Şimdi Ara

Lens kullanimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni lens aldım.Numaralı olarak doktorunun tavsiye ettiği markayı optikciden temin ettim.Fakat gözlerinde hafif çekiklik var ve göz kapağın fazla açılmıyor.Anca iki kişi takabiliyoruz.Göz kapağını açabilmek için kirpiklerden kaldırıyoruz.Varmı bunun bir ilacı göz yapım müsaade etmiyor ama bi alternatifi olmalı fikirlerinizi bekliyorum.(Torik kontakt lens)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde gözlerim oldukça ufaktır. 3 senedir lens kullanıyorum ve lensi taktıktan sonra hiç çıkarmadan 1ay sonra çöpe atarım. Sana diyeceğimi zamanla alışır gozlerin ve elin. Bi bakmışsın ki 10 saniyede çıkarıp takabiliyorsun.

• Almasaydın keşke , hep zorlanacaksın böyle.
  • Lens kullanmam gerekiyor.Gözlük artik çok sıktı ve lensleri günlük çıkartıp takmam lazim simdilik gözlükle devam ediyorum ama Alışmam lazim bu lenslere:S

• Yok hocam ilk başta herkes zorlanıyor. Ben ilk lensleri optikte taktırmıştım, ilk gün sabahı lens takma kavgası yüzünden okula geç kalacaktım. Aradan 7-8 ay geçti, şu an aynaya bile bakmama gerek yok. Gözlerime dokunamıyordum şimdi çok değişti. Bir iki haftaya çok rahatlarsınız

• Alisicam inş refleksler kuvvetli göz kapanıyor hemen..

• Bugünden itibaren kendim takip çıkartmaya başladım lenslerimi.Reflekslerimi yenmeyi başardım sonundaxD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.