Şimdi Ara

Lenovo y510p Sli ) WİFİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptopu yeni aldım sayılır yılbaşında almıştım o gün bugündür kablolu olarak kullanıyordum geçen aldım kucagıma laptopu salonda otururken takılayım dedim wifi bağlanıp modeme bağlanmıyor bir türlü diğer eski laptopum bağlanıyor bu bağlanmıyor anlayamadı gitti bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir yardımcı olabilirmi

• Bilgisayarla beraber gelen mccfae antivirüs müdür nedir, onu silin geçecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

Bilgisayarla beraber gelen mccfae antivirüs müdür nedir, onu silin geçecektir.

kaldırdım onu çoktan silmiştim hepsini zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali442dark

quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

Bilgisayarla beraber gelen mccfae antivirüs müdür nedir, onu silin geçecektir.

kaldırdım onu çoktan silmiştim hepsini zaten

Bilmiyorum o zaman
  • ali442dark A kullanıcısına yanıt
    Kablosuz sürücüyü güncellediniz mi? Yapmadıysanız yapın hatta sürücülerin hepsini güncel tutun eğer yapmadıysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Kablosuz sürücüyü güncellediniz mi? Yapmadıysanız yapın hatta sürücülerin hepsini güncel tutun eğer yapmadıysanız.

walla onun için lenovanın sitesinden driverları kontroll ettim bi sürü driver war birisini indirip kurdum intel wireless cıktı hangisi oldugunuda bilmiyorum hangsi oldugunu nasıl anlayablrm ordan
  • lenovo sitesinde 2 tane wifi var ikisinide indir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

lenovo sitesinde 2 tane wifi var ikisinide indir

bi link atarmsn kardeş bulamadım ben 2 tane yok 4-5 tane lik war :D
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisine ağ bağdaştırıcılarına bakın kuruluysa mevcut kablosuz kartın marka ve modeli var hangisiyse onu indirin hepsini indirmekle uğraşmayın.Eğer kurulu değilse uygun olanı kendisi yükleyecektir tektek indirip kurun.
  • http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?

windowsun hangisi ise 8.0 veya 8.1 ona uyanları indir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?

windowsun hangisi ise 8.0 veya 8.1 ona uyanları indir hocam.

8.1 de açtıgım sayfada bişey yoktu şimdi ordaki seçeneklerden hangisindekini seçecem tam anlayamadım ağ oluşturma kablosuz war bide ağ oluşturma lan ethernet war hangisindeki ni seçecem
  • bu makinanın wirelessi benide deli edecek bir çözüm bulabildinmi yada teknik servise verdinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

bu makinanın wirelessi benide deli edecek bir çözüm bulabildinmi yada teknik servise verdinmi?

walla kullanmamaya çalışıyom kardeşim 800 liralık netbooklarıyla catır catır millet internete giriyo bizdede durum böyle :(
  • Bendede şifre kaydetmiyor ve arada kopma yapıyor. Sizde benzer durum varmı çözüm bulabildinizmi acaba_?
  • Beyler W8.1'den kaynaklanıyor. Flex 14'te de aynı sorun vardı. Güncel kullanacağım diye almıştım aleti. Su hale bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrPeGaSuS kullanıcısına yanıt
    wifi driverinizi güncellediniz mi?
  • energycatalyst kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sorunsuz çalışıyor.

2 Sıkıntım kaldı:
    İnternetten film izlerken donma yapıyor 40 dklık dizide 15 sefer fln 1 snlik takılmalar oluyodu. Diğer sitelerdede var aynı sorun youtube fln.
    Birde Ekrandaki pixeller rahatsız ediyor film izlerken. FullHD Zevkini alamıyorum ...
    donma sorunu bende yok hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve öbür tarayıcılarda da aynı sorun devam ediyor mu?

ekrandaki pixeller derken nasıl bir sorun anlamadım
  • energycatalyst kullanıcısına yanıt
    Mozilla firefox kullanıyorum. İnternet Explorer'de de aynı sorun var. Google Chrome İle deneme yapıcam.

Ekranda dikey ve yatay şekilde pixeller yaklaşık 40 cm mesafeden bakınca koyu renklerde belli oluyor. Akıcı filmde farkedilmiyor ancak bir noktaya odaklanınca sinir bozuyor. Fimlerden 1080p den 720p kalitesi anca veriyor ekran. 720p den ise 480p Youtube da 1080p Kliplerdede aynısı oluyor...

Driverleri güncelledim. Recovery yaptım hala kaliteli değil. SLI çıkartıp HD4600 de denedim onda daha kötü gösteriyor :(

Farkettiğim diğer bir nokta Herzaman açık olan USB portu Bilgisayar açılınca çalışıyor. Kapalı haldeyken Galaxy S4 ü şarj etmiyor.

Bilgisayarın altındaki vidalarda çok hafif gri renkler var. Acaba iade edilen bir ürün olup ekran paneli değiştirilipgeriye gönderilen bir model olabilirmi. (Geçen senelerde dalgalanma problemleri varmış buna dayanarak söylüyorum)

Acaba 755M SLI modellerin tümündemi sorun yoksa bu bilgisayardamı. Ayarlamalar ile düzelecekse nasıl düzeltebilirim. 04.05.2014 tarihinde Antalya Konyaaltı vatan computer den aldım bilgisayarı 15 günlük hakkımı kullanıp değiştirmek istiyorum bilgisayarı (Aynı model veye 16gb ramlık model ile).

Ne yapacağımı şaşırdım. 2621 tl verdim Oyun oynama wifi ekran dalgalanma hoparlörde cızırtı gibi sorunlarım yok ama ekran kalitesi moralimi bozuyor...

Game Of Thrones 720p Youtube Tanıtım
    http://i.hizliresim.com/nPWB30.jpg

Game Of Thrones 720p Gözle 40 cmden belli olan pixel yatakları (Diğer videolardada aynı yani bariz ekran kaynaklı)
    http://i.hizliresim.com/38qd4A.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPeGaSuS -- 12 Mayıs 2014; 10:30:06 >

hocam o videoda benimkinde de pek tat vermiyor mesela az önce izledim game of thronesin son bölümünü 720p de bendede sizdeki gibi, eski bilgisayarımda daha iyi görünüyordu 720p ama bunun ekranı daha büyüktür diye öyle sanıyorum eğer bir sorun olsaydı tüm videolarda olurdu diye düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=6QET6vYvle4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.