Bildirim
Lenovo z500 problemi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
up -
-
Merhabalar, hocam sanirim bu degerler dota acikken :) Ben de z510 i7 var dota oynarken 85 derece falan oluyor altta sogutucu varken arkadasin toshiba ise 100 dereceyi buluyor onda da sogutucu var. Bilemedim yani bu oyuna gore normal gibi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter144
Merhabalar, hocam sanirim bu degerler dota acikken :) Ben de z510 i7 var dota oynarken 85 derece falan oluyor altta sogutucu varken arkadasin toshiba ise 100 dereceyi buluyor onda da sogutucu var. Bilemedim yani bu oyuna gore normal gibi.
Evet hocam dota 2 oynarken cekmistim.Bu ısı degerleri normal mi yoksa termal macunda sıkıntı mi var ?Bir de cizirti icin realteki kaldirip farklı driver yükledim ama değişmedi. Realtek ayarlarindan ses frekansıni değiştirdigimde cizirti da artip azaliyor.Ve sadece sag kulaklikta oluyor kulaklik takinca.Sizce sebebi nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
Servis açtığında soğutma tertibatını söküp termal macunu yenilememişse bundan kaynaklıdır termal macunları gözden geçirmek gerekir.Termal macun çok hassas bir durum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X