Bildirim
Lenovo y50 Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güç seçenekleri ile alakalı bir durum olsa gerek pilde iken tam performans diye seçenek olması lazım. Bu durumdada şarjınız pek uzun gitmeyecektir. -
Herhangi bir teknik sorun yoktur değil mi? -
şüpheniz var ise denetim masası- yönetimsel araçlar -olay görüntüleyici açın ordan Windows günlükler dizininden sistem e tıkladığınızda yan tarafta sisteminizde oluşan olaylar çıkar. bir kaç hata yada uyarı olabilir peş peşe devamlı aynı uyarıları veren hatalar var ise onlara dikkat ediniz. -
Şimdi baktım.
Diagnostics Networking ve DistributedCOM(sıkça) hatalar almışım. Bilginiz var mı -
online oyunlara giriş esnasında yada oyun esnasında bağlantının kopması ile ilgili olsa gerek
olay kımlıgi ve görev katogorisi diye yan tarafta açıklama var onlardan yola çıkarak Google yaz soruna müdahale yöntemi var ise birşeyler yapmaya çalış. -
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Online oyunda kopma gibi ufak tefek hatalar için uğraşmaya değmez o zaman. Bilgisayara zarar verecek bir şey olmasından kaygılandım bi an. -
Advanced SystemCare 10 bu programı kullan cillop gibi oluyor. cok dolmuş ise notebookun temizlik sonrası hızı farkediyorsun yenı format atmış gibi çalısıyor -
Programı şimdi indiriyorum. Bakalım nasıl olacak -
internettende ilacını keyini bulup ilaçla fulle programı -
Programı çalıştırdım. Tarama bittikten sonra elden geçiririm
http://i.hizliresim.com/OVEgnQ.png -
85154 Problem nedir -
epey uzun bir süre bakımdan geçmemiş demek epey bir ihtiyacın varmış temizliğe -
Kaç ay oldu bilmiyorum. Temizlik devam ediyor. Daha bunun düzeltmesi var. Uzayacak gibi -
temizliği bitsin başlangıç ögelerindende çalışması cok gerekmeyen programlarıda devre dışı bırak tamamdır bende Windows 10 indiriyorum epey bir uzun zamandır format atmıyodum benım sistemde kendine gelsin bir. -
Eylem Merkezin'dekileri indirdim. Gerçekten çok işe yaradı. Güncellemeler falan varmış. -
W10a ısınamadım ben. Birkaç sorunla karşılaşınca soğudum.
En son otomatik olarak geçiş yapmıştı hiç beklemeden W8e geçiş yaptım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X