Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosa 4000 ytl lik alışverişe 600 ytl lik toshiba 15'' lcd veriyor.
    toshiba lcd umrumda değil de
    fiyatlar kısa bi süre sonra düşecek mi ne?
    Ne dersiniz 37lc2r sevdamızı bi kaç ay daha ertelesek mi

seviyorum lan seni 37lc2r

BENİM OLACAKSIN!!!

• bende 1 aydır araştırıyorum 1 ay dahaa bekliyecem gibi görünüyo 37" lc2r için en uygun fiat 3580 e vatanda buldum daha ucuza bulan varsa haber versin
  • fiyatlar elbette düşecek hep böyle olmuştur. Ancak bir anda yüksek bir düşüş beklememek lazım. ufak ufak indirimler sözkonusu olur. Ama şöyle 3500YTL lik bir ürün bir anda 3000 e düşmez. Şu an almayı düşünüyorsanız en uygun fiyatlı yerden alabilirsiniz. Geleceğe yönelik fiyatları da arkanıza dönüp bakmayın. Teknolojik ürünler hep böyle, 1000$ a aldığınız bilgisayar 2-3 yıl sonra 300$ bile etmez.
  • bilgisayar için ok
    dell 6000 aldım
    bi kaç ay içinde fiyatı 200 $ düştü
    sinir hastası oldum

ama televizyon için yeknetin dediği gibi öyle büyük indirimler olmuyor.
    fiyatları da o kadar kolay düşmüyor.
    küçük bi indirim yapsalar da alsak şu yavruyu.

vatan 3580
    daha uygun nereden alınır acaba
    istanbul bilişim e gitmek istemiyorum
    bozulursa elimde patlar sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimadam -- 4 Ekim 2006; 11:20:34 >
  • Bugün gazetelerde Kampanya haberleri var.
    Digicom-LG kampanyası
    37lc2r 12 taksit fiyatı 3999 ytl
    gazetelere bakın derim............
    selamlar

not: serbest piyasada nakit %10-15 düşük fiyata bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 4 Ekim 2006; 11:30:14 >
  • En uygunu vatanda emin olabilirsin. Finanscard'ın varsa %8 indirim 11 taksit kampanyası bitmeden kaçırma al gitsin derim. Gazetedeki kampanyada indirim yok, zaten liste fiyatı o. Teknosada 1 aydan fazladır 3999YTL de bu ürün.
  • Herkese merhaba

gecirdiğim trafik kazası nedeni ile 1.5-2 ay gibi bi süre eve mahkum olacaagım.Bu esnada
    planlarım arasında olan lcd tv yi almak istiyorum .kaza nedeni ile hiç showroom a gitmişliğim ve hiçbir lcd
    yi yakından incelemişliğim yok.Sağolsun bu forumdaki arkadaşlar özellikle Sulokal un resimleri ve bilgileriyle
    LG 37LC2R yi alacagım ama ondan önce 1 kaç sorum olacak

1.izleme mesafem 2.5-3 m 37 inç büyük gelir mi?
    2.Digitürk izleyen arkadaşlar tv nin performansı tatmin ediyor mu?.Eve digitürk almayı düsünüyorum ayrıca
    sansui receiverim var kartlı DT izlenir mi bu receiverle.
    3.Vatandan alırsam askı aparatını nerden bulurum tv ünütesine monte olacak.monte işini digicom servisi yapıyor mu.?
    4. ben gidemeyeceğim içim eşim tv yi almaya gidecek alırken dikkat etmesi gereken noktalar nelerdir..??

şimdiden teşekkürler.

• selamlar,

öncelikle yeknet dediklerinde haklı.
    hem fiyat konusunda hem de lcd seçim konusunda yazdıklarında.
    en iyisi vatan fiyatta.

belki bu ürünün fiyatı düşer ama bu seferde reddemiyeceğiniz özellikde bir tv'nin fiyatı buna gelir.
    yani sonuç her zaman bütçen ne ise onu alırsın.
    daha bugüne kadar işte düştü gidiyim alıyım diyenini görmedim. illede bir üst modeli cezbeder.

sehyuc

öncelikle 2.5-3 metre oldukça yakın bir mesafe.
    çünkü bu 37 inç ile ortalama 5 metre ideal gibi geldi. min. 4 metre.
    eğer odanız genişlemeyecekse veya daha geriden seyretme imkanınız yoksa.
    bu durumda 32 inç çok ideal.
    çünkü 37 inçde normal yayındaki kusurlar daha bir göze batar hale geliyor.
    çünkü düşük çözünürlük daha büyük bir alana yayılıyor.
    oysaki ekran 32 küçüldüğünde çok daha netleşiyor.

daha önce de dediğim gibi;
    37 inç alacaklar mevcut yayınlarda netlikde çok umutlanmasınlar.
    uzaktan çok daha iyi.
    ama renkler, parlaklık ve cam olmadığından ışığın yansımaması muhteşem.

alırken dikkat etmen gereken, onlar teslim etsin, servisi çağır kurulumu o yapsin.

plazma almak isteyen 4000 ytl gözden çıkaranlara ise lg'nin 42 inç 80 gb'lik yılın plazması seçildiği iddia edilen modeli öneririm. çözünürlüğü de 1024-768 yani normal plazmalardan yükse. hd uyumlu. sadece hard disk kayıt yapması 500 ytlden fazla fark yapar.

bazen onu mu alsaydım diye düşünmüyor değilim.

dvd'de çözünürlük sanırım doğal. çünkü dvd'lerin görüntüsü de büyük ekranı tatmin edecek kadar yeterli değil.

