Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu toshibanın full hd wersiyonları aklımı karıştırdı.hemn 1920 çözünürlüklü hem neden bu kadar uygun fiyatı war ki
  • full hd lcdler geliyo arkadaşlar
    fiyatlarda düşecek
    hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
    yahu bu toshibanın full hd wersiyonları aklımı karıştırdı.hemn 1920 çözünürlüklü hem neden bu kadar uygun fiyatı var ki

Bu konuyu az çok takip ettiğimi sanıyorum ama, bahsettiğiniz full hd destekli Toshiba Tv'lerden bahsedildiğini hatırlamıyorum.

Mümkünse link verebilir misiniz ? Özelliklerini inceleyip yorum yapsak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
    yahu bu toshibanın full hd wersiyonları aklımı karıştırdı.hemn 1920 çözünürlüklü hem neden bu kadar uygun fiyatı var ki

Bu konuyu az çok takip ettiğimi sanıyorum ama, bahsettiğiniz full hd destekli Toshiba Tv'lerden bahsedildiğini hatırlamıyorum.

Mümkünse link verebilir misiniz ? Özelliklerini inceleyip yorum yapsak...

http://www.toshiba.de/projektoren/pages/37wl67z.asp?showspecs=1

burada war çok kararsız kaldım şimdi 37lc2r ile bunun arasında

• iyi de bu alman sitesi, burda ucuz olacağını nerden biliyoruz. Çıkmış mı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

iyi de bu alman sitesi, burda ucuz olacağını nerden biliyoruz. Çıkmış mı ki?

çıkmış hepsiburada da 3999 ytl
  • teknosa nın yeni ürün kataloğunda da var
    birden bu kadar ucuz fiyatla piyasaya girmesi benim de aklımı karıştırdı
    8000 ytl gibi bi fiyat beklerken birden 42'' i 5000 ytl ye piyasaya girdi
    bakın arkadaşlar 32'' 37'' değil 42'' lcd 5000 ytl
    zaten şuan 1366x768 çözünürlüklü 42lc2r de 5000 ytl

şimdi ne olacak
    diğer firmalar da full hd leri yakın fiyatlardan satmaya başlayacak

peki 1366x768 lcd lerin fiyatı düşecek mi
    yoksa 1 yıla kadar piyasadan tamamen kalkacak mı

çünkü duyduğuma göre toshibadan daha ucuza lcd satan markalar
    daha uygun fiyatlara full hd leri piyasaya sürmek üzere
    ortalık iyice kızışacak
    fiyatlar iyice düşecek

firmaların bu pazarlama taktiklerine

önce eski teknolojiyi sür piyasaya
    bi kaç ay sonra bi yenisiyle parayı bi daha kaldır

