Şimdi Ara

Lenovo Y510 windows update sorunu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni notebook aldık kardeşime Lenovo Y510 fakat W10 kurulumu resimdeki gibi böyle kalıyor.W10 update sorun giderici kurup restart yapıp,tekrardan kurulum başlattım ama değişen birşey olmadı 12 saattir bu şekildeymiş gece açık bıraktım ne yapmam gerek bu işin sorunsuz kısmı nedir.

Lenovo Y510 windows update sorunu hakkında

• Amaç nedir? Yani işletim sistemini güncelleme ekranından normal şekilde güncellemeyi denediniz mi? Yoksa 8.1 10 update gibi bir işlem mi bu? Eğer hali hazırda bir Windows 10 varsa, komple sıfırdan key girmeden aynı sürüm Windows 10 yükleyebilirsiniz.
  • Ürün yeni aldındı,masaüstüne geldiğimde sağ tarafta çıkan bildirimlerde windows güncellenmesi gerektiğini söylüyor,klavye aydınlatması,ekran kartı,kamera vs birşey çalışmıyor şuanda haliyle,mevcut sürümde 10.xxx falan 16 veya 17 lere kadar yükseltilmesi lazım,tek tıkla geçmişte yaptığım bu güncelleme ne hikmetse bu makinede olmadı aynen göründüğü gibi bu şekilde kalıyor.Acaba son sürümü download edip,manual kurulum gibi birşey yapabilirmiyiz ?
  • sercan_921 S kullanıcısına yanıt
    Evet, bunu kastettim zaten. Iso olarak çekebiliyorsunuz orjinal Microsoft sitesinden hatta flash bellek olarakta yaptırıyor. Direkt serial girmeden sıfırdan kurulum yapın. Temiz olur.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir kaç gb USB bulmalıyım ?
  • sercan_921 S kullanıcısına yanıt
    8 garanti olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ekrandaki kurulumu iptal edip aramaya güncelleştirme yazıp ordan denetletin ve ordan yüklenmesini sağlayın. Sorun büyük olasılık kalkar. Bu asistanın düzgün çalıştığını görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.