Şimdi Ara

Lenovo Y700 Işık Sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir laptop arayışı içindeyim. Monster Tulpar T5 alıp ışık sızması yüzünden iade etmiştim. Bir daha böyle bir durumla ugrasmamak için ışık sızması olmayan bir laptop arıyorum. Y700 kullanan birileri varsa bilgisayarda ışık sızması olup olmadığını söyleyebilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Squanch

Merhaba,

Uzun süredir laptop arayışı içindeyim. Monster Tulpar T5 alıp ışık sızması yüzünden iade etmiştim. Bir daha böyle bir durumla ugrasmamak için ışık sızması olmayan bir laptop arıyorum. Y700 kullanan birileri varsa bilgisayarda ışık sızması olup olmadığını söyleyebilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

ben kullanıyorum. bende bi sorun yok ama ekran ips aldığında sızma olan pc denk gelr mi bilemem
  • Hocam laptoptan memnun musunuz?kronik bir sorunu var mı gözlemlediğiniz kadarıyla,ekran kalitesi,malzeme kalitesi,ses kalitesi falan nasıl? Tavsiye eder misiniz?birde nerden ne kadar fiyata aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diklato

Hocam laptoptan memnun musunuz?kronik bir sorunu var mı gözlemlediğiniz kadarıyla,ekran kalitesi,malzeme kalitesi,ses kalitesi falan nasıl? Tavsiye eder misiniz?birde nerden ne kadar fiyata aldınız?

ses kalitesi bayağı iyi. malzeme kalitesi de güzel , şık duruyor pc . ekran hoşuma gitti , çerve kısmı da ekranla tümleşik bu da estetik olarak şık durmasını sağlamış. ekran mat değil , parlama önleyici bi kaplama var. mat ekrandan b farkı yok. ben kronik bir soruna rastlamadım. hafif sesli çalışıyor , o da oyun pcsinde olur. tavsiye ederim. hepsiburadan %10 indirim kampanyasıyla 4025 e falan almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.