksada alsak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

inş kardeş ya biran önce çıksada alsak ya

HaKaN18 'in dediğinden sonra bir süre daha beklemeye karar verdim..1-2 gün sonra raflardaki yerlerini alırlar umarım.
  • arkadaslar bugun teknosa,bimeks,elektroworld ve mediamarkete gittim y550 inceşleyebilmek icin..ocnelikle elektroworldde lenovo bulamadım satmıyorlarmıs..mediamarkette y530 lar wardı y550den eser yok..bimekste keza ole..teknosaya gittigimde llerinde olmadıgını soyledı bilgisayardan dıger magazaların stok durumlarına baktı 1 er tane vardıki bunalrda teşhir urunleri..ne zaman gelir tekrar diye sordum bu ürün tanıtım urunuydu bir daha gelecegını sanmıyorum diye bir cevap aldım..bu fiyata bu performans bir daha olmaz dedi hatta turkiyeye 100 tane getirdiler gibi bişeyde söledi ama bu pek inandırıcı gelmedi bana....y-650 yi sordugumda agustos sonunda stoga girer ancak o dedi..ama bu soyledıklerı pek tatmın edıcı yada ınandırıcı gelmedi bana..y550 ve y650 hakkında bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım..stok durumu fıyat bılgısı gıbı...tesekkurler..
  • hemen birsey daha soracagım bu y550 gorerek inceleyenlere..bu resımlerınde kasasında sankı cok buyık bır bosluk warmıs gibi klavye baya kucuk ve sıkısık tutulmus gibi gozukuyo bu gercekten boylemı? sorun yaratırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DungBettle

arkadaslar bugun teknosa,bimeks,elektroworld ve mediamarkete gittim y550 inceşleyebilmek icin..ocnelikle elektroworldde lenovo bulamadım satmıyorlarmıs..mediamarkette y530 lar wardı y550den eser yok..bimekste keza ole..teknosaya gittigimde llerinde olmadıgını soyledı bilgisayardan dıger magazaların stok durumlarına baktı 1 er tane vardıki bunalrda teşhir urunleri..ne zaman gelir tekrar diye sordum bu ürün tanıtım urunuydu bir daha gelecegını sanmıyorum diye bir cevap aldım..bu fiyata bu performans bir daha olmaz dedi hatta turkiyeye 100 tane getirdiler gibi bişeyde söledi ama bu pek inandırıcı gelmedi bana....y-650 yi sordugumda agustos sonunda stoga girer ancak o dedi..ama bu soyledıklerı pek tatmın edıcı yada ınandırıcı gelmedi bana..y550 ve y650 hakkında bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım..stok durumu fıyat bılgısı gıbı...tesekkurler..

arkadasım
    arkadasın dediği bire bir doğru bence:D

o ürün zaten sınırlı gelmişti trye.adetini tam bilmiyorum belkı 250 300 adettir tanıtım amaçlı gelen bir seriydi..yenileride gelıyo tabiki yolda..temmuz sonu gibi ben tahmın edıyorum yada agustosun ortaları...

• bir Allahın kulu alamadı mı daha y550 yi =) ben alalı 2 hafta olucak arkadaşlar teknosa kadıköy şubesinden aldım istanbuldakiler teşhir dediler ankaradan açılmamış kutu getirelim dediler tmm dedim ödemesini yaptım herneyse ertesi gün sordum ankaradaki de bitmiş trabzondan geldi 3 gün bekledim ama beklediğime değdi kutuyu ellerimle açtım ve sistemi kurdum vista home premium ile geliyor arkadaşlardan biri bahsetmiş windows7 li makineler ekim gibi giricek piyasaya diye duydum bende oldukça başarılı bi bilgisayar özellikle film anında tek tuşla film moduna geçince böyle bi ses sistemi başka dizüstünde görmedim ben sorucak sorusu olan varsa y550 ile ilgili alayım =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarakpinar

