Şimdi Ara

Leon 1.2 Tsi Style & Golf 1.4 Tsi Trendline & Polo 1.2 Bluemotion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçların az kullanılmış bi 2. elini alacak olsanız 35bin civarında hangisiniz tercih ederdiniz ?Ve sebebi nedir ? Senede 15000 km civarı yaptığımızı düşünüyoruz tabi bu arada :) Çok performans meraklısı değilim.

• İbiza 1.2 tsi, ben onu tercih ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

İbiza 1.2 tsi, ben onu tercih ettim

sebep ?
  • TL Golf donanım olarak zayıf.Polo da B sınıfı.
    Leon alabilirsiniz,motoru tatmin eder,donanım olarak da gayet iyi.
    Ayrıca vergi avantajı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 14 Şubat 2012; 14:05:58 >
  • Leon alınır...
  • Leon güzel araba 1.4 tsi kullandım gayet güzel gidiyordu 1.2tsi de yeterli olacaktır ancak yılda 15000 km hiçte az değil. Bence bu araçlar güzel ancak önce bir deneme sürüşü yapmanız sonra da biraz hesap kitap ile kararınızı vermeniz lazım. Yoksa birisi o iyi der birisi bu karar vermek gitgide zorlaşır. Km açısından kararsız kaldım 10.000 km den az yapacağım deseydiniz kesin leon derdim ama şu aşamada polo da mantıklı seçenek. Corsa da şu anda bir alternatif olabilir size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferisbb

Leon güzel araba 1.4 tsi kullandım gayet güzel gidiyordu 1.2tsi de yeterli olacaktır ancak yılda 15000 km hiçte az değil. Bence bu araçlar güzel ancak önce bir deneme sürüşü yapmanız sonra da biraz hesap kitap ile kararınızı vermeniz lazım. Yoksa birisi o iyi der birisi bu karar vermek gitgide zorlaşır. Km açısından kararsız kaldım 10.000 km den az yapacağım deseydiniz kesin leon derdim ama şu aşamada polo da mantıklı seçenek. Corsa da şu anda bir alternatif olabilir size.

corsa yı tip olarak begenemedim bi türlü ya. Leon benim bildiğim bi depoyla 650-700 km gidiyor ş.içinde istanbul hariç ama dediğiniz gibi denemek lazım önce, yakıt durumu nasıl görmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.