Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vatan'dan internet yolu ile alcam gibi geliyo bana peki vatan ne garantisi veriyo, digicom'mu? yoksa istanbul bilisim gibi kendi mi ithal ediyo bu ürünleri...

birde bana askı aparatı + kurulum + servis montajı vs. neye patlar. eğer aradaki 250 YTL'lik farkı eritiyorsa hiç kasmıycam boşa vatan falan... direk vade farklı 2.700 / 12 + askı aparatı + ücretsiz kurulum alcam ankaradan...
  • digicom garantisi ile geliyo vatandaki lgler askı aparatı veriyolar +kurulum+servis montaj istanbul dışına olacağını sanmam sen bu işleri yapan bi yerlerle konuşucuza kapatabilirsin 50 ytlye falan ama normalde ayakbastı 100ytl isterler böyle bi panelin kurulumu için
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

arkadaşlar vatan'dan internet yolu ile alcam gibi geliyo bana peki vatan ne garantisi veriyo, digicom'mu? yoksa istanbul bilisim gibi kendi mi ithal ediyo bu ürünleri...

birde bana askı aparatı + kurulum + servis montajı vs. neye patlar. eğer aradaki 250 YTL'lik farkı eritiyorsa hiç kasmıycam boşa vatan falan... direk vade farklı 2.700 / 12 + askı aparatı + ücretsiz kurulum alcam ankaradan...

• Arkadaşlar o zaman sizlere bu paneli almadan son sorularımı soruyorum

Sistem şöyle:

* LG 32LC2R HD Ready LCD TV (sanırım Vatan'dan alcam 310YTL * 8 taksit ile)
    * PHILIPS DVP 5900 HDMI DVD Player (Teknosa'dan alcam 230YTL)

Şimdi bunlara istinaden sorularım:

1.) Evimde alelade bir uydu alıcım var zaten. Bu uydu alıcıyı 90cm. bir çanak ile kullancam. Sizce receiver ve TV arasında ki bağlantıyı nasıl ve hangi tavsiye edeceğiniz kablo ile yapmalıyım. Yoksa component çıkışlı receiverlar var mı? component to component, scart to scart tan daha mı iyi olur? Ben receiver almasam da benim dandiği kullansam olmaz mı

2.) Yukarıda yazdığım DVD Player'ı nasıl ve hangi tavsiye edeceğiniz kablo ile kullanmalıyım? Sanırım bu DVD'yi component to component kullanabiliyorum... Upscale özelliğide var, nasıl bağlantı önerirsiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

mustafacelen,
    kafamizi agritmadin dostum,
    ne demek.

benim sistem bu, anlattigim cihazlar var.
    illa bu sistemi kurmak durumunda degilsiniz.
    ben test ettim, scart ile component arasinda fark var ama,
    cok da degil.
    oncelikle, lcd'ye karar verin, alin,
    dandik dediginiz receiver ve apartman kurulumu ile test edin.
    eger tatmin etmezse goruntu vs. ozaman diger cihazlara yatirim yaparsiniz.

benim kanka, dandik receiver ve dandik composite kablo ile cok memnun goruntuden.
    ona da 32lc2r aldirdim.
    ama bi kaliteli scart aldiramadim.
    memnun adam bu haliyle.

1. soruna cevap vermistim onceden...
    2. sorunun cevabida, upscaler ozellgini sadece
    component veya hdmi kablo ile baglarsan kullanabilirsin.
    dolayisi ile fazla secenegin yok.

• Peki ben bu Samsung Receiver'ı alırsam anlamadığım bi şey ile karşılaşcam. Modül var ama kart yok ne demek şimdi benim çanak antenim ve receiver'ım var desem digiturk izleyebilirmiyim üye olup? modül takılıyo kart'da modüle mi takılıyor? kart girişi olanlarda modül hazır mı? offfffff
  • mustafa kafanı çok bulandırma. Uydu receiver olayı başlı başına ayrı bir konu zaten. Sen LCD TV modeline karar verdiysen çok düşünme.
    Yok HDMI DVD, yok component uydu falan boşver bunları, sonra bütçeni zorlar vazgeçebilirsin. Sen mevcut TV 'nin yerine hele bir LCD koy gerisi kolay.
  • o zaman bu konularla ilgili sizi bir kaç gün sonra yorcam. çünkü şu an apartmanda ki normal anten çıkışlı merkezi kablolu uydu yayınını görünce o TV de ağlayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

Peki ben bu Samsung Receiver'ı alırsam anlamadığım bi şey ile karşılaşcam. Modül var ama kart yok ne demek şimdi benim çanak antenim ve receiver'ım var desem digiturk izleyebilirmiyim üye olup? modül takılıyo kart'da modüle mi takılıyor? kart girişi olanlarda modül hazır mı? offfffff

samsung iyi bir receiverdır ama güncelleme yapılamıyor bildiğim kadarıyla,,bide sansui sc6000 var oda iyidir..

• quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

Finanscard eylül fırsatı +3 taksitle 11 taksit, ankarada da vatan açılacakmış biraz bekleyebilirsiniz. ya da bence internetten sipariş verip kargoyla getirtmek de mümkün. Ürün orjinal kutulu ve gayet iyi koruma altında, kasti olarak atılmadığı sürece birşey olmaz. Yine de siz bilirsiniz.

quote:

yav bu arada arkadaşlar lcd nasıl silcez çizcem diye korkuyom
    temiz ve pamuk bırakmayan güderi benzeri bir bezle silinebilir. Ancak benim gibi çocuklu bir aile iseniz illa ki dokunuluyor, korkunun ecele faydası yok.

