Şimdi Ara

Lenovo Z5070 Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle Lenovo Z5070 i7 4gb ekran kartlı modeli aldım.Ancak simgelerde bir solukluk veya gariplik seziyorum.Daha önceki laptopum HP i5 1 gb radeon ekran kartlı bilgisayarla karşılaştırdığımda simgeler veya web site sayfaları,smileyler vs daha net gözüküyor eski bilgisayarımda.Tam bir netlik alamıyorum yani yeni bilgisayarımda.Yeni bilgisayar 1920*1080 çözünürlüğe sahip ancak 1366 çözünürlükte bilgisayarın çözünürlüğü daha iyi geliyor.Sizce bu sorunun sebebi ne olabilir? İşletim sistemim yeni bilgisayarda windows 8.1 simple language,eski bilgisayarda ise windows 7.

Tam belli olmuyor ama telefonla çektiğim fotoğraflar.Demek istediğimi anlarsınız sanırım.Ortama göre parlaklığı kapattım bu arada sonuç değişmedi.

Lenovo Z5070 Ekran Sorunu Lenovo Z5070 Ekran Sorunu Lenovo Z5070 Ekran Sorunu

• Up
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu :(
  • Şöyle bir fikir verebilirim benim Lenovoda da olmuştu onu da nvida experience yükleyerek güncellemelerini tamamladım . Resmi siteden son intel driverlarını indirip yükledim bu şekilde halletmiştim istersen dene öyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopil59

Şöyle bir fikir verebilirim benim Lenovoda da olmuştu onu da nvida experience yükleyerek güncellemelerini tamamladım . Resmi siteden son intel driverlarını indirip yükledim bu şekilde halletmiştim istersen dene öyle .

Denedim ancak düzelmedi maalesef hocam.
  • hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?
  • quote:

hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?

Windows 8.1 Simple Language
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Sorunu (Asus K55Vj)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı bilgisayardan 2 gün önce bende aldım
    lenova z5070 59 432064 kodlu i7 olandan üzerinde w8 var bende ki sıkıntıda oyun program olsun yüklerke açılan her pencere içinde bulanıklık var ve rahatsız edici bir durum acaba w8 den mi kaynaklı yoksa ekran kartından mı kaynaklı anlam veremedim ama sıkıcı bir durum. sorundan kurtulan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinrim :)
  • Arkadaşlar birde bu yöntemi deneyin : Program ekle kaldır da ekran ile ilgili olan tüm driverleri kaldırın . İntel nvidia hepsi dahil daha sonra DriverPack Solution 2015 ile birlikte driverları kurup güncelleyin tek tuşla yapacağınız için işiniz kolay olacaktır.Daha sonra nvidia experience son kez yükleyerek son kontrolleri yapın.Son kontrolden sonra sağ altta ki simgelerin orada nvidia simgesine sağ tıklayarak denetim masasını açın ve HD ayarlarını gerçekleştirin bu dediklerim sonucunda olmazsa benim önerebileceğim bir şey kalmıyor dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeBeyiniz -- 9 Şubat 2015; 19:58:59 >
  • quote:

Arkadaşlar birde bu yöntemi deneyin : Program ekle kaldır da ekran ile ilgili olan tüm driverleri kaldırın . İntel nvidia hepsi dahil daha sonra DriverPack Solution 2015 ile birlikte driverları kurup güncelleyin tek tuşla yapacağınız için işiniz kolay olacaktır.Daha sonra nvidia experience son kez yükleyerek son kontrolleri yapın.Son kontrolden sonra sağ altta ki simgelerin orada nvidia simgesine sağ tıklayarak denetim masasını açın ve HD ayarlarını gerçekleştirin bu dediklerim sonucunda olmazsa benim önerebileceğim bir şey kalmıyor dostlar.

HD ayarlarını nasıl yapmalıyım hocam? baktım ancak bulamadım
  • physx bölümü içerisinde HD yapma ile ilgili yapılandırma var arayüz farklı olabilir
  • Masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü yazan seçeneğe tıklayın. Çıkan pencerede 'metni ve diğer öğeleri daha büyük veya daha küçük yapın' yazan yere tıklayın. Yine çıkan pencerede 'tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver' yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve altta uygula yazan yere tıklayın. Oturumu kapatıp açmanız istenirse yapın. Sorununuzun bu şekilde giderilmiş olması lazım.

Benim steam de yazılar bulanıktı böyle düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.