Şimdi Ara

Level 40 questi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar level 38 okçum var ranger yani artık level 40 questini yani 2nd class görevi yaklaştı arkadaşlar bu görev hakkında bilgisi olan varsa lütfen düzgüncene bi anlatır mı elf okçuyum LÜTFEN YARDIM

• valla 3 quest yapıyosun burdakiler çıkıpta sana türkçeye çevirip söylerlerse şaşarım googleye giriceksin arıcaksın kesin bulursun resimli aramadan bu iş olmaz emek harcaman lazım...
  • Dostum tamamda ben resimli falan istemiyorum ki sadece bilgisi olan varsa anlatırmı diycektim burda leve 50-40-60 level ı arkadaşlar o görevi kesin yapmışlardır yani bi bilgileri vardır bilen varsa rica ediyorum anlatır mı
  • bildigim kadari ile kastiende oynuyordun orda heinede quest item satan traderden ihtiyacin olan itemleri al ve girandaki grand mastere ver :D
  • Uzun surecek o yuzden parca parca anlatmaya calisacagim:

lvl 35 deki ilk quest:Trial of seeker

giranda warrior guild a git.
    master dufnerle konusup gorevi kabul et.
    ordan alacagin quest ivir zivirlari ile birlikte dion da warrior guilde git,master terry ile konus o sana gorev verecektir.
    sonra execution ground a gidip NEAR CRAWLER FRAG avla.
    "Mysterious Magic Crystal" denen quest itemi alip dionda ki master terry geri git.
    master terry sana bir dizi canavar avlanamani soyleyecek.bunlar:
    1-turek orc general 2-ant captain 3-ol mahrum captain

bu yaratiklardan "Turek Orc's Magic Crystal" "Worker Ant's Magic Crystal" ve"Ol Mahum's Magic Crystal" denen quest itemlari alip terry e geri git.

terry seni hunters village deki shopkeeper victor a gonderecek.ve victor da yeni bir gorev verecek
    ONEMLI: victor sana terry nin gercek adini sordugunda kesinlikle dogruyu soyleme.eger bu kismi gecemezsen diona donmen gerecektir.
    victor senden "10 Medusa Scales" getirmeni isteyecek.medusalardan 10 tane " Medusa Scales" toplayip victora git.

victor seni Ivory Tower daki magister marina ya gonderecek.

magister marina da seni cucelerin sehrine gonderip "Blacksmith Bronf" u bulmani isteyecek.

bronf un verecegi "Experiment Tool" denen quest itemi alip tekrar ivory tower a git.marina yi bul.
    marina da seni diondaki terry e gonderecek.

terrye geldiginde birkac isin daha var.senden "Abyss's Magic Crystal" toplamani isteyecek.bunlari da,
    1-Marsh Stakato Drone 2-Ant Warrior Captain 3-Breka Orc Overlord 4-Leto Lizardman Warrior den toplayacaksin.

4 tane Abyss's Magic Crystal i toplayip terry git.

terry de seni girana master dufner e gonderecek ve dufner de sana TRIAL OF SEEKER denen ilk 2nd transfer quest item ini verecek.

• Sağol dostum tşk ederim ama bunun başka bir yolu yok mu ya birde daha ben level 38 im başka yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

bildigim kadari ile kastiende oynuyordun orda heinede quest item satan traderden ihtiyacin olan itemleri al ve girandaki grand mastere ver :D

Aynen katılıyorum.... :))
  • Aynen Bende Katiliyorum Heine Dwaf Village Hardin aceemi bunlardan birinden itemleri alacaksin item dediğim 20 gorevinde aldiğın itemlerden alacaksın o ondan sonra girandaki Grand mastere gidecen oda hemen gk nin arkasndaki yolda sağdaki ilk odada sakkalı hocamiz var.
  • Arkadaslarin soyledigi gibi eger oynadigin serverda class transfer quest itemlar satiliyorsa okcu icin alinacak 3 item var:
    1-Trial of Seeker
    2-Testimony of Life
    3-Test of Sagittarius

bunlari alip girandaki ilgili grandmaster a goturmen yeterli
  • Tamam arkadaşlar sağolun grandmaster senin dediklerine bi bakıcam ama daha level im 38 onları bulursam olur mu? gine yoksa illa level 40 olmam mı lazım
  • evet eger bu itemlar satiliyorsa alip lvl 40 olmayi beklemen gerekecek.
  • Tamam dostum sağol işalah satılıyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.