Şimdi Ara

Lenovo Z500 Pil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Bilindiği üzere lenovo z500ler de batarya gömülü oluyor.Ben sürekli prize takılı kullanırım.Bazen pilde kullanıyorum ve şöyle problemle karşılaşıyorum pil yüzde 30 40 bazen de 25 kaldığında 2 dakika sonra bilgisayar kapnıyor yani direkt yüzde 5e düşüyor e kapanıyor.Pili 2 kez kalibre ettim ama düzelmedi neden olabilir sizce ?

• bendede oluyor bu sıkıntı ne yapıcagımı bılemıyorum
  • Genç Yiğido kullanıcısına yanıt
    Hocam.sıkıntı çıkarmaya çıkarmıyor ancak yinede bir sorun bu dediğim gibi batarya kalibrasyonu da yaptim hala ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam.sıkıntı çıkarmaya çıkarmıyor ancak yinede bir sorun bu dediğim gibi batarya kalibrasyonu da yaptim hala ayni

aslında soyledıgın gıbı buyuk bır sorun değil ama ıste mesela %30 var dıye goruyosun pat dıye kapanıyor bır anda buyuk bır sıkıntı değil ama sınır bozucu
  • Genç Yiğido kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam garantiye gondermeyede korkuyorum lenovonun servisleri belli zaten elini veren kolunu kaptırıyor

• Tarif ettiğiniz şey batarya arızasıdır.Cihazın garantisi varsa servise gönderin.Batarya değişimi yapılır.Ama en önemlisi problemi tam ve doğru şekilde belirtilmesi.
  • pinkcrow7 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha 1 yıla yakın garanti var media marktan almıştım oraya verip onlar aracılığıyla mi gondersem yoksa direk ben mi gondersem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam daha 1 yıla yakın garanti var media marktan almıştım oraya verip onlar aracılığıyla mi gondersem yoksa direk ben mi gondersem

Hiç farketmez .
    Hocam garantiye göndermek sıkıntı değil ama Lenovonun servislerinde bir tane bile iyi şey duymadım gerek forumda gerekse de dışarıda Lenovo kullanan arkadaşlarımdan.Ama böyle giderse büyük ihtimal yollarım hemde genel bir temizlik isterim
  • quote:

Hocam garantiye göndermek sıkıntı değil ama Lenovonun servislerinde bir tane bile iyi şey duymadım gerek forumda gerekse de dışarıda Lenovo kullanan arkadaşlarımdan.Ama böyle giderse büyük ihtimal yollarım hemde genel bir temizlik isterim

Arkadaşım Lenovonun sadece 1 tane servisi var zaten. İnsanları memnun etmek çok güç.
    Hocam Türkiyenin çoğu yerinde yetkili servisi var.Tek birtane servisi var derken anlamadım ?
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Lenovo'nun servis hizmetini BDH(Bilişim Destek Hizmetleri) firması veriyor. Servisi istanbul mecidiyeköy'de. Yurtiçi kargo ile kapıdan kapıya ücretsiz hizmet veriyorlar.

laptop servisi işi çocuk oyuncağı değil iadesi var değişimi var parça değişimi vs var. . her firma, casper gibi mahalle bilgisayarcılarına bayilik vermez.
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğinizi şimdi daha iyi anladım.Zaten şikayetlere baktığımda çoğu kişi benim şikayetime sahip malum sitede.Benim tek korkum gözüm gibi baktığım bilgisayarımı pil sıkıntısı yüzünden servise gönderip başka yerlerine birşey olması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.