Şimdi Ara

Leptop Ekran Kartım Sanırım Yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP G62-a03ST Dizüstü ( Leptop ) bilgisayarım var Win8 yüklemiştim driver görmedi bende win7 e geri döndüm şu anda paylaşımlı yani diğer ekran kartını görüyor asıl model olan ATI Mobility Radeon™ HD 5470 görmüyorum ve forum da karşılaştıklarıma bakarsan çoğunun yanmış oyun esnasında çizikler ses gitmesi ve donma oldu bir daha da açılmadı ekran VGS ya yada alt model ekran kartına geçiyor sormak istediğim yeni bir ekran kartı alsam öneriniz ne olur ve her ekran kartı modeli olur mu bu leptopa nasıl ayır edebilirim yardım edin lütfen :(

Garantisi bitti maalesef servis ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Birde hangi modeller uygun olur onu nasıl bulacağım ??

Şu anda aygıt yöneticisinden baktığımda durum şu şekilde

• driver yukleyememissindir neden yandı kanaatine kapıldın ki?
  • bazı bilgisayarlar gerek olmadığı zaman harici kartı devreye almazlar güç tasarrufu açısından mesela senin bilgisayar masaüstü uygulamalarda dahiliyi grafiksel uygulamalada da hariciyi kullanıyordur
    bu işin sistemi budur yoksa kolay yanmaz ekran kartları
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufumoto

driver yukleyememissindir neden yandı kanaatine kapıldın ki?

Yandığını düşünmemin sebebi oyun esnasında renkler bir anda karıştı çökmeler oldu ve reset attı pc durduk yere sonrada hiç bir şekilde görmüyor onu vga olara başka drvier kuruyor format atmama rağmen düzelmedi.. Naymalıyım acaba bu gün leptopu anakartına kadar söktüm ati grafik çipine baktım hiç bir değişiklik yok yani yanma gibi bişey sapa sağlam gözüküyor sorun ne olabilir o zaman ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

bazı bilgisayarlar gerek olmadığı zaman harici kartı devreye almazlar güç tasarrufu açısından mesela senin bilgisayar masaüstü uygulamalarda dahiliyi grafiksel uygulamalada da hariciyi kullanıyordur
    bu işin sistemi budur yoksa kolay yanmaz ekran kartları

Yardım edebilecek bi arkadaş yokmu acaba nasıl anlayabiliriz yanıp yanmadığını ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.