Şimdi Ara

Lenovo Y-550 yerine ne almalı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

Orjinalden alıntı: patronas

sailorsaturn arkadaş verdiğin örnek çok güzel ama benim takip ettiğim kadarı ile oradaki şikayetlerin çoğunluğu sanki daha çok ciddi ve donanımsal sorunlar oluyor.yani örnek de verdiğiniz arkadaşın tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklanan olayla genelleme olmaz.ama yine de etraflıca araştırıp şikayet yapmamız da vayda var diğer insanları yanlış bilgilendirmemek adına.

dostum orada lenovonun 3 sayfa şikayet girilmiş emin ol hepsini okudun rahat yarısı hurafe..diger yarısı donanım... adam demıs 2 ölü pixel cıktı..ee bunu zaten kanunlar yasalar acıklamıs belli bir milimetre kare içinde en az 3 ve üstü olucak..2 tane cıkmıs gidip oraya bagırp cagırmaya ne gerek var.paramızla rezil oluyoruz lafınada gıcık oluyorum paranla rezil ouyosun bende sana o verdıgın para kadar mal veriyorum...

insanlar araştırmadan laf ebeliği yapıyo patronas kardes..vatana böle yüzlercesi geliyo.delirtiyolar müşteri hizmetlerindekileri..

okudugum kadarıyla siz vatanda çalışıyorsunuz
    vatana yeniden y550 ler ne zaman gelecek bir bilginiz var mı :)

• Bence haftaya bimeks teknosa vatan gold ve mediMarkt de yavaş yavaş görünürler.MediaMarkt de pek ummuyorumda orası da lenovo satış mağazaları arasında
  • beyler size 2 sorum olacak
    1- lenovo y550 modelinde ısınma problemi olurmu olmazmı?
    2- lenovo y550 mi asus N50vn mi şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemaydinlik

Bence haftaya bimeks teknosa vatan gold ve mediMarkt de yavaş yavaş görünürler.MediaMarkt de pek ummuyorumda orası da lenovo satış mağazaları arasında

bilmiyorum arkakadasım lenovocu arkadaşlarlada konusuyoruzda..y550 degıl dıger hiç bir model gelmiyo bu aralar agustos gibi ümit ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici1

beyler size 2 sorum olacak
    1- lenovo y550 modelinde ısınma problemi olurmu olmazmı?
    2- lenovo y550 mi asus N50vn mi şimdiden tşkler

1-Öncelikle ısınacağını sanmıyorum, sıcak hava çıkışı sol tarafta ve gayet geniş görünüyor alt tarafında da yeterince hava alması için boşluk var, bir de şuna dikkat ettim altdaki kapağı açınca soğutucular ortaya çıkıyor sanırım temizliği kolay gibi görünüyor. Y550 kullananları göremiyoruz ki..
    2- Ekran kartı bana göre eski artık 9 serisi yeni 55nm teknolojili olanlara bakmak lazım o da Lenovoda var, performans olarak en azından fark atacağını sanmıyorum, O asusla karşılaştırdığın bilgisayarın ekran kartı ramlari ddr3 mü, türkiyeye gelip de biten lenovo Y550 ler 512 ddr3 ramliydi, bir de Y550 sistem rami ddr3 bu önemli baya performans farkı olmasa bile, yeni teknoloji almak iyi olur ilerisi için, bu asus sanırım biraz daha eski lenovo ya göre, yeni icadlardan değil ekran çözünürlüğünden falan belli yeni asuslarda genelde 16:9 oluyor, ben lenovo öneriyorum satış sonrası desteğini de iyi buluyorlar.
    Bir de 1 hafta içinde gelcek sanırım Lenovolar en azından bimeks e gelcekmiş Y550 ve Y650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemaydinlik -- 11 Temmuz 2009; 14:47:53 >

