Şimdi Ara

Lenovo y50-70 1 Tuşu Çıkıp Çıkıp duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''W'' tuşu çıkıp çıkıp duruyor. 1 gündür böyle. servise versem kullanıcı hatası mı derler? komple klavye mi değişecek yoksa sadece 1 tuş mu?

• tuş takımını değiştirirler kullanıcı hatası derler buyuk ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikadiel79

tuş takımını değiştirirler kullanıcı hatası derler buyuk ihtimal

ne kadara patlar bana hocam?
  • tuş takımı + servis ücreti garantili ise servis ücreti almazlar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikadiel79

tuş takımı + servis ücreti garantili ise servis ücreti almazlar belki

anladım hocam teşekkürler
  • Sorun tuştaysa alt kısımda değilse internetten sipariş verebilirsin o tuşu ya da büyük şehirdeysen bilgisayarcılardan bulabilirsin uygun fiyata
    Benim de num lock çıkıyordu eskiden,http://www.quikfixlaptopkeys.com/?product=lenovo-y50-70-single-replacement-keyboard-key buradan sipariş vermiştim beklediğimden daha kısa sürede gelmişti kargo, tuş da sorunsuz uymuştu
    Daha sonra bir bilgisayarcıdan daha ucuza bulabileceğimi fark etmiştim gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Sorun tuştaysa alt kısımda değilse internetten sipariş verebilirsin o tuşu ya da büyük şehirdeysen bilgisayarcılardan bulabilirsin uygun fiyata
    Benim de num lock çıkıyordu eskiden,http://www.quikfixlaptopkeys.com/?product=lenovo-y50-70-single-replacement-keyboard-key buradan sipariş vermiştim beklediğimden daha kısa sürede gelmişti kargo, tuş da sorunsuz uymuştu

hocam sorun altta. ''ş'' tuşunun plastiği ile değiştirdim ama halen yumuşak basıyor ama çıkmıyor. kaça patlar komple değişim biliyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsiburada 90 tl civarında serviste daha yüksek olacaktır. garantinin bitmesine az kaldı ise bekle. bitince uygun alıp kendin takarsın maddi durumun iyi ise hiç düşünme gönder servise . sonuçta her şey maddiatla alakalı
  • Bizim laptoplarda şöyle bi sorun var; sadece klavyeyi değiştirmek biraz zor dışarıdan bakılınca da anlaşıldığı üzere. Klavye üst kasaya puntalanmış, o yüzden sadece klavye alırsan bir de puntalatmak zorunda kalırsın. Ben direk üst kasayı almıştım 200 liraya sıfır (laptopa kahve dökmüştüm ve klavye çalışmıyordu sadece, eski üst kasayı verip o mağazada montaj yapılmıştı nasılsa lazım olmaz diye) ama şu andaki aklım olsa alır kendim takarım, çünkü söktüğümde farkettim uğraşmamış adamlar ve bir kaç vida ve lastik yürütmüşler.
    Durum böyle işte, 200 küsür liraya ya üst kasayı alabilirsin ya da 100 civarı klavye, o zaman adamın dediğine göre 70-80 lira da puntalatmak için verirsin (uğraşmamak için yüksek mi söyledi bilmiyorum, hiç güvenilmeyecek bir adam), her türlü masraflı
    Sadece o tuşun altındaki yerleri penseyle falan bir düzeltmeye çalışsan yamuksa, ama dikkat et daha da kötü yapma bana uyup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson SG -- 19 Ocak 2017; 21:36:21 >

• Servis tuş varsa takar ücret istemez.Komple klavye değil Üst kasa komple değişir. Klavye ve üst panel birleşiktir.Yaklaşık 350 tl fiyat çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Servis tuş varsa takar ücret istemez.Komple klavye değil Üst kasa komple değişir. Klavye ve üst panel birleşiktir.Yaklaşık 350 tl fiyat çıkar

komple panelleri değiştirmek istemiyorum. ama tuşun altındaki demirlerde gevşeme olabilitesine karşın orasını değiştirebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

quote:

Servis tuş varsa takar ücret istemez.Komple klavye değil Üst kasa komple değişir. Klavye ve üst panel birleşiktir.Yaklaşık 350 tl fiyat çıkar

komple panelleri değiştirmek istemiyorum. ama tuşun altındaki demirlerde gevşeme olabilitesine karşın orasını değiştirebilirler mi?

Cihaz garantili ise : Bu klavyenin 2 tipi var. Eğer tuş serviste varsa bunu takar ve sizden ücret istemez.Eğer yok ise, Size üst panel fiyat teklifi gönderir. Çünkü klavye üst kasadan ayrılmıyor.Birleşiktir.Eğer onaylamazsanız cihazı size geri gönderir.Ücret talep etmez.

Cihaz garantisiz ise : Eğer tuş mevcut ise teknisten tuşu takar ve 75-90 tl arası hizmet bedeli alır. Eğer tuş yok ise Size üst panel teklifi gönderir.Fiyatı onaylamazsanız arıza tespit ücreti alır 50-60 tl arası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

quote:

Cihaz garantili ise : Bu klavyenin 2 tipi var. Eğer tuş serviste varsa bunu takar ve sizden ücret istemez.Eğer yok ise, Size üst panel fiyat teklifi gönderir. Çünkü klavye üst kasadan ayrılmıyor.Birleşiktir.Eğer onaylamazsanız cihazı size geri gönderir.Ücret talep etmez.

