Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. mesajınıda okuyunca hemen gidip alasım geldi bu aletide daha maaşı almadık :D
  • Kutu içinden garanti belgesi çıktı bunu vatan bilgisayarda doldurup kaşelediler, trt bandrolünüde lcd nin kasasına yan tuşlarının üstüne yapıştırmışlar, ben sehpayı alıp servis çağırdığımda benden hiç bir ücret talep etmeden kurulumu yapacaklar mı ? (tv yi 8 eylülde aldım aradan geçen zaman ve tvyi kullandığım için problem çıkartırlar mı).
  • ben tv'yi aldiktan 2 ay sonra kurulum icin cagirdim.
    kutusundan onlar cikardi, aski aparatim vardi,
    onuda monte ettiler,
    kaşeleyip, imzalayip gittiler.
    hicbir ucret odemedim.

bu arada hayirli olsun, gule gule kullanin.
    deneyimlerinizi paylasin..
  • selamlar,

kusura bakmayım biraz geç döndüm.
    deneyimlerimi paylaşayım:

vatan ücretsiz teslimat yatı. servis numaraları verdiler. yakın olanı aradım. geldiler ücretsiz kurulumu yaptılar. (not: içinden garanti kağıdı çıkmadı, vatan koymayı unutmuş! bir ara onu vatandan alıp sonra servise bir kopyasını bırakmam gerekecek! :( )

neyse; ben de digiturk ve kablolu var

öncelikle ilk izlenimim ekranın tahminimden çok daha büyük durduğu evde!
    Özellikle büyük salonu olmayanlara çok da tavsiye etmem. ben salonun bir kısmını kullanıyordum, şimdi oradan yakın geliyor, en ucundan da rahtalıkla syredebiliyorum. ama 32 inç de iyi bir seçenek olabilir 4 metreden falan seyredeceklere... ama 37 inç büyük ekran adına çok tatminkar. sinema keyfi yaratıyor.

yayın nedeniyle görüntü bana pek net gelmedi özellikle yakından. bu moralimi bodu biraz. ama uzaktan bakınca farkediyor.
    özellikle digiturkun moviemax kanalları 16:9 yayın yaptıklarından muhteşeme yakın bir sinema keyfi alabiliyorsunuz.
    ben biraz detaycıyım, komple ekran akışlarında kesiklenmeler oluyor. bu biraz rahatsız edici. (yani filmde yönetmen kamerayı biryerden bir yere orta hızlı olarak döndürdüğünde).
    ekrana tam netlik görüntü sabitlendikten yarım sn sonra flaan geliyor. sabit yazılarda kolaylıkla gözlemlenebiliyor bu olay.
    ekran aşırı parlak. ayar yapsan bile sürekli izlenimde seni yoruyor.

özellikle hemen yazmadım birkaç gün bekledim ve sanırım yavaş yavaş aılşıyorum.
    ancak plazma tv alamyı düşünenler göz yorulması ve kesikli kayma gibi sorun yaşamazlar sanırım.

ben bu tv'nin hakkını digital yayın ve hd yayın başladığında vereceğini düşünüyorum.

yine de aldığım için memnuun.
    standart renk ayarı genelde fena değil.
    standart ses ayarı yetersiz. kurulum esnasında arkadaş bazı değerleri yükseltti ses user profile da hepsinden daha iyi. bu alanı karıştırmanızı öneririm.

diğer bir husus mikrofon girişinin olmayışı beni üzdü. çünkü pedere oradan wireless kulaklık sunuyordum. şimdi audio out çiftli çıkışı ile sorunu çözdüm ama geçiş kablosu almam gerekti.
    diğer yandan audio çıkış ses ayarını tv ses ayarına bağlamışlar. yani ses çıkışının seviyesini arttırmak için tv'nin sesini açman gerekiyor. bu da bana kullanışsız geldi. ses çıkışı ya maksimumda bırakılmalı ya da ses çıkışını seviyesi ayrıca sabitlencek şekilde ayarlanabilmeliydi. bu konuda bana yardımcı olabilecek bilgisi olan varsa sevinirim???