bir Allahın kulu alamadı mı daha y550 yi =) ben alalı 2 hafta olucak arkadaşlar teknosa kadıköy şubesinden aldım istanbuldakiler teşhir dediler ankaradan açılmamış kutu getirelim dediler tmm dedim ödemesini yaptım herneyse ertesi gün sordum ankaradaki de bitmiş trabzondan geldi 3 gün bekledim ama beklediğime değdi kutuyu ellerimle açtım ve sistemi kurdum vista home premium ile geliyor arkadaşlardan biri bahsetmiş windows7 li makineler ekim gibi giricek piyasaya diye duydum bende oldukça başarılı bi bilgisayar özellikle film anında tek tuşla film moduna geçince böyle bi ses sistemi başka dizüstünde görmedim ben sorucak sorusu olan varsa y550 ile ilgili alayım =)

Hayırlı olsun arkadaşım. Ürün şuan da piyasada hala olamadığı için bence şimdilik rahatsın ama bu hafta Bimekse gelecekmiş diye duyduk o zaman sorular arda arda gelir istemediğin kadar sorulara yetişemezsin bu seferde . Çünkü bildiğim kadarıyla hem çok kimse de yok hem de çok kişi tarafından beklenen bir model. Umarım yine aynı fiyattan girer piyasaya ama ben fiyatının artacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 6 Temmuz 2009; 17:58:52 >

• bende fiyatı artmasın diye aldım çünkü pisayaya sürüyorlar önce sınırlı sayıda baktılar rağbet var tekrar stokları güncelleyip fiyatını artırıyorlar bi de şu indirimlerin süresi dolacak diye erkenden aldım çok da memnunum
  • quote:

bende fiyatı artmasın diye aldım çünkü pisayaya sürüyorlar önce sınırlı sayıda baktılar rağbet var tekrar stokları güncelleyip fiyatını artırıyorlar bi de şu indirimlerin süresi dolacak diye erkenden aldım çok da memnunum

fiyat artmaz arkadasım bilakis düşer..eğer firma yeni olsa tamam tuttu derler fiyatı yukseltirler...lenovo bu işleri geçbiş bir firma..ben fiyatının düşebileceğini düşünüyorum amaemin olun artmaz... 2000 lira civarından alabılırsınız... vatandakı fiyat dahad asagı inecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

bende fiyatı artmasın diye aldım çünkü pisayaya sürüyorlar önce sınırlı sayıda baktılar rağbet var tekrar stokları güncelleyip fiyatını artırıyorlar bi de şu indirimlerin süresi dolacak diye erkenden aldım çok da memnunum

fiyat artmaz arkadasım bilakis düşer..eğer firma yeni olsa tamam tuttu derler fiyatı yukseltirler...lenovo bu işleri geçbiş bir firma..ben fiyatının düşebileceğini düşünüyorum amaemin olun artmaz... 2000 lira civarından alabılırsınız... vatandakı fiyat dahad asagı inecektir..

arkadaslar bugun cevahir teknosa daki bir calısanla gorustum..sadece lenovolarla ilgilenen bir arkadastı..stok bilgisi ve fiyat bilgisi sordum..2 hafta icinde stoklara girecegini soyledi ayrıca fiyatında 50-60 dolarlık bir artıs olabileceginden bahsetti..cunku yenı gelecek olan y-550 lerde p8700 işlemci olacakmıs..biten seride p8600 vardı sanırım..ufak bir fiyat artısı normaldir..gecen seeri peşin 2000 ytl civarında satılıyodu buda sanırım 2100 civarında olur..ama kampanyalarla falan fiyat dusurulur gibime geliyo..ozellıkle bımeksın maksımuma %10 indirim kampanyasına dahil olursa bu urun cok gusel olacak..

• Bu modelide gözardı etmeyin..

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39067

P510-UCPPMT CORE2 DUO T9400 2.53GHZ-3GB-512MB GT130M -320GB-15.4"-EXTDVDRW-WVPRE

WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 1.055 $+KDV 1.772 TL

Ekran kartı hakkında kesin bilgi yok..ddr3 olabilir..

http://forum.donanimhaber.com/m_29754765/mpage_1/key_//tm.htm#32874418

• y serisi ideapadlarde vt desteği biosdan engellenmiş arkadaşlar. Bu yüzden 64bit sanal makina kuramıyoruz host makina üzerine :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

y serisi ideapadlarde vt desteği biosdan engellenmiş arkadaşlar. Bu yüzden 64bit sanal makina kuramıyoruz host makina üzerine :(

eeee nolacak ya bir çağresi yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mechatronik

Bu modelide gözardı etmeyin..

