Şimdi Ara

Leptop Isınıca Otomatik Kapatma Nasıl Yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim lebtobumun aşırı ısınınca kapanma problemi yok. Fakat ben belirli bir sıcaklıktan sonra kapansın istiyorum böyle bir program falan var mı?

• bilgisayarın bios'undan yapabilirsin herhangi bir programa gerek yok ama neden bunu istiyorsun
  • senin ayar yapmana gerek yok kendini kapatır zaten ısınma sınırına dayandığında gereksiz bir durum bilgisayarın aşırımı ısınıyorki böyle bir önleme baş vuruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanashi

bilgisayarın bios'undan yapabilirsin herhangi bir programa gerek yok ama neden bunu istiyorsun

Bunu deneyeceğim. Sebebine gelince oyun oynarken aşırı ısınıyor ama kapanmıyor oyuna dalar gidersemde leptop acayip ısınıyor. Dinlendirmeyi falan unutuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

senin ayar yapmana gerek yok kendini kapatır zaten ısınma sınırına dayandığında gereksiz bir durum bilgisayarın aşırımı ısınıyorki böyle bir önleme baş vuruyorsun.

Yok kardeş sabah aç akşama kadar en iyi oyunu oyna yanar yanar kapanmaz. Aşırı ısınma yok ama ayarları yüksekte iken bilgisayar sonuçta fazla güç harcadığı için ısınıyor. Ama kapanmıyor ben de kapanmasını istiyordum.Kendi kendine kapanan pc alsam bu defada 30 dk oynamadan kapanırdı.O yüzden böyle br şey sordum.

• Bildiğim kadarıyla laptoplar aşırı ısınınca kapanıyor kendiliğinden. Ama yinede BIOS'tan aktif etmek gerekebilir. Kontrol etmek gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.