Şimdi Ara

LEON DSG SORUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
1
Favori
23.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

2 senesi dolan ZF nin 90 Bin TL masraf açtığını duysa Topukları gerisine vura vura kaçardı merak etme.

Bu sorun yaşayan arkadaşıma da en kısa zamanda farklı bir servise gitmesini öneririm. Şanzımanı mutlaka iyi niyet garantisi altında değiştireceklerdir.

Bu arada 30 bin km dir kullanıyorum. En ufak ses yok . Vites geçişleri bakımından bu zaman kadar kullandığım en iyi şanzıman diyebilirim. ZF li 320i de kullandım. DSG kadar iyi değil. Zaten araç sahibi Vw servisinde çalışan bir arkadaşım. Kendisi bile DSG nin yerini asla tutmayacağını söylüyor.

Alıntıları Göster
    Dsg ZF'den iyi EAT'den de iyi CVT'den de iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır 6 ayda 1 depo üretiyor, aynı şekilde şehir içinde 2 litreye kadar ürettiği de oluyor. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Hayır 6 ayda 1 depo üretiyor, aynı şekilde şehir içinde 2 litreye kadar ürettiği de oluyor. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Pardon hocam ben karıştırdım benzin değil yağ yakıyor 3 litre

• Her 80.000'de pistolde yanıyormuş, onu da ekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Hayır 6 ayda 1 depo üretiyor, aynı şekilde şehir içinde 2 litreye kadar ürettiği de oluyor. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Yanlışınız var. Shell,BP,Opet,Total yakıt tankerlerini VAG araçların depolarından doldurmaktadır. Söyletinlere göre 0.1TSI çıkınca benzinin varil fiyatı 1 dolara düşecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yanlışınız var. Shell,BP,Opet,Total yakıt tankerlerini VAG araçların depolarından doldurmaktadır. Söyletinlere göre 0.1TSI çıkınca benzinin varil fiyatı 1 dolara düşecekmiş.

Alıntıları Göster
    Hepsi bu Bluheyçdiay ve i-DTEC'in engelindeymiş. Onları yenersek biznillah yakıt üreteceğiz. Unutmayalım TSI 1 KM'de 105 gr O2 salıyor havaya. Biznillah artık oksijende üreteceğiz.

• Valla bayağı araştırdım hocam arıza yoksa vuruntu falan yoksa kimse değiştirmeyi önermiyor.

• Arabada yazılım varsa, yazılımı orjinale çevirin.
  • 1 yila kalmaz eline alirsin sanzumani

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    DSG nin surus zevki zf den daha iyi. Aksini iddia eden varsa gitsin kumda oynasin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Servis seni 6 senede ne kadar öpüyor sen git onu hesap et. Ben yetkili serviste 3 bakıma 2200 TL ödedim bakımlarım 15 bin km de bir. 10 kuruş hesabı yapana kadar bunları hesapla.
    20 bin bakımına 2500 TL alan servisi hesapla bakalım km de ne kadar ediyor .

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Aç şikayet var i oku . 40 bin olmadan milletin elinde kalmış Zf . Bak bakalım 2 senesi dolan araclara ne kadar masraf çıkarmışlar. Bak bakalım onlarda iyi niyet garantisi varmiymis .

• themonster123 T kullanıcısına yanıt
    Başka servise git. Antalya gibi bir yerde bile 2 tane yetkili servis var. İstanbul Ankara gibi illerde isen her yer yetkili servis . Git onlara baktirt. Varsa sorun zaten garantiden hallederler

• İyi niyet elçisi döktürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Dur taksici sen C+ Egea n ile sadece izle

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İyi niyet elçisi döktürüyor
    Dinime imanıma şu lafı kazara ben yazsam interneti kapatırım adam hala yazıyor şerefime pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Servis seni 6 senede ne kadar öpüyor sen git onu hesap et. Ben yetkili serviste 3 bakıma 2200 TL ödedim bakımlarım 15 bin km de bir. 10 kuruş hesabı yapana kadar bunları hesapla.
    20 bin bakımına 2500 TL alan servisi hesapla bakalım km de ne kadar ediyor .
    20 bin bakımını 880 TL'ye yaptırdım. Şanzıman sıvısını 40 binde değiştirmem gerekiyor ancak yıldan dolayı 30 binde değiştireceğim. 600 TL şanzıman sıvısı parası gidecek.

İstersen aynı şekilde hesap edelim.

10 bin km'de 200 TL
    1000 km'de 20 TL
    100 km'de 2 TL
    10 km'de 20 kuruş
    1 km'de 2 kuruş

Bence gayet makul. Acaba nerede yolda kalacağım diye streste yaşamıyorum. Arabanın garantisi bitmeden birine iteleyeyim diye bir derdim de yok.

Daha senin 10 kuruşun üstüne birde kavrama ve yağ değişimi masraflarını eklemedik. Birde onları ekleyip hesap edelim mi?

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    20 bin bakımında şanzıman yağı değiştirmen lazım. Şanzıman yağı yetkili serviste 900 TL diğer malzemeler ve yağ ile birlikte 2000 TL den fazla tutuyor. Sen sanayide hallediyorsun işini sanirim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.