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39067

P510-UCPPMT CORE2 DUO T9400 2.53GHZ-3GB-512MB GT130M -320GB-15.4"-EXTDVDRW-WVPRE

WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 1.055 $+KDV 1.772 TL

Ekran kartı hakkında kesin bilgi yok..ddr3 olabilir..

http://forum.donanimhaber.com/m_29754765/mpage_1/key_//tm.htm#32874418

Bu model mükemmel birşey 2.3 kg
    Ekran kartı ve ramler DDR3,T9400 işlemci
    Ekranı led sanırım ama tek kötü özelliği optik sürücüsü harici olarak yanında geliyor usb bağlantılı
    Bir de sanırım bunlarda çift hdd yeri var yani 320 gb hdd'in yanına bir de ssd alıp sistemi oraya kurarsanız bilgisayar uçar

• quote:

bir Allahın kulu alamadı mı daha y550 yi =) ben alalı 2 hafta olucak arkadaşlar teknosa kadıköy şubesinden aldım istanbuldakiler teşhir dediler ankaradan açılmamış kutu getirelim dediler tmm dedim ödemesini yaptım herneyse ertesi gün sordum ankaradaki de bitmiş trabzondan geldi 3 gün bekledim ama beklediğime değdi kutuyu ellerimle açtım ve sistemi kurdum vista home premium ile geliyor arkadaşlardan biri bahsetmiş windows7 li makineler ekim gibi giricek piyasaya diye duydum bende oldukça başarılı bi bilgisayar özellikle film anında tek tuşla film moduna geçince böyle bi ses sistemi başka dizüstünde görmedim ben sorucak sorusu olan varsa y550 ile ilgili alayım =)

kardeş makinanın resmini çekip eklermisin
  • quote:

Şu an Casper,Hp,Asus gibi markalar ücretsiz Win7 yükseltme veriyor.Yani çift işletim sistemi olabilir.Ekim ayında yavaş yavaş vista vermeden Win7 veriliyor.

• Merhaba arkadaşlar ben de Y550 bekliyorum Y550 yerine bence Y550 alınır :D bakalım ne zaman gelecek tekrar bilgi alan olursa Y550 ve Y650 ile ilgili yani yeni gelip gelmeyeceği hakkında çok seviniriz çünkü eskişehirdekiler bişey söyleyemiyor :D Aslında asıl bimeks e sormak lazım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemaydinlik

Merhaba arkadaşlar ben de Y550 bekliyorum Y550 yerine bence Y550 alınır :D bakalım ne zaman gelecek tekrar bilgi alan olursa Y550 ve Y650 ile ilgili yani yeni gelip gelmeyeceği hakkında çok seviniriz çünkü eskişehirdekiler bişey söyleyemiyor :D Aslında asıl bimeks e sormak lazım :D

Aslında bu beklemen boşa Y550'den daha iyileri daha ucuz.Y650'nin ekran kartları zaten rezalet
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: cemaydinlik

Merhaba arkadaşlar ben de Y550 bekliyorum Y550 yerine bence Y550 alınır :D bakalım ne zaman gelecek tekrar bilgi alan olursa Y550 ve Y650 ile ilgili yani yeni gelip gelmeyeceği hakkında çok seviniriz çünkü eskişehirdekiler bişey söyleyemiyor :D Aslında asıl bimeks e sormak lazım :D

Aslında bu beklemen boşa Y550'den daha iyileri daha ucuz.Y650'nin ekran kartları zaten rezalet

Tamam Y650 yi geçtik dediğin gibi buraya yeni geleceği idda edilenlerin donanımları farklı olabilir. Y550 den daha iyi demeyelimde Y550 özelleklerini barındıran bilgisayar biliyorsan söyle arkadaşım araştıralım tartışalım gerçekten :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.