< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rc.satre -- 29 Aralık 2016; 21:9:38 > |
Lenovo z500 z510 Batarya sorunu çözümü
-
-
ilk aldığım zamanlar bende de olmuştu. böyle bir programla çözmüştüm. 3 sene oldu alalı batarya hala çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
ilk aldığım zamanlar bende de olmuştu. böyle bir programla çözmüştüm. 3 sene oldu alalı batarya hala çok iyi.ya bende açılmıyor çözebilecek varmı there are no attached batteries require firmware gibi bir uyarı veriyor
-
pili orjinal mi üzerindeki yoksa sonradan muadil mi
-
pil kötüydü diye bilgisayarcıya değiştirmiştik yani şuan sonradan ekleme batarya var içinde ama elimde orjinal batarya var hala
-
-
https://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds035310
burdan sana uygun olanı indir.
bu link orijinal bataryası için yapılmış bir çözüm. Senin bilgisayarcının taktığı çakma pil için geçerli mi bilemeyiz. Resmi sitesindeki link budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 31 Aralık 2020; 19:30:7 > -
şimdi iki sorum olacak
1-orjinal bataryada çalişirmi kesin
2-elimde orijinal batarya duruyor bunun takmak zor mudur kendim takabilirmiyim @samtiger
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenov0Zbesyuzuser -- 31 Aralık 2020; 22:1:35 > -
kardeşim kesin diye bir şey yok. Bataryanın miadı dolmuşsa istediğin kadar program yükle bitiktir bataryan bilemeyiz. Ama bu seriler için bu problem yaşandı o da bu program ile çözülüyor tek bildiğimiz bu.
batarya takması zor değil ama laptopu söktüğün zaman batarya gömülü olduğu için içinde akım her zaman olur bataryayı cıkaracam diye kısa devre yaptırma.
Benzer içerikler
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- entering the power saving mode shortly
- geçersiz api istek parametresi nedir
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- cable not connected ne demek
- mavi ekran hatası
- modem kurulumu
- ekran kartı resetleme
- windows ekran görüntüsü alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X