arkadaşlar pc bağlayan yokmu bu LC2R serisinden deneyimlerini dinlemek isterim... ben vga to vga olarak bağladım yeni aldığım palit 7600gs sonic ekran kartından HD desteği var tvye bağladım(daha önce onboard kullanıyordum) kurcalarken tvyi ve ekran kartının ayarlarını bi buluşta bulundum açıklayayım hemen burda (türkiyede ve dünyada ilk ) tvde input düğmesine basıyonuz rgb yi seçiyonuz rgb seçiminin yanında PC veya ok tuşu ile kumandadan DTV diye bi seçenek çıkıyo onu seçiyonuz; ekrandaki görüntüler daha parlak ve canlı gözükmeye başlıyor. bu ne demek oluyor anlayabilmiş diilim! her buluşta bulunan birisi buluşuna bi isim veriyo ben ne koysam acep evet ne dersiniz? (4. sayfada bu mesajım var)
üstad sulokal; şaka bi yana yukarıda anlattığım durum ile karşılaştım ama ne olduğunu çözemedim görüntü daha ii oldu normal rgb--pc modundan rgb-dtv moduna alınca! sende bi kurcalarmısın, teşekkür.
bizim bu konu donmus yaw 2 gundur canlandiralim arkadaslar biraz
Selamlar arkadaşlar.
Bugün vatanda bu LG 37LC2R yi gördüm ve çok beğendim gerçi PHILIPS 32PF5321 LCD TV ye bakmak için gitmiştim.BEn mayıs ayında evleneceğim için televizyonu erkenden alayım istiyorum malum evlenince borçlarım fazla olmasın diye.BU televizyonu almakta acelemi ediyorum acaba çünkü fiyatında düşme ya da daha yeni bir model çıkarmı diye kafamı yoruyorum.Bu fiyata bu kaliteyide kaçırmak istemiyorum.NE tavsiye edersiniz.Vatanda fiyat hem makul hemde ellerinde var.
Teşekkürler
mayıs ayı için daha almak erken değilmi sence bu ürün(37lc2r) 4500-4600 ytl lerden 3800 e kadar geriledi 2 ay içinde son dakika alsan sanki daha karlı olursun gibi geliyor bana...
tabi ürün kalırsa
bencede bekle derim yeni modellerler çıkar o zamana kadar aynı paraya daha iyisini alabilecek konumun olabirir
ultraaslans;
DTV dedigin, vga to vga kablo ile bir "set top box" yani uydu alicisi bagladiginda, kullanacagin bir secenek. RGB modda XD engine invisible moda geciyor. belki DTV seceneginde visible ise, işlev yerine getiriyor olabilir.
ben bunu denememistim, cozunurluk dusuk olur diye. ben de bir bakarim yeniden.haber veririm.
ok sulokal. bide hocam pcden lcd seçiminden bahsetmişsin dvi-hdmi bağlantısında (diğer forumda )bana cevaben sanırım; nasıl oluyor? anlatırmısın. tanx
tam hatirlayamadim ama, sen PC baglantisindan goruntu alamiyorum demistin. bende PC'den gerekli ayarlari yap, yani pc'nin ekran kartindan, lcd tv'yi ikincil monitor olarak sec ve goruntuyu ona aktar demek istemistim.
sanirim buydu??
evet buydu da ben bi türlü beceremedin bu işi kabloyu değiştirdim bakalım bu sefer sonuç ne olacak.
arkadaşlar bildiğiniz gibi 32LC2R'mi artık alma aşamasındayım. ama ankara'da hiç bir yer peşin fiyatına taksit yapmıyor. taksitle almaya kalksanız 2.700ytl oluyo TV bir anda. vatan bilgisayar 2.500'e veriyo 8 taksit ile... sizce bu ürünü internetten vatan'dan almam ve kargo riskine girmem ne kadar akıllıca olur? bunu yapan var mı?
Arkadaşlar teşekkürler.Bende beklemeye karar verdim tavsiyeniz üzerine.Umarım daha düşer ya da yeni bir modeli piyasaya sürer.Gerçi yeniside muhtemelen pahalı çıkacaktır.Ona göre karar vereceğiz .Malum evlilik masraf çıkaracak :)
Ben kesinlikle bu kadar pahalı bi ürünü internette ucuz diye alma riskine girmezdim.Zira bu kalas değil çarptığında bişi olmasın.LCD panel.Olduda kargoda bi yerine bişi oldu buyur buradan yak.Kargo geldiğinde yetkilinin yanında açıp herhangi bir terslikte zabıt tutturtma hakkın var ama bugüne kadar kargodan ne getirttiysem adamlara dur bekle diyene kadar basıp gidiyolar. -Abi arabaya ceza keserler , -Abi merkezden bekliyolar.O yüzden 100-200 acıma gidip kendin al derim. Bu arada LG seçimin gayet doğru olmuş şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.
tabiki ya internetten böyle şeyler alınmasssss. o kadar fark için riske girme derim evine gelince ellemeye kıyamıcan bişeyi kargoda getirtme yav bu arada arkadaşlar lcd nasıl silcez çizcem diye korkuyom
LCD ekranların silinmesi için satılan malzemeler var kendi bezinide üzerinde veriyolar görmüştüm.İstersen internettende getirtebilirsin.Teknosa da var.
Finanscard eylül fırsatı +3 taksitle 11 taksit, ankarada da vatan açılacakmış biraz bekleyebilirsiniz. ya da bence internetten sipariş verip kargoyla getirtmek de mümkün. Ürün orjinal kutulu ve gayet iyi koruma altında, kasti olarak atılmadığı sürece birşey olmaz. Yine de siz bilirsiniz.
quote:
yav bu arada arkadaşlar lcd nasıl silcez çizcem diye korkuyom
temiz ve pamuk bırakmayan güderi benzeri bir bezle silinebilir. Ancak benim gibi çocuklu bir aile iseniz illa ki dokunuluyor, korkunun ecele faydası yok.
panellerinizi, cok az bulasik deterjani ile, camasir yumusaticini karistirip, hafif nemli bezle silebilirsiniz.
bu sekilde daha gec tozlanir, az leke yapar.
beyler golddan gördüm;
peşine %15 indirim
6 taksit + %10 indirim yapıyorlar bir de
6 taksit olan alınır bi de indirim ohh
peşinde %15 kampanyası kalktı ben yeni gittim 6 taksite %10 sadece bonus carda ilgilenenlere duyrulur