• lenovolari arastirdigima cok oldu ama sirketteki i&t sorumlusu arkadasa sordum nasildir diye vista 64 bit ile alakali bise soyledi ne kadar dogru bilmiyorum da siz ne diyorsunuz..64bit bazi oyunlari ve programlari desteklemeyebilir dedi bana, ondan sonra lenovolari arastirmayi kestim..goruslerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinoza17

lenovolari arastirdigima cok oldu ama sirketteki i&t sorumlusu arkadasa sordum nasildir diye vista 64 bit ile alakali bise soyledi ne kadar dogru bilmiyorum da siz ne diyorsunuz..64bit bazi oyunlari ve programlari desteklemeyebilir dedi bana, ondan sonra lenovolari arastirmayi kestim..goruslerinizi bekliyorum..

Bu konuda bir bilgim yok da bunun lenovoyla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum vista64 bit in sorunudur, ben alırsam zaten vista kullanmayı düşünmüyorum xp64 kullanmayı düşünüyorum aynı şey olmaz sanırım
  • ddr2 ramleri savunan arkadaş şimdi dv6-1170 sahibi sanırım, olacaktan adım gibi eminim ki 2-3 ay içinde hp de tüm modellerini ddr3 ramlerle getirmeye başlıycak. ozaman nasıl savunucaklar ddr2leri anlamıyorum, ha bir de bi mesajında 3gb ddr3 yerine 4gb ddr2 seçerim demiş, eğer seçme sebebi 1gb fazladan ram olmasıysa, ram'leri değiştirmek upgrade etmek dünyanın en kolay işidir notebooklar için, 2000TL verilen bir laptop'a da 50-60 TL'lık ram masrafını esirgemek, hem de ddr2'yi onun yerine tercih etmek biraz mantıksız olur bence.
  • Şu zaman aralığında ddr2 li bilgisayar almak mantıklı gelmiyor bana, takmışlar gecikme sürelerine hangi işlemi yaparken yavaşlıcaksa anlamdım, ram hızlanıyosa gecikme süresi artar diyor herker bu olağan bir şey, tabiki ideal olan gecikme süresi artmadan hızlanması bu da ileride olcak tabiki bunun için şimdi ddr2 li sistem almak yanlış gibi
  • Bimeks stoklarına girmiş Y550 ve Y650 fakat Y550 nin konfigürasyonu çok düşük tutulmuş. :( Y650 de aşırı pahalı geldi. muratseyy arkadaşın konusundaki linkler:

y-550
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106240

y-650
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106241

Bu da konunun linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_32978218/tm.htm

Biraz hüsran oldu ama inşallah diğer mağazalara eskisi gibi konfigürasyonda gelir...

• quote:

Orjinalden alıntı: dangerous210

Bimeks stoklarına girmiş Y550 ve Y650 fakat Y550 nin konfigürasyonu çok düşük tutulmuş. :( Y650 de aşırı pahalı geldi. muratseyy arkadaşın konusundaki linkler:

y-550
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106240

y-650
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106241

Bu da konunun linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_32978218/tm.htm

Biraz hüsran oldu ama inşallah diğer mağazalara eskisi gibi konfigürasyonda gelir...

1-1.5 hafta once falan cevahir teknosadaki arkadas p8700 islemcili modelin gelecegini soylemişti..fakat bunları gorunce pek umidim kalmadı benim..artık alternatif bakıyorum..umarım dedıgı gbii olurda teknosaya daha iyi donanımla gelir..fiyat olarakta 2000 civarında olur diye dusunuyorum onceki seri peşin 2000 e satılmıstı buda en fazla 2100 olur diye tahmin ediyorum..y-650 nın fiyatıda biraz abartı olmus..su sıralar pek alınası durmuyo..yakında 2-3 hafta ıcınde kampanyalara baslarlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Akhunturk

Hayırlı olsun arkadaşım. Ürün şuan da piyasada hala olamadığı için bence şimdilik rahatsın ama bu hafta Bimekse gelecekmiş diye duyduk o zaman sorular arda arda gelir istemediğin kadar sorulara yetişemezsin bu seferde . Çünkü bildiğim kadarıyla hem çok kimse de yok hem de çok kişi tarafından beklenen bir model. Umarım yine aynı fiyattan girer piyasaya ama ben fiyatının artacağını düşünüyorum.