onun haricinde menü kullanım kolaylığı muhteşem.
    arc modlarında spectacle görüntü modunu çok başarılı buldum. genedle 4:3 yayınları o modda seyrediyorum.
    kumandanın üst ortadaki pratik parlaklık ayarını da çok tuttum. kumada yı da genelde oldukça başarılı ve kullanışlı bulduğumu söylemeliyim.
    PIP menüleri çok başarılı. farklı boyutlarda açılabilemsi ve ekstra paylaştırma seçenekleri sunması, PIP içinde kanal değiştirebilme falan çok başarılı.
    tek anlamadığım PIP'yi iki tarafı da kabloluya getirdiğimde kanallar arasında geçiş yapmıyor. yani bir tarafda kabloludan atv diğer tarafda yine kabloludan ntv yapmayı başaramadım, başarabilen varsa lütsen söylesin!??

digiturk maçlarında hiç fena değil. ama ekranın hızlı alan değiştimelerinde ciddi bulanıklık olabiliyor.

umarım zamanla daha çok alışırım, özellikle şu parlaklık ve göz yorma olayına. alıştığımda da diğerleri soulk gelecek sanırım :) zaten şimdiden evdeki tüplüler bana soluk cansız gelmeye başladı.

herkese kolay gelsin...

murat :)

• Murat bey, güle güle kullanın. PIP konusunda yanıt vereyim. Kablolu TV izlerken iki farklı kanal ile PIP yapabilmeniz için çift tunerli televizyon gerekir. Bu model ise tek tunerli. O nedenle PIP'i farklı bir kaynaktan kullanmanız gerekiyor.
    Kulaklık çıkışı konusu beni rahatsız etti. Söylediklerinizi tam yorumlayamadım. Ben normalde televizyonumun SCART çıkışından ses sinyalini alıyorum ve telsiz kulaklığa veriyorum. Böyle olunca gecenin bir vakti sesi tam kapatıp kulaklığın sesini de tam açıp istediğim gibi film izleyebiliyorum. Bu televizyonda siz kulaklığa çıkışı nereden aldınız? Eğer ses çıkışı aletin volume kontrolüne bağlı ise ben ciddi bir sıkıntı çekeceğim demektir.
  • murat bey,
    oncelikle gule gule kullanin.

goruntu konusundaki problemlere gelince,
    digiturk'un analog mu, digital mi,
    belli olmayan yayinlari ile bu kadar performans alabilirsiniz.
    bahsettiginiz kamera kayislarindaki flulasma,
    bende de frekansi dusuk kanallarda oluyor.
    ancak ayni maci CRT'den de izlerseniz bu tur flulasma goreceksiniz.
    bu odaklama problemidir.SD kamera ile yapilan cekimde olmasi cok normal.
    frekans da yayin kalitesi de dusuk olunca, daha bi belli oluyor.
    ancak dedigim gibi, genel olarak problem yasamiyorum.

Pip konusuna "syamaner" arkadas cevap vermis zaten.

su konuda cok haklisin,
    arka odadaki CRT Tv'yi acasim dahi gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmmurat
    ben biraz detaycıyım, komple ekran akışlarında kesiklenmeler oluyor. bu biraz rahatsız edici. (yani filmde yönetmen kamerayı biryerden bir yere orta hızlı olarak döndürdüğünde).
    ekrana tam netlik görüntü sabitlendikten yarım sn sonra flaan geliyor. sabit yazılarda kolaylıkla gözlemlenebiliyor bu olay.
    ekran aşırı parlak. ayar yapsan bile sürekli izlenimde seni yoruyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sulokal
    bahsettiginiz kamera kayislarindaki flulasma,
    bende de frekansi dusuk kanallarda oluyor.
    ancak ayni maci CRT'den de izlerseniz bu tur flulasma goreceksiniz.
    bu odaklama problemidir.SD kamera ile yapilan cekimde olmasi cok normal.
    frekans da yayin kalitesi de dusuk olunca, daha bi belli oluyor.
    ancak dedigim gibi, genel olarak problem yasamiyorum.