Cihaz garantisiz ise : Eğer tuş mevcut ise teknisten tuşu takar ve 75-90 tl arası hizmet bedeli alır. Eğer tuş yok ise Size üst panel teklifi gönderir.Fiyatı onaylamazsanız arıza tespit ücreti alır 50-60 tl arası.

anladım hocam teşekkür ederim bilgileriniz için

• Merhaba arkadaşlar bede de birkaç tuş kediliğinden çıkıyor artık tuşun altındaki beyaz şeyde kırıklar var ve "W" tuşum kırık siz demişsiniz ki klavye üst kasaya sabittir değişmez ancak n11 de sadece klavye satışı yapan yerler var ve üst kasa satan yerler var bu nasıl oluyor emin miyiz yani kasaya sabit olduğundan? Birde almak istersem neyi almalıyım banada yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Merhaba arkadaşlar bede de birkaç tuş kediliğinden çıkıyor artık tuşun altındaki beyaz şeyde kırıklar var ve "W" tuşum kırık siz demişsiniz ki klavye üst kasaya sabittir değişmez ancak n11 de sadece klavye satışı yapan yerler var ve üst kasa satan yerler var bu nasıl oluyor emin miyiz yani kasaya sabit olduğundan? Birde almak istersem neyi almalıyım banada yardımcı olabilirseniz sevinirim.

evet bu tus cikma olayi herhalde kronik bir sorun. cevabinizi ogrenince bana da bildirirseniz tesekkur ederim.
  • Bu sorunun sebebi içindeki beyaz şeyin kalitesiz olması ve ısıdan da bir süre sonra ölüyo. O beyaz şey tuşlara geçiyor tuşların sabit kalmasını sağlıyor bendeki tuşlara geçen yerler kırılmış ondan tuşa geçmeyince tuşta oturmuyo hali hazırda çıkıp çıkıp duruyo. Zaten "S" harfim baya bir deforme olmuştu bide birkaç yerinde kırılma oldu buda bahane olur da 185-190 liraya gelecek komple üst kasayı alırsam. Acaba biri bi link atabilir mi deneyen veya güvendiği bir mağazanın benim bu tür şeylerle ilişkim olmadı sorun çıkarmadaı hiçbirşeyim çok şükür o yüzden mağazalara güvenemiyorum
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    quote:

Gibson SG @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

Sorun tuştaysa alt kısımda değilse internetten sipariş verebilirsin o tuşu ya da büyük şehirdeysen bilgisayarcılardan bulabilirsin uygun fiyata
    Benim de num lock çıkıyordu eskiden,http://www.quikfixlapto...replacement-keyboard-key buradan sipariş vermiştim beklediğimden daha kısa sürede gelmişti kargo, tuş da sorunsuz uymuştu

quote:

Gibson SG @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

Bizim laptoplarda şöyle bi sorun var; sadece klavyeyi değiştirmek biraz zor dışarıdan bakılınca da anlaşıldığı üzere. Klavye üst kasaya puntalanmış, o yüzden sadece klavye alırsan bir de puntalatmak zorunda kalırsın. Ben direk üst kasayı almıştım 200 liraya sıfır (laptopa kahve dökmüştüm ve klavye çalışmıyordu sadece, eski üst kasayı verip o mağazada montaj yapılmıştı nasılsa lazım olmaz diye) ama şu andaki aklım olsa alır kendim takarım, çünkü söktüğümde farkettim uğraşmamış adamlar ve bir kaç vida ve lastik yürütmüşler.
    Durum böyle işte, 200 küsür liraya ya üst kasayı alabilirsin ya da 100 civarı klavye, o zaman adamın dediğine göre 70-80 lira da puntalatmak için verirsin (uğraşmamak için yüksek mi söyledi bilmiyorum, hiç güvenilmeyecek bir adam), her türlü masraflı
    Sadece o tuşun altındaki yerleri penseyle falan bir düzeltmeye çalışsan yamuksa, ama dikkat et daha da kötü yapma bana uyup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson SG -- 19 Ocak 2017; 21:35:49 >

• Gibson SG kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman üst kasayı direkt almak daha mantıklı peki önerebileceğiniz bi site mağaza var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    ben n11'den bir yer bulup mağazasına gidip almıştım, adını hatırlamıyorum ankarada dikmen civarlarında, orayı önermiyorum
    hem değiştirirken laptopun vidalarının tamamını takmamışlar hem de kasa biraz hasarlıydı sonradan fark ettim

senin tuşlardaki sorunu tam anlamadım
    alt taraftaki gri metal kısımlarda mı sorun var yoksa tuşlara bağlı beyaz plastikler mi kırıldı?
    eğer sadece tuşa bağlı yerler kırıldıysa direk tuş al derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

ben n11'den bir yer bulup mağazasına gidip almıştım, adını hatırlamıyorum ankarada dikmen civarlarında, orayı önermiyorum
    hem değiştirirken laptopun vidalarının tamamını takmamışlar hem de kasa biraz hasarlıydı sonradan fark ettim

senin tuşlardaki sorunu tam anlamadım
    alt taraftaki gri metal kısımlarda mı sorun var yoksa tuşlara bağlı beyaz plastikler mi kırıldı?
    eğer sadece tuşa bağlı yerler kırıldıysa direk tuş al derim ben

hocam alttaki metallerde sorun varsa komple üst ve alt taraflar mı değişmesi gerekiyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.