Şimdi Ara

letgo, Google’ın 'En Paylaşmaya Değer' uygulamalarından biri oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • letgo, Google’ın 'En Paylaşmaya Değer' uygulamalarından biri oldu 
    Özellikle mobil cihazlarla ikinci el alışveriş konusunda büyük kolaylık sağlayan letgo, Google tarafından yayınlanan "2016'nın En İyi Uygulamaları" arasında gösterildi. Bu yılın "En Paylaşıma Değer" listesine girmeyi başaran platform, lokasyon bazlı ürün alım ve satımında en hızlı büyüyen isimler arasında yer alıyor.

Dünya genelinde 30 milyon indirme sayısına ulaşan letgo, henüz yayınlandığı ilk sene 13,2 milyon aktif kullanıcıya ulaşarak önemli bir sıçramaya imza attı. Üstelik yatırımcılarından yaklaşık 200 milyon dolar finansman desteği sağlayan uygulama, Türkiye ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkede popüler oldu.

Ürünlere otomatik başlık koymak ve kategorize etmek için tescilli yapay zeka ve görüntü tanıma teknolojisiyle kendi türünde bir ilke imza atan letgo, kullanıcıya en doğru ürünleri listeliyor ve arama sonuçlarına göre önerilerde bulunuyor. Sadece bir fotoğraf çekerek istediğiniz ürünü saniyeler içerisinde satışa sunabileceğiniz uygulama, diğer taraftan satıcı ve alıcının mesaj aracılığıyla kolaylıkla iletişime geçmelerini sağlıyor. 

• Millet giydigi donu satiyor. 2.el olayini cok yanlis anliyor bizim insanimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce siteye detaylı aramayi getirsinler, saçma sapan ilanlari görmek zorunda mıyım ? Çok eksiği olan bir uygulama..
  • "Sahibinden" duymasın.. Hazır 'yıllık tek ilan' olayını dayamışken millete..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Millet giydigi donu satiyor. 2.el olayini cok yanlis anliyor bizim insanimiz

Öyle diyorsun ama bazıları için çok piyasası var bu olayın
  • dh ölücülerinden daha fazlasını arıyorsanız tam yerinde bir uygulama

• geçen letgo üzerinden birine ürün hakkında mesaj attım

cevap vermedi mesajımı görmedi hiç

sonra sahibindende yine o ürün hakkında fiyat araştırması yaparken o ürünün orada da ilana verildiğini gördüm

oraya da yazayım dedim. Letgo üzerinden size mesaj attım ama görmediniz tarzında

Mesajınız gönderilemedi. Başka sitelere yönlendirme

diye uyarı verdi gitmedi

mesaj yazarken letgo yazarsanız gitmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Letgo ölücü kaynıyor 100 lira koyduğun ilana adam 30 lira teklif ediyor. Ayrıca kategori diye birşey yok herşey iç içe girmiş perşembe pazarı gibi , adamlar inatla detaylı kategori koymuyor. Uygulamanın arama motoru çalışmıyor aradığın şey dışında herşey çıkıyor.

Evet ilan çok ama oturup saatlerce aradığın ürünü araman lazım , bir kere rasst geldiğin ürünü favoriye almazsan tekrar bulamıyorsun. Konumlarda sıkıntı var , ilan istanbuldan diye yazzıyor mesaj atıyorsun satıcı adanadan çıkıyor.

Zaten bu yüzden 5 üzerinden 3 vermiştim. Sahibinden com ise paragöz oldu , herşeye para istiyor. O yüzden o siteyide bırakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 30 Aralık 2016; 21:37:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç şey aldım ama kategori ve arama olayı çok kötü. 10 saniyede bulmam gereken şeyi dakikalarca aramak gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birisi benim numarami ilanina eklemis isteyim biri ariyor "abi org satilik mi" diyor valla biri biran saka yapiyor sandim ancak 3 gun boyunca farkli numaralardan aramaya baslayinca letsgo nun info crm herkese mail yolladim en son sildilerde ilani kurtuldum. Sizin anlayacaginiz cok bosta birakilmis.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seçecek uygulama mı bulamamışlar ne
  • Gerek Letgo'da gerekse Sahibinden'de ürün satmış birisi olarak diyorum ki; neresi çıkarıma uygunsa orayı tercih ederim;ama bu şekilde ikinci el ürün satılan yerlerin çeşitli olması biz tüketiciler için fevkaladenin fevki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Letgo ölücü kaynıyor 100 lira koyduğun ilana adam 30 lira teklif ediyor. Ayrıca kategori diye birşey yok herşey iç içe girmiş perşembe pazarı gibi , adamlar inatla detaylı kategori koymuyor. Uygulamanın arama motoru çalışmıyor aradığın şey dışında herşey çıkıyor.

Evet ilan çok ama oturup saatlerce aradığın ürünü araman lazım , bir kere rasst geldiğin ürünü favoriye almazsan tekrar bulamıyorsun. Konumlarda sıkıntı var , ilan istanbuldan diye yazzıyor mesaj atıyorsun satıcı adanadan çıkıyor.

Zaten bu yüzden 5 üzerinden 3 vermiştim. Sahibinden com ise paragöz oldu , herşeye para istiyor. O yüzden o siteyide bırakacağım.

Dediklerine harfiyen katılıyorum ,fakat ben 4-5 tane cihaz sattım uygulama üzerinden...

• Yasasın dh 2.el

• Sıkıntılı bir uygulama eksiği çok
  • c3206 kullanıcısına yanıt
    Aynen uygulama sıkıntılı. Kullandığım telefonun dili ingilizce uygulama hata veriyor, TL seçilmiyor. 5 defa mail attim, ekran görüntüsü attim, anlamiyorlar. Balon uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Letgo ölücü kaynıyor 100 lira koyduğun ilana adam 30 lira teklif ediyor. Ayrıca kategori diye birşey yok herşey iç içe girmiş perşembe pazarı gibi , adamlar inatla detaylı kategori koymuyor. Uygulamanın arama motoru çalışmıyor aradığın şey dışında herşey çıkıyor.

Aynen katılıyorum ya nerde pirana varsa let go ya dolmuş adam evinde ki tuvalet terliğinin fotoğrafını çekip satışa koymuş ya bence let go ürün satışından %5 komisyon almalı bu şekilde en azından daha kaliteli bi yere gelebilir

• bir insan neden kullandığı kültablasını satılığa çıkartır
  • Fikir güzel uygulamada güzel de kullanıcıları çok geri hep ölü fiyatlar veriliyor buna rağmen 2 ürün sattım bir bilgisayar bir tablet..
  • Gecen birisi ilanima yari fiyat cekti. Allah, mushaf, tebareke, namaz duasi hepsini siraladi indirim icin.. ben bunu teknomarketten duayla almadim, parayla aldim. Senin duana ihtiyacim yok sagol deyince hayatimda duymadigim kufurler etti. 300 liralik sifir hdd'yi ogrenciyim diye yari fiyatina isteyen koca koca adamlar mi istersin, 100 liralik malda 2 lira indirim icin butcem bu kadar diyen mi. Acayip bir topluluk. letgo oluculugu, dh oluculugunu diz cokturup tovbe ettirir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.