Hemen hemen gördüğüm tüm Lcd Tv'lerde olan bu sorunu, birçok kişinin "ben farketmiyorum" demesinden sonra ve kendimden şüphe etmeye başlamışken,
    sonunda aynen benim gibi ifade eden birilerini görmek sevindirici.

Sayın "bmmurat" öncelikle televizyonunuz hayırlı olsun.

"Analog ve normal çözünürlüklü" yayınlarda, ideal bağlantılarla bile tüm Lcd Tv'lerde olan bu problem, HD yayınlarda benim televizyonumda olmadığına göre, sizinkinde hiç olmaz. Bu sorun, analog yayınlarda, Clear Lcd teknolojisi ile bu sorunu 2 kademeli düzeltmeye çalışan 10.000 YTL'lik Philips PF9831 de dahi var. Hele hele Philips'in normal DVD'de bir tanıtım videosu oynarken, görüntüde öyle bir atlamalar oluyordu ki, markasını kapatsanız, herhalde 2.000 YTL'lik Lcd derlerdi.

Örneğin ben Xbox360'ın hard-diskine Xbox Live Marketplace'den indirdiğim 720p'lik videoları izlediğimde (Lcd Tv'me VGA ile bağlı) o kadar hareketli sahneler olmasına rağmen, bu sorunu görmüyorum ve çok keyifli bir seyir oluyor, ki özellikle bu hatayı arar gözlerle bakıyorum.
    Demek ki VGA yerine bir de HDMI-DVI ile bağlasak, daha da iyi sonuç alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Eylül 2006; 16:46:30 >

• burda bu tur kaymaya sebep olan sd kamera goruntusudur.
    bu tur hızlı kamera hareketinde, (kendi handcam.lerinizle de test edin.)
    ayni flulasma olur.once goruntu akar, sonra kamera sabitlenince netlesir.
    bu tip kamera hareketlerinde ayni durum, CRT'de yok muydu.vardi.
    55 ekrani 4mt.den seyredersen anlamazsin tabi.
    bu konuda ancak hd kamera, hd goruntu ile belki bu sorunu yasamazsin.
  • quote:

burda bu tur kaymaya sebep olan sd kamera goruntusudur.
    bu tur hızlı kamera hareketinde, (kendi handcam.lerinizle de test edin.)
    ayni flulasma olur.once goruntu akar, sonra kamera sabitlenince netlesir.
    bu tip kamera hareketlerinde ayni durum, CRT'de yok muydu.vardi.
    55 ekrani 4mt.den seyredersen anlamazsin tabi.
    bu konuda ancak hd kamera, hd goruntu ile belki bu sorunu yasamazsin.

Kişisel kanaatim, bu sorunun "tamamen" sizin bahsettiğiniz gibi kamera ve odaklanma sorunundan kaynaklanmadığı yönünde; mutlaka etkisi vardır, ancak Lcd Tv'ler de bu duruma tuz biber ekiyor.

Aslında söylediklerinize bir derece katılıyorum; örneğin CRT Tv'ler ile de maç izlerken bazı anlarda, kamera birden konum değiştirince, hızlı hareket edince flulaşma oluyor,

Ancak Lcd Tv'lerde CRT Tv'lerde olmayan flulaşmalar da yaşanıyor. Örneğin uzun pas yapıldığında, top havada süzülürken, top hariç, çevredeki objelere bakın, netliğini kaybediyor.

