Şimdi Ara

LENOVO Z560 TAK DİYE ANİDEN KAPANIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar belirttiğim üzere LENOVO Z560 dizüstü bilgisayarım aniden tak diye sanki batarya yokken fişini prizden çekmiş gibi kapanıyor.

- Isınma sorunu yok. macun yenilendi fanda gram toz yok. fanın döndüğü ( çalıştığı ) teyit edildi. Şarz cihazındada problem yok çünkü batarya var cihaz elektrigi kesse bataryadan dolayı pc açık kalırdı

denediğim çözüm yolları.

- Win7 ultimate x64 vardı windowsta olabilir diye win 8.1 pro x64 yaptım yine aynı.
    - bataryasız direk prizle kullandım aynı
    - bataryayı söküp fişini prziden çıkarıp güç düğmesine 10sn basık tuttum sonra tekrar açtım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3232amacor -- 4 Mayıs 2015; 23:11:50 >

• Arkadaşlarımda bu tip sıkıntılarla karşılaştım anakartınızda sık sık statik elektrik oluşuyor arkadaşlarım bunu yeni batarya almakla hallettiler.Sıkıntınız budur büyük ihtimalle muadil bir batarya alabilirsiniz mümkünse orjinali bu size kalmış
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun
  • kardeşim bu batarya olmadan da böyle yapıyor başka bi çözümü yokmu acaba
  • Batarya olması şart değilki anakartta elektrik kaldığında fişten bağlantı yaptığınızda hemen kendini kapatır yada hiç açmaz bu ani kapanmalarda yada bilgisayarınızı normal yollardan kapatmadığınızda oluşan bir durum.Birde siz bile yazmışsınız güç elemanlarını çıkarıp 10sn basılı tutmuşsunuz bunun amacı anakartta kalmış elektriği boşaltmaktır ama bu işlem yeterli olmayabilir benim arkadaşımda da oldu sisizn durumunuzdaydı güç düğmesiyle yapılacak iş değildi komple bilgisayarı söküp ana donanımları çıkartıp tekrar takıyordum düzeliyordu sonra en ufak bir istemsiz kapanmada tekrarlıyordu tek çaresinin batarya alması gerektiğini söyledim ondan sonrada sıkıntı ortadan kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 8 Mayıs 2015; 14:06:07 >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    anladım sagolasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.