Eğer Ankara'da Vatan Bilgisayar açılacaksa, mutlaka bekle derim,
    İzmir Vatan açılışında tüm ürünlerde %15 indirim ve card finansa 8 taksit vardı, bu büyük avantajdı,
    hatta Inca 17" lcd 150+kdv usd idi 2 tane almadığıma pişman oldum,
    sırf bu %15 olayı nedeniyle aynı gün cardfinans çıkarttılar,

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

panellerinizi,
    cok az bulasik deterjani ile,
    camasir yumusaticini karistirip,
    hafif nemli bezle silebilirsiniz.

bu sekilde daha gec tozlanir, az leke yapar.

şakamı bu
  • neden şaka olsun ki kullanım klavuzunda bile yazıyor.
  • duymamıştım ...
  • yumuşatıcıyı ben de duymadım ama denenmiş ki tavsiye ediyor.
    Kullanım klavuzunda hafif nemli bulaşık deterjanlı bezle silebilirsiniz ayrıca iyice kurulayın diyor. Tabi bunu kesinlikle TV kapalıyken yapmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

Finanscard eylül fırsatı +3 taksitle 11 taksit, ankarada da vatan açılacakmış biraz bekleyebilirsiniz. ya da bence internetten sipariş verip kargoyla getirtmek de mümkün. Ürün orjinal kutulu ve gayet iyi koruma altında, kasti olarak atılmadığı sürece birşey olmaz. Yine de siz bilirsiniz.

quote:

yav bu arada arkadaşlar lcd nasıl silcez çizcem diye korkuyom
    temiz ve pamuk bırakmayan güderi benzeri bir bezle silinebilir. Ancak benim gibi çocuklu bir aile iseniz illa ki dokunuluyor, korkunun ecele faydası yok.

Eğer Ankara'da Vatan Bilgisayar açılacaksa, mutlaka bekle derim,
    İzmir Vatan açılışında tüm ürünlerde %15 indirim ve card finansa 8 taksit vardı, bu büyük avantajdı,
    hatta Inca 17" lcd 150+kdv usd idi 2 tane almadığıma pişman oldum,
    sırf bu %15 olayı nedeniyle aynı gün cardfinans çıkarttılar,

selamlar

valla buralarda Vatan'in V' si bile yok hocam ya... Kim bilir ne zamana acilir o magaza...

• Ben ürünü(37LC2R) vatanbilgisayardan kendim teslim aldım eve götürüp kurdum(teşhir ürünü ayarları filan yapılmıştı) servisi filan aramadım, bana askı aparatının ayrıca satıldığını söylediler bende daha sonra alır servise taktırırım diye düşünüyordum ama hepsiburada.com da satılan askı aparatlı lcd sehpaları hoşuma gitti bunlardan alıp evde lcd yi kendim yerleştirmeyi düşünüyorum bu garanti açısından bir sıkıntı oluştururmu, bana vatandan söylenen fatura tarihinden itibaren garantinin başladığıydı bunun haricinde başka birşey yaptırmam gerekmiyormuş.
  • Kendin kurmanda bi sakınca yok garantide sorun yaşamazsın faturanın haricinde digicom garantisi gösteren bi belge çıktımı ???
  • quote:

valla buralarda Vatan'in V' si bile yok hocam ya... Kim bilir ne zamana acilir o magaza...

Yakın Geleceğimiz:
    Ankara / Söğütözü’nde açılacak olan 17,000 m2 kapalı alana sahip mağazamızın tadilat çalışmaları kısa bir süre içinde başlatılacaktır.

Kendileri böyle diyor, ama ben de yılsonuna kadar açılacağını sanmam.
  • quote:

quote:

Yakın Geleceğimiz:
    Ankara / Söğütözü’nde açılacak olan 17,000 m2 kapalı alana sahip mağazamızın tadilat çalışmaları kısa bir süre içinde başlatılacaktır.

Kendileri böyle diyor, ama ben de yılsonuna kadar açılacağını sanmam.

evet bende sanmıyorum, belki de yılbaşını bulur... çünkü hiç bir reklam çalışması bile yok panolarda vs...

ama bi de şöyle birşey var, neden 300YTL gibi bir parayı fazladan vereyim ki vade farkı diye. insanın içine oturuyor. iyice kafam karışıyo, en iyisi gözümü yumup almam...

• quote:

Orjinalden alıntı: salida

Ben ürünü(37LC2R) vatanbilgisayardan kendim teslim aldım eve götürüp kurdum(teşhir ürünü ayarları filan yapılmıştı) servisi filan aramadım, bana askı aparatının ayrıca satıldığını söylediler bende daha sonra alır servise taktırırım diye düşünüyordum ama hepsiburada.com da satılan askı aparatlı lcd sehpaları hoşuma gitti bunlardan alıp evde lcd yi kendim yerleştirmeyi düşünüyorum bu garanti açısından bir sıkıntı oluştururmu, bana vatandan söylenen fatura tarihinden itibaren garantinin başladığıydı bunun haricinde başka birşey yaptırmam gerekmiyormuş.

servis gelip,
    kutudan cikan garanti belgesini onayliyor.
    fatura+bu belgeyi sakliyorsun.
    bunun icinde herhengi bir ucret almiyor zaten.
    neden cağırmayasın ki?

• kendiniz monte ederken düşürüp kırmazsanız garanti açısından hiçbir problem olmaz. illaki servis gelip kurması gerekiyor garantiyi başlatması gerekiyor diye bişey yok. Kutu içinden Digicom garanti belgesi + TRT bandrolu çıkyor bunlarla birlikte faturasını saklarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.