• signore,
    bende bunu soyluyorum zaten.
    sen eline bi handcam al, saga sola hizli hizli hareket ettirip çekim yap.
    sonra bu yayinlari ne ile izlersen izle, bu tip odaklanma problemi ile karsilasirsin.
    haa, bunlardan en cogu lcd mi olur? ona bakmak lazim.
    yada ekrani en buyuk olanda mi daha cok olur? oda ayri...
  • quote:

signore,
    bende bunu soyluyorum zaten.
    sen eline bi handcam al, saga sola hizli hizli hareket ettirip çekim yap.
    sonra bu yayinlari ne ile izlersen izle, bu tip odaklanma problemi ile karsilasirsin.
    haa, bunlardan en cogu lcd mi olur? ona bakmak lazim.
    yada ekrani en buyuk olanda mi daha cok olur? oda ayri...

Aslında söylediğimiz şeylerin çıkış noktaları aynı gibi duruyor, fakat bir yerden sonra farklı yollara giriyoruz

Benim anlattığım daha çok, Lcd Tv'lerin soldan-sağa akan görüntülerde yaşadığı bir sorun; ki daha önce 1,5 - 2 metreden yıllarca 72 ekran CRT kullandım, hiçbir görüntü kaynağında böyle bir durum yoktu. Lcd Tv'de benim gözümü bu kadar alan, başka bir sebep olmalı.

Örneğin Xbox360 oyunlarında da benzer bir durum var, görüntü dikine doğru akarken olarak herşey net,
    ancak oyunda soldan sağa dönüş yaptığınız zaman ve yine görüntü yanal olarak akarken, çevredeki objeler netliğini kaybediyor.

Her ne kadar yaptığım onca gözlem, bunun benim Tv'imden kaynaklanmadığını gösteriyorsa da, %100 eminim diyebilmem için, elime xbox360'ı alıp, showroom'larda birkaç farklı model Lcd ile denemem gerekiyor.
    Çünkü benim yaptığım tarife göre sorun yaşanmadığını söylenen Lcd Tv'lerde, kendi gözlemlerimde bu durumu net olarak görüyorum.

Belki de benim gözüm fazla seçiçi ya da Lcd Tv ekranı büyük olduğu için daha da dikkat çekiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Eylül 2006; 17:26:43 >

• bu tip bir cekim olduktan sonra,
    bunu tolere edebilecek bir tv teknolojisi oldugunu sanmiyorum.
    dedigim gibi, kimisinde cok olur, kimisinde az olur.
    ama ekran buyudukce, hangi teknoloji olursa olsun farkedilir.
    buyuk ekranda daha cok belli olur dusuncesindeyim.

ancak oyun oynarken bu tip bir problem varsa,
    oda tepkime suresi ile aciklanabilir.
    bu konuda CRT'de, Plasma da,, LCD'den daha avantajlidir.
    Plasmalarda tepkime suresi diye bi sey yok, standart 2ms civarinda zaten.
    belki bundan kaynaklaniyor olabilir.
  • En kısa sürede vakit bulunca, mümkün olduğunca farklı Lcd'de Xbox360'ı deneyeceğim, çünkü tüm göstergeler bu durumun Lcd teknolojisiden kaynaklandığını gösteriyor, ancak kimse bu durumdan bahsetmiyor, ben de öyle bir sorun yok diyorlar.

Bu durumda
    a) Bende şahin gözleri var
    b) Sorun Vestel'den kaynaklanıyor
    c) Kimse yoğurdum ekşi demiyor

İşin ilginci, benim oyunlarda gördüğüm bu flulaşma, her oyunda aynı şekilde olmuyor.
    Örneğin "Burnout" gibi aşırı hareketli ve renkli bir oyunda, gözü rahatsız eden en ufak bir sorun yok.
    Benzer şekilde EA Sport'un oyunlarında (Fifa, Nba vs.) bu flulaşma daha da belli oluyor.

