Şimdi Ara

Lenovo z500 z510 Batarya sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yazıyı benim gibi bataryasında sorun yaşayanlar için açtım umarım çözüm olur.

Bataryanız şarj olmuyorsa , çabuk tükeniyorsa , bataryanızı değiştirdiğiniz halde şarj edilemiyorsa , düşük pil uyarısı veriyorsa.

Lenovo'nın forum sitesinde bir konu da bir arkadaşın sorusu üzerine paylaşılan Lenovo battery updater adlı programı indiriyoruz , yüklüyoruz ve bilgisyarı açıp kapatıyoruz .
    Linkler en alttadır.
    Lenovo z500 z510 Batarya sorunu çözümü

z500 z400 p400 için indirme

z510 için indirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rc.satre -- 29 Aralık 2016; 21:9:38 >

• ilk aldığım zamanlar bende de olmuştu. böyle bir programla çözmüştüm. 3 sene oldu alalı batarya hala çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ilk aldığım zamanlar bende de olmuştu. böyle bir programla çözmüştüm. 3 sene oldu alalı batarya hala çok iyi.

ya bende açılmıyor çözebilecek varmı there are no attached batteries require firmware gibi bir uyarı veriyor

• lenov0Zbesyuzuser kullanıcısına yanıt

pili orjinal mi üzerindeki yoksa sonradan muadil mi

• pil kötüydü diye bilgisayarcıya değiştirmiştik yani şuan sonradan ekleme batarya var içinde ama elimde orjinal batarya var hala

https://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds035310

burdan sana uygun olanı indir.

bu link orijinal bataryası için yapılmış bir çözüm. Senin bilgisayarcının taktığı çakma pil için geçerli mi bilemeyiz. Resmi sitesindeki link budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 31 Aralık 2020; 19:30:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi iki sorum olacak

1-orjinal bataryada çalişirmi kesin

2-elimde orijinal batarya duruyor bunun takmak zor mudur kendim takabilirmiyim @samtiger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenov0Zbesyuzuser -- 31 Aralık 2020; 22:1:35 >

kardeşim kesin diye bir şey yok. Bataryanın miadı dolmuşsa istediğin kadar program yükle bitiktir bataryan bilemeyiz. Ama bu seriler için bu problem yaşandı o da bu program ile çözülüyor tek bildiğimiz bu.

batarya takması zor değil ama laptopu söktüğün zaman batarya gömülü olduğu için içinde akım her zaman olur bataryayı cıkaracam diye kısa devre yaptırma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.