• sonuçta ortada rekabet war fiyat normal ...
  • anlamadigim,
    bu wl67 serisinde,
    1080p tarama destegi yazmiyor.
    nasil full hd oluyor???
  • Arkadaşlar
    bugün LG 37LC2R yi sonunda aldım ..tam da toshiba ile ilgili kafa karıştırıcı mesajlar geliyorken kafamın daha da bulanmamamsı icin hemen aldım orjinal duvara askı aparatı ile inş. 1 kaç güne geir..
    Sorularım bundan sonra baslar herhalde deneyimlerimi problemlerimi paylasacaam.
  • ya arkadaşlar ne gerek var beklemeye.Biliyorsunuz ki teknolojiyi takip edenler hızına yetişilemeyecegini!Biraz daha bekleyelim ha şimdi ha yarın derken bi bakmışsınız yenisi cıkmış.Bilgisayar teknolojiside böyle degilmi?Hem ne olacak sanki aradaki fark öyle gözle görülecek kadar olacagını tahmin etmiyorum bende 32lc2r lcd aldı ve cok memnunum.size bütcenize hangisi uygun düşüyorsa ihtiyaclarınıza cevap veriyorsa onu alın derim.Örnek ben 5 yıl önce almış oldugum bilgisayarımı hala kullanıyorum ve bana yetiyor.O zamanda demiyormuyduk bilgisayar şöle iyi olsun böle iyi olsun diye,evet uzay matematigi veya fizigi ile ugraşıyoz ya ondan sanırım. arkadaşlar lütfen mantıklı olalım gereksiz yere paralarımızı boşa harcamayalım teknolojinin sonu yok hepinize saygılar.
  • Sehyuc arkadaşım hayırlı olsun gercekten iyi bi tercih yaptıgına inanıyorum.Güle güle kullan.
  • TEŞEKKÜRLER ..
    DEDİĞİN GİBİ BU İŞİN SONU BİTMEZ .tabii ki araşıracaksın 1-2 hafta miden kasılacak aldıgın minimum gerektirmelerini karşılayacak hatırlıyorumda iilk cep telini akdıktan kısa bi sire sonra titreşimlileri cıkmıştı ama ben beklememiştim iyikide öle yapmışım sonraki kameralı lmuştu zaten
    Aldıktan sonra arkana dönüp bakmayacaksın atalarımızın söylediği gibi 'en iyi lcd evinde olandır '
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehyuc

Aldıktan sonra arkana dönüp bakmayacaksın atalarımızın söylediği gibi 'en iyi lcd evinde olandır '

forumdaki arkadaşlarımızı ATA da yaptın ya
    helal olsun sana

37lc2r deneyimlerini bekliyorum.
    lcd nin başına geçip buraları unutma, kaytarma. gözüm üzerinde
  • valla forumdakiler bu sözü cok sevdi kimin söylediğini unuttum oyuzden halka mal oldu anonim gibi..
    Hala tv yi bekliyorum bugün gelecek.....
    orj lg duvara askı aparatını da aldım 96 ytl ...50 ytl olanlar yan sanayi dikkat...
    servis motaj icin para istiyor mu.(digicom sevisi)
  • quote:

valla forumdakiler bu sözü cok sevdi kimin söylediğini unuttum oyuzden halka mal oldu anonim gibi..
    orj lg duvara askı aparatını da aldım 96 ytl ...50 ytl olanlar yan sanayi dikkat...

O sözün çıkış noktası "En iyi yol bildiğin yoldur" olsa gerek. Bundan sonra istediğiniz gibi çoğaltabilirsiniz

Montaj için ilave ücret alınmaması gerekir, bugün kadar sorduğum her yerde ücretsizdi.
  • quote:

valla forumdakiler bu sözü cok sevdi kimin söylediğini unuttum oyuzden halka mal oldu anonim gibi..

hey,
    o benim lafimdir, benim kalacak.
    anonim olmasi icin benim helvami yemeniz lazim.
    simdilik niyetim yok.
  • "En iyi lcd evinde olandır."
    (Y. Sulokal)

oldu mu
  • arkadaşlar ben 26lc2r aldım geçen hafta gold pc de uygun fiyata 15 taksite kadar imkan var garanti bankası peşin fiyata.ekran kartım 6800 gs compenent çıkışından ekran görüntüsü muhteşem bu arada altunizade showroom dam birsürü lcd var ordan farkı görüyürsunuz 32lc2r ye malesef bütçem elvermedi. tepki süresininde 8 ms olmasıda çok iyi oyunlarda hiçbirsıkıntı yaratmıyor
  • pashamısın, güle güle kullan. Ama showroomlarda dikkatli olmakta fayda var. İstedikleri modeli rahatlıkla ön plana çıkarabiliyorlar ayarlarla oynayarak ve/veya gelen sinyali istedikleri şekilde getirerek. Örneğin kullandılları videosplitterleri düşünün. Bir TV'ye ilk elden diğerine iki splitterden geçtikten sonra görüntü verseler anormal bir kalite farkı oluşur. Bunu yaptıklarından da eminim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.