Bu duruma göre de ortaya çıkan sorular;
    - Eğer Xbox360'ın HDMI çıkışı olsaydı ve görüntü dijital olarak aktarılsaydı, acaba yine sorun olur muydu ?
    - Neden FIFA futbol oyununda dahi, dikine akan görüntülerde sorun yok, enine akan görüntüler bu durum var ?
    - Oyun yapımcısı firmaların kullandığı teknoloji mi, bazı oyunlarda bu sorunu belirginleştiriyor, diğerlerinde ortadan kaldırıyor.

Şimdiye kadar gördüklerim, bana bu tür sorulara pek kolay cevap bulunamadığını, deneme-yanılma ile bazı sonuçlara varmak gerektiğini gösteriyor

• Özellikle sulokal arkadaşımıza bir sorum var. Her yerde bu televizyonun SCART girişleri olduğu yazılı olmasına rağmen kullanma kılavuzunda SCART yok.
    Telsiz kulaklık bağlamak için bir SACRT'a ihtiyacım var benim. Bir de arkda AV out (muhtemelen RCA composite) çıkışı var. AV dediğine göre ses de çıkıyordur değil mi? Olmazsa o çıkışı kullanabilirim sanırım kulaklık için. Umarım volume kontrolüne bağlı değildir o çıkışlar... Sizden bir bilgi alabilir miyim bu konuda?
  • selamlar,

güle güle kullan dileklerinize teşekkür ederim.

öncelikle tartışmalar konusunda şunu belirtmeliyim.

benim bahsettiğim kesikli kaymalar ile flulaşma farklı 2 sıkıntı ifadeleri! ama düşüncelerime ve gözlemlerime göre aynı nedenden kaynaklanıyor ve temelde aynı sorunların. Öncelikle YAZILIM UYUMU sonra İŞLEMCİ YAVAŞLIĞI!

izah edeyim:)

Öncelikle bu sorunlar özellikle tam ekran akışlarında oluyor. Ekran içi harektlerde sadece flulaşma oluyor. Ama obje küçükse o da anlaşılmıyor zaten.

Flulaşma HIZLI ekran akışlarında oluyor. Örneğin: Maçta kalecinin hızla degaj çekmesinde yönetmen görüntüyü öbür uca taşırken diğer futbolcular ve seyirciler son derece bulanık hale geliyor. Burada önemli olan topun hılı gitmesi ve görüntü çözünürlüğün zaten düşük olması.

Kesikli akış dediğim genellikle daha yavaş hızlarda ekran akışlarında oluyor. Örnek: Yönetmen gökyüzünden şehri çekerken yavaş yavaş sağa görüntüyü sağa doğru çevirmeye başlıyor. İşte bu durumda dikkat edenler olayın tüplü tvler gibi kayma olmadığını onun yerine çok küçük bazen duruma göre büyük aralıklı atlamalar ile gerçekleştiğini görecekler.

Bir de tüm bunlara ek olarak sabit yazı görüntülerinde çok rahat gözlemleyeceğiniz netleşme sorunu var. Örneğin digiturkün mavi renk olan o üst bilgi kısmını açtığınızda ilk gelen gayet tatmminkar olan yazılar yarım saniye içinde çok çok daha net hale geliyorlar. Olayı çok rahat gözlemliyebiliyorsunuz. O aşamada resmen bir işlemcinin görüntüyü işleyerek netleştirdiğini düşünüyorum.

Bu soruna benzer sorunu bilgisayarda resimlere bakarken de yaşayabilirsiniz.
    Mesela windowsun kendi görüntülüyecisi ile bazı dosya uzantılarında büyük bir resmi açarsanız resme herhangi bir yere doğru kaydırıken görüntü kesikli akar. Ama aynı bilgisayarda aynı dosyayı internet explorer ile açın görüntü son derece hızlı ve akışkan açılır, dosya çok büyük olsada. Çok hızlı bilgisayarlar windows resim görüntülüyecisinde de bu sorunu fazla hissetmeyebilirler ancak işlemcileri defalara kat fazla çalışacaktır.

