Şimdi Ara

LG 27GN800-B 2K-144 Hz (HB - 4323 - TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım piyasadaki en uygun 2k-144hz monitör.
    Satıcı hakkında bilgim yok. Bilgisi olan bizide aydınlatabilir..

Rtings incelemesi:

https://www.hepsiburada.com/lg-27gn800-b-27-144hz-1ms-hdmidisplay-qhd-ips-monitr-p-HBV000018SLZ8?magaza=Shoplus&url_src=and-product-detail

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Stokta 2 adet var görünüyor sepet aşamasında. ( 3. üründe hb sistemi farklı satıcıya yönlendiriyor)

İade ürünler olabilir dikkatli olmak lazım.

• Dün akşam satın aldım bende bu monitörü, yorumlarda satıcı ile ilgili kötü yorum görmedim. Umarım problem yaşamam, alışveriş platformlarındaki 3.parti satıcılar bir şey satın alırken hep geriyor beni  

• Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Gerek amazonda gerek hb de birşey ararken ilk işim satıcı sekmesinden satıcıyı filtrelemek oluyor.

• Amazon da 2900 e satılan meşhur model mi bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    Ne zaman? nasıl? Tüh kaçırmışız.

Deme ya valla aşırı bi şekilde üzüldüm bende sipariş geçtim demin 4323 tlden :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyahların gri göründüğü, kontrast oranı düşük bir IPS panel'den söz ediyoruz. Benzer çok fazla model var piyasada. Üst düzey bir monitör değil, kaçıran üzülmesin.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Alternatif öneriniz varsa değerlendirelim hocam

Linkteki modeldi. şu an 6200 TL

LG 27GL83A-B 27"IPS, QHD, 144Hz, 1ms, F-Sync Oyun Monitörü
    amazon
    LG 27GL83A-B 27"IPS, QHD, 144Hz, 1ms, F-Sync Oyun Monitörü
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH/ref=cm_sw_r_apan_i_DEG4RVBWCQH8TH8Z9FN9

• Akelei kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 25 Mart 2022; 10:47:16 >

Araştırdığım kadarıyla görüntü kalitesinden şikayet eden yok ama tabi kime göre bu fiyata güzel gibi ya

• HzVolkan kullanıcısına yanıt

Monitör kötü değil, ancak mutlaka satın alınmalı diyeceğimiz ekstra bir özelliği yok. 6 bin liralara çıkabilen birisi, yukarıdaki 4k Samsung'u alsa daha mantıklı olacaktır.

4323 tlye maks hadi 4500 olsun alabilirim hocam valla halen iade şansım var

• Ayrıca nvdia ile amd görüntü farkı oluşurmu benimkisi amd

Alternatif dediğiniz 2.monitörün contrast değerinin başlıktakinden pek bir farkı yok.
    1.monitör 32 inch va panel karma kullanıma pek uygun değil. Rekabetçi oyunlar için alayım desen ghosting şikayetleri var ekran boyutu rekabetçi oyun için pek uygun değil. Fiyatı da 5k ee ne kalıyor geriye?
    3.monitöre lafım yok tabii ama bence g7 nin 1440p modeli 6k civarında diğerlerine göre çok daha makul.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada satın alacak kişiler bu monitör için monitör kolu elzem, onu düşünerek almalarında yarar var.

• uJeed kullanıcısına yanıt

IPS monitörlerin yüzlerce alternatifi var. IPS alınmaz demiyorum, alıyorsak bizim için önemli bir kaç kriteri olmalı diye düşünüyorum.

Alternatif olarak sunduğum 2.monitör, 2020 yılında en çok tavsiye edilen monitörlerden birisidir.

Mesela önerdiğim 4k Samsung monitörde IPS panel ve siyahlar iyi değil. Ancak hdmı 2.1 desteği sayesinde 4k 120 Hz görüntü alınabiliyor. Oyun konsolu ile kullananlar için önemli bir özellik, gibi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 25 Mart 2022; 11:30:42 >
  • Bunu birde dell s2721dgf aldim görüntü kalitesi cok iyi 2 modelde.
    Yalniz bunda ergonomi yok

Şu an attığınız linkle amazonda satılan ürün arasında farklar var hocam. Başlıktaki monitör 4.300. Asus tuf gördüğüm kadarıyla 6k. Aradaki farka değeceğini düşünmediğim için fikrimi paylaştım fiyatları yakın olsaydı tr de tabii ki asus tuf derdim. 6k seviyesine çıkacak kişi için de g7 1440p daha mantıklı olduğunu söyledim her açıdan. 8k ya çıkabilen 4k 120hz alsın zaten lafımız yok. 😅

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.