Bir arkadaşın haklı isyanını ironi ile yansıtmasına konu olmuş ilânı yeni gördüm, paylaşayım dedim. Xbox ilânı: https://www.letgo.com/tr-tr/i/satilik-xbox-360-yuez-bin-tl_2075cd66-de6f-4354-af94-b4e295f3d0fb PS4 ilânı: https://www.letgo.com/tr-tr/i/satilik-500gb-ps4-slim-150-bin-tl_9647af8a-043c-4149-a7cf-a634251b06cd |
Letgo'daki 100 bin TL'lik Xbox ve 150 bin TL'lik PS4 İlânı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok güzel dalga geçmiş. Hem güldürüyor hem eleştiriyor. :)
-
Aklinca dalga geçmiş işte, amacı satmak degil zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o yüzden ironi dedim
-
1000 liraya PS4 bulsa aldığı gün 2000 e ilana koyar. Millet az uyanık değil güya eleştiriyor. Kesin cihaz da kendisinin değildir 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gençler şimdi şöyle düşünün bi araç aldınız geçen seneye 50 bin tl şuan 100 bin tl
Bu aracı satıp yeni bir araç alıcaksınız ve fiyatlar çok çok uçmuş şimdi allah aşkına siz bu aracı kaç binden satmaya çalışırsınız merak ediyorum
-
Merhabalar İlan Sahibi Benim. Ps4 Bana ait isterseniz fotoğraf atabilirim. Fatura bulursam faturasını da atarım. 1000₺ye almadım hatta 990₺ye aldım 😌
Teşekkürler Güzel Yorumunuz İçin
quote:
Orijinalden alıntı: RizacanYasarMerhabalar İlan Sahibi Benim. Ps4 Bana ait isterseniz fotoğraf atabilirim. Fatura bulursam faturasını da atarım. 1000₺ye almadım hatta 990₺ye aldım 😌
Kardeşim gerçekten karakterli bir insansın vermek istediğin mesajı biraz IQ seviyesi olan insan anlardı ama işte bizim insanımızın işine gelmiyor. Bir abin olarak seni yetiştiren anne babanın ellerinden öperim seni de gözlerinden öperim.
Her konuda böyle ol vicdanını asla kaybetme sağlıcakla kal.
5 yıla kadar 300 dolar falan eder işte arkadaş ileri görüşlü
-
PS4 sanırım Venezuela'da satılmaya çalışılmış gibi, güzel ironi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X