Bildirim
Lenovo Y510 windows update sorunu hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amaç nedir? Yani işletim sistemini güncelleme ekranından normal şekilde güncellemeyi denediniz mi? Yoksa 8.1 10 update gibi bir işlem mi bu? Eğer hali hazırda bir Windows 10 varsa, komple sıfırdan key girmeden aynı sürüm Windows 10 yükleyebilirsiniz. -
Ürün yeni aldındı,masaüstüne geldiğimde sağ tarafta çıkan bildirimlerde windows güncellenmesi gerektiğini söylüyor,klavye aydınlatması,ekran kartı,kamera vs birşey çalışmıyor şuanda haliyle,mevcut sürümde 10.xxx falan 16 veya 17 lere kadar yükseltilmesi lazım,tek tıkla geçmişte yaptığım bu güncelleme ne hikmetse bu makinede olmadı aynen göründüğü gibi bu şekilde kalıyor.Acaba son sürümü download edip,manual kurulum gibi birşey yapabilirmiyiz ? -
Evet, bunu kastettim zaten. Iso olarak çekebiliyorsunuz orjinal Microsoft sitesinden hatta flash bellek olarakta yaptırıyor. Direkt serial girmeden sıfırdan kurulum yapın. Temiz olur. -
Öneriniz nedir kaç gb USB bulmalıyım ? -
8 garanti olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O ekrandaki kurulumu iptal edip aramaya güncelleştirme yazıp ordan denetletin ve ordan yüklenmesini sağlayın. Sorun büyük olasılık kalkar. Bu asistanın düzgün çalıştığını görmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X