• bu arada unutmadan panasoniclşeri incelemiştim

kablo girişlerinin bir kısmı önden....
    inanılmaz çirkin duruyor.
    panasonic nasıl böyle birşey yapar anlamadım.
    resmen gecekonduya hat çeker gibi tam ortasından hat çıkarmak zorunda kalıyorsunuz :)
  • bmmurat a katılıyorum

32'' lerin netliği 37'' den daha iyi
    37 de hızlı hareketlerde görüntünün arkasında bıraktığı iz çok daha belirgin (izledim gördüm)

ama insan büyük ekran istiyo işte
  • bi katalogda 37lc2r ye 1366x768
    37lp1r ye 1366x768 16,7 milyon renk HD ready yazıyor
    16,7 milyon renk HD ready için bi koşul mu
    37lc2r hd ready değil mi

(saçma bi soru olduysa şimdiden çok özür )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimadam -- 4 Ekim 2006; 22:41:18 >
  • 37lc2r de 2 HDMI mı var tek mi

(Bugün de amma soru sordum ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilimadam
    32'' lerin netliği 37'' den daha iyi
    37 de hızlı hareketlerde görüntünün arkasında bıraktığı iz çok daha belirgin (izledim gördüm)

Normal yayınlarda, daha küçük ekranda, bozulmanın daha az göze batacağı aşikar.

Ancak ben 37" Vestel ile bile iz bırakma sorunu yaşamazken, siz hangi marka & modelde bu sorunu gördünüz ?
    (flulaşmayı kastediyorum derseniz, o ayrı bir konu; zira benim şimdiye kadar gördüğüm tüm lcd tv + normal yayın kombinasyonlarında mevcut o durum)
  • yahu ben golddan almak istiyorum oradan alında digicom garantisinde olmaz mı cihaz???
  • Merhaba forum başlığını görünce girip incelemekten kendimi alamadım.
    Ben teknosada çalışıyorum ve geçen dün bir müşteri direk 37lc2r model talebiyle bana geldi.
    Haber hoşunuza gidermi bilinmez ama fiyatı 3500 küsür ve yanında lg markalı duvara asma aparatı hediye olarak geliyor.
    Tabi buna ücretsiz montaj ve world + bonus kart'a peşin fiyatına 15 ay peşin fiyatına taksit miktarınıda eklerseniz gayet cazip oluyor.
  • Bu arada müşteride vatandan bahsetmişti.
    Vatan %8 indirim finans'a + 12 ay peşin fiyatına taksit yapıyor ama bu rakamda bile genede pahalı + duvara asma aparatını vermemesi kötü bir eksiklik.
    Bir arkadaş teknosada fiyatın 3999 olduğunu dile getirmiş.
    Şuan fiyatın düşmesinde ki sebebi ben talep gören ve şuan bir çok firmanın arasında rekabet unsuru olan bir kaç üründen birisi olduğu için kesinlikle düşmüş olmalıdır diyiyorum.
    Ve unutmadan eğer almayı planlayan varsa world'e peşin fiyatına 18 ay taksit yapma durumumda olası.
    Bana özel mesaj yoluyla ulaşırsınız,sormak veya söylemek istediğiniz olursa.
  • Teknosa sitesinde montaj+aparatla 3928 ytl gözüküyo hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
    yahu ben golddan almak istiyorum oradan alında digicom garantisinde olmaz mı cihaz???

digicom garantilidir.
    gold .da digicom.un bayii listesinde.

sanirim istanbul bilisim disinda
    digicom garantisi vermeyen yer yok gibi.
  • @ocularis
    İstanbul'da hangi Teknosa'da 37LC2R modeli var??? Bir arkadaşınız Bursa'da olduğunu ve ödemeyi yapmam halinde getirtebileceklerini, beğenmezsem iade alacaklarını söyledi. Pek aklıma yatmadı tabii.
    Ayrıca Teknosa fiyatı 3500 küsur (!) bu doğru. Örneğin 3999 da 3500 küsur olarak tanımlanabilir değil mi?!
    Bu arada arkadaşınız bana, kampanya dahilinde verilen askı aparatlarının giriş çıkışları örtmesi nedeniyle 37LC2R'ye uyumlu olmadığını ama kendisinin "birşeyler ayarlayabileceğini" söyledi!!! Tabii bu ifade benim güvenimi iyice sarstı. Zaten önyargılı olduğum Teknosa konusunda iyice soğudum. Acıkçası ben de karar verince Vatan'a gitmeyi planlıyorum. 59 YTL verir askı aparatını da alırım. Teknosa görevlileri nedense askı aparatının 200-250 YTL civarında olduğunu vurguluyorlar sürekli olarak.
    Yani değerli ocularis tabii ki sözüm size değil ama arkadaşlarınız müşteriyi ciddi olarak soğutuyorlar teknosa'dan bunu bilin.

@bilimadam
    32 ve 37 ekranı aynı mesafeden izlerseniz, çözünürlük aynı dolayısıyla piksel boyutu 37'de daha büyük olduğu için büyük ekranda görüntü kusurlarının göze daha fazla batması son derece normal. Doğru değerlendirme için her ikisini farklı mesafelerden incelemelisiniz.

• ocularis@ izmir carrefour teknosada dün gece 3899 yada 3999 du 3500 küsür falan değil..nasıl iş bu şimdi???
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.