Şimdi Ara

Lenovo z500 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pc servisten yeni geldi fakat eskisine göre aşırı ısınma sorunu var.Bir de hoparlorden ağır şekilde cızırtı sesi geliyor , pc sesini kapatınca yok oluyor , kulaklık takınca kulaklıktan da aynı ses geliyor.Sizce servise geri vermeli miyim yoksa bunların bir çözümü var mı
     Lenovo z500 problemi

• up
  • eğer bu ısı değerleri oyun oynuyorken falan değilse gerçekten yüksek. zira sistem boştayken benim cihazım 47-48 derecelerde geziyor. google chrome'da 10-12 sekme açınca bu değer 55-56'ya kadar yükseliyor.

yapabileceğiniz şey ısı için görev yöneticisinden sistemi zorlayan bir program olup olmadığını kontrol etmek, ses için realtek sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemek.

ve BIOS'u güncelleyebiliysanız BIOS'u güncellemek.

buyrun benim değerlerim. (ortalama yükte)

bu arada cihaz windows 8.1'de ve tüm güncelleştirmeler yüklü durumda... bilgisayarımı tam 2 yıl önce aldım.

Lenovo z500 problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 9 Haziran 2015; 15:51:24 >

• Merhabalar, hocam sanirim bu degerler dota acikken :) Ben de z510 i7 var dota oynarken 85 derece falan oluyor altta sogutucu varken arkadasin toshiba ise 100 dereceyi buluyor onda da sogutucu var. Bilemedim yani bu oyuna gore normal gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da bendeki degerlerdi
     Lenovo z500 problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 9 Haziran 2015; 20:17:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter144

Merhabalar, hocam sanirim bu degerler dota acikken :) Ben de z510 i7 var dota oynarken 85 derece falan oluyor altta sogutucu varken arkadasin toshiba ise 100 dereceyi buluyor onda da sogutucu var. Bilemedim yani bu oyuna gore normal gibi.

Evet hocam dota 2 oynarken cekmistim.Bu ısı degerleri normal mi yoksa termal macunda sıkıntı mi var ?Bir de cizirti icin realteki kaldirip farklı driver yükledim ama değişmedi. Realtek ayarlarindan ses frekansıni değiştirdigimde cizirti da artip azaliyor.Ve sadece sag kulaklikta oluyor kulaklik takinca.Sizce sebebi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis açtığında soğutma tertibatını söküp termal macunu yenilememişse bundan kaynaklıdır termal macunları gözden geçirmek gerekir.Termal macun çok hassas bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.