Ben tahmin etmiştim böle olacağını bildiğimiz Y-550 sanırım 2500-2600 TL. sınırını aşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 12 Temmuz 2009; 0:24:33 >

• quote:

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım. Ürün şuan da piyasada hala olamadığı için bence şimdilik rahatsın ama bu hafta Bimekse gelecekmiş diye duyduk o zaman sorular arda arda gelir istemediğin kadar sorulara yetişemezsin bu seferde . Çünkü bildiğim kadarıyla hem çok kimse de yok hem de çok kişi tarafından beklenen bir model. Umarım yine aynı fiyattan girer piyasaya ama ben fiyatının artacağını düşünüyorum.

Ben tahmin etmiştim böle olacağını bildiğimiz Y-550 sanırım 2500-2600 TL. sınırını aşar

olmaz olmaz merak etme:D supriz:D

• Bu başlığa devam edenler kimler
  • y 550'yi bu konfigürasyonla devam etmezler diye bi umudum var, ben de devam ediyorum yani bu başlığa.. bi yandan da alternatif kaliteli bişeyler arıyorum ama pek bi seçenek yok.
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030950&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

arkadaşlar bu linkte eski bildiğimiz y-550 stokta var görünüyor teknosa'da acaba bu eski partideki y550'lerin teşhir ürünü olanları mı?
  • Stokda görünmüyorki "haberdar et" diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

quote:

Orjinalden alıntı: berilker

Şu zamanda yeni bilgisayar alıcaksanız ne yapın edin özen gösterin ramlerin ddr3 olmasına bence, asus ya da hp'den sırf o yüzden uzaklaştım çünkü biliyorum aynı parayı verip denk bir bilgisayar alıcam lenovoyla ama ramler ddr2 olucak, 2 ay sonra benim bilgisayarım bi model aşağıya düşüp sadece ankartı değiştiricek yeni nesil deyip ddr3 ramle göndermeye başlıyacaklar bilgisayarları, ha bir de durmadan arızalanması servisle uğraştırması ayrı tabi.

Evet ben de y-550 bekliyorum, beklemeye de devam edicem anlıyacağınız.

bende beklemeye karar verdim zaten :) bide ne zaman girecek tekrar piyasaya acaba çokmu var daha benim en geç 1aya kadar almalıyım

Bence bekleme ben aldım süper. hemde ddr 3

http://casperium.com/asp/show_stock.asp?product=CASPERCPQ-Q900-4M35

• quote:

Orijinalden alıntı: love-zoo

quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

quote:

Orjinalden alıntı: berilker

Şu zamanda yeni bilgisayar alıcaksanız ne yapın edin özen gösterin ramlerin ddr3 olmasına bence, asus ya da hp'den sırf o yüzden uzaklaştım çünkü biliyorum aynı parayı verip denk bir bilgisayar alıcam lenovoyla ama ramler ddr2 olucak, 2 ay sonra benim bilgisayarım bi model aşağıya düşüp sadece ankartı değiştiricek yeni nesil deyip ddr3 ramle göndermeye başlıyacaklar bilgisayarları, ha bir de durmadan arızalanması servisle uğraştırması ayrı tabi.

Evet ben de y-550 bekliyorum, beklemeye de devam edicem anlıyacağınız.

bende beklemeye karar verdim zaten :) bide ne zaman girecek tekrar piyasaya acaba çokmu var daha benim en geç 1aya kadar almalıyım

Bence bekleme ben aldım süper. hemde ddr 3

http://casperium.com/asp/show_stock.asp?product=CASPERCPQ-Q900-4M35

Herkes seni kadar zengin değil arkdaşım Y550 nin en üst modeli 2200tl falan olur casperın o 4 çekirdekli icadı en az 2500tl

• lenovo y550 mi, samsung r522 s08 mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.