Şimdi burada yola çıkarsam sorunun hem LCD tv'nin işlemcisi hem de yazılımı ile alakalı ile olduğunu söyleyebilirilm.
    Sanırım bizim LCD TV'lerin yazılımı hd yayınlara ve aktarım şekline göre ayarlanmış. Diğer yayınlarda çözünürlük düşük bile olsa prosessor işlemekte zorlanıyor. Belki de görüntüyü analogdan digitale çeviriken zorlanıyor! Bu da büyük ihtimal. Ama neticece işlemcinin geç yaptığı kesin. Başarılı görüntüye sonradan ulaşıyor.

Eğer burada yazdığım gibiyse bu sorunu aşmış lcd markaları da olabilir...
    yeni nesil samsung, panasonic, loewe oldukça pahalı. Aynı marka içinde bile pahalı modeller var/vardır (Philips ve lg dahil). Bu modellerde bu sorunun düzelmiş olabileceğini düşünüyorum. ama test etmek gerekli. Çünkü daha iyi işlemci ve yazılımlarla bu sorun halledilebilir gibi geliyor bana.
    Neticede biz fiyat performans olayı en iyi olanı düşündüğümüz için aldık bu markayı.

Eğer şu ana kadar aşılmadıysa mutlaka daha daha iyi yazılımlarla ve işlemcilerle çok yakın zamanda düzelecektir diye düşünüyorum.

Neyse kendi amatör teorilerimle sizleri fazla meşgül etmiyim arkadaşlar, sabır gösterip okuyanlara teşekkürler.

KULAKLIK OLAYI
    bir arkadaş nasıl bağladığımı sormuş.
    3,5 milyarlık TV'nin Kulakılık girişi olmadığından (sadece lg'de değil sanırm yeni nesilllerin çoğunda yokmuş, araştırMAdım) şu kırmızı ve beyaz audio çıkışı olan yerden çıkış yaptım, onu kulaklık ucuna çeviren bağlantı kablosunu kullandım. Sonra kulaklık ucu girişini benim philips kablosuz kulaklık girişine taktım. yani ikişi çıkışı kulaklığa çeviren kablolar var. biraz bakınman gerekbilir. doğubankta kesin vardır. ben de çok eskiden doğrubanktan almıştım. İleride ses sistemi aldığımda o çıkışları kulaklık girişi yerine kullanmak zorunda kalacağım, o zaman ne yaparım bilmem. Sanırım o zaman da ses sisteminden alacağım kulaklığı, bu severde bir dolu ses seviyesi ile uğraşacağım. ses sistemini kullanmazsan kulaklık çalışmayacak falan v.s.

HARİCİ SES ÇIKIŞI SEVİYESİ
    bu seviye tamamen tv hoparlörü seviyesi ile çalışıyor gördüğüm kadarı ile.
    yani kulaklığımın sesini açmak için tv sesini açmam gerekiyor. aynısı ses sistemi takıldığında da geçerli olacak.
    Ama kulaklıkda gece gürültü olur diye korkmaya gerek yok. Çünkü Allah'tan tv hoparlörleri devre dışı bırakma menüde var. onu yaparsın.

Benim digiturk analog mu, sanırım evet. daha digiturk digital yayına geçmemiş, 2007 içinde geçecekmiş. receverlar değişiecekmiş zaten....

Herkese kolay gelsin,

Murat

• quote:

Orjinalden alıntı: bmmurat
    Şimdi burada yola çıkarsam sorunun hem LCD tv'nin işlemcisi hem de yazılımı ile alakalı ile olduğunu söyleyebilirilm.
    Sanırım bizim LCD TV'lerin yazılımı hd yayınlara ve aktarım şekline göre ayarlanmış. Diğer yayınlarda çözünürlük düşük bile olsa prosessor işlemekte zorlanıyor. Belki de görüntüyü analogdan digitale çeviriken zorlanıyor! Bu da büyük ihtimal. Ama neticece işlemcinin geç yaptığı kesin. Başarılı görüntüye sonradan ulaşıyor.

Eğer burada yazdığım gibiyse bu sorunu aşmış lcd markaları da olabilir...
    yeni nesil samsung, panasonic, loewe oldukça pahalı. Aynı marka içinde bile pahalı modeller var/vardır (Philips ve lg dahil). Bu modellerde bu sorunun düzelmiş olabileceğini düşünüyorum. ama test etmek gerekli. Çünkü daha iyi işlemci ve yazılımlarla bu sorun halledilebilir gibi geliyor bana.
    Neticede biz fiyat performans olayı en iyi olanı düşündüğümüz için aldık bu markayı.

Öncelikle yukarıdaki mesajınızda verdiğiniz örnek ve yaptığınız açıklamalar, benim bir süredir "senin herhalde gözün bozuk" cevabı ile karşılaştığım konular

Ben zaten daha evvel, bunun normal çözünürlüklü yayınların, analog ile bağlandığı tüm Lcd Tv'lerde olduğu yönündeki gözlemlerimi aktarmıştım.

Philips PF9831 bu sorunu çözmek için CLEAR LCD olarak adlandırılan teknolojiyi kullanıyor ve şu linkteki (açılan sayfada "Clear LCD - What does this mean ?" linkine tıklayın)
    CLEAR LCD teknolojisi açıklamasında tam olarak bizim konuştuğumuz konu işaret ediliyor.

Ancak ben bu tv'yi (hesapta kendi tanıtım dvd'si ile, ama HD değildi) izledim. Gözle görülür bir iyileşme olduğu kesin (artık 10-11 bin YTL'ye olsun o kadar !)
    bununla beraber, bu sorunu tamamen ortadan kaldırmış olmadığını söyleyebilirim. Hele bazı görüntülerdeki atlama, alan kişiye "param boşa mı gitti" dedirtecek türden kötüydü.

Sonuç olarak, benim Xbox360 ile yapmayı planladığım testlere mutlaka üst model plazmaları ilave etmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Eylül 2006; 12:04:31 >

• syamaner ;

input, output hakkinda,
    alttaki link cevap olur sana.

http://www.resimekle.com/yukle/view/60024
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandini2000
    evet bu arada crea nın kullanım kılavuzunu kont bilişimden istemiştim ikigün sonra elime geçti.crea ile ilgili olarak pip olayında bir eksi var arkadaşlar.scart1 bağlantısı ve scart 2 bağlantısı birbirine pip yapmıyor.scart bağlantıdayken pip uygulamasını component,pc,hdmi,dvi inputları için yapabiliyorsunuz ki bu bence çok kötü bir durum.

Yanlış konuya mesaj attınız herhalde
    Bu mesaj "Crea Lcd Tv" konusuna yazılsa daha iyi olmaz mıydı ?
  • signore
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Sonuç olarak, benim Xbox360 ile yapmayı planladığım testlere mutlaka üst model plazmaları ilave etmem gerekiyor.

bence hiç denemene gerek yok signore. plazma bu konuda tüplüden bile iyi çıkabilir.
    plazmalarda bu sorun yok diye biliyorum.
    lcd'ye özgü bir sorun.
    lcd daha nazlı, iddialı ve kaliteli bir tv tipi.
    ancak daha yemesi gereken çok ekmek var. emekliyor şu an!
    1 ms'nin altında tepkime süreleri ve süperince, yüksek kontras lcd'ler 3-5 yıla kadar evlere girmeye başlar..

plazma için daha yeni diyorlar, doğrudur, ama o kalınlık, büyüklük, ağırlık, enerji sarfiyatı falan yan yana koyarsan LCD'nin geleceğin alternatifsiz teknolojisi olduğunu söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.