Şimdi Ara

LG 42LA640S mi VESTEL 42PF9060 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.lg.com/tr/televizyon/lg-42LA640S
    http://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-42pf9060-107-ekran-led-tv
    Genel özellikler ve spesifikasyonlar baz alındığında hangisi ağır basıyor.
    Panel yenileme hızından tutun,3d'sine, smart kullanımından tutun dvb'sine kadar hangisini tavsiye edersiniz? Bugün alacağım ve bir an önce karar vermem gerekiyor.
    Televizyondan çok fazla internete girmem, girdiklerim de genelde okuma amaçlı olur, nadiren video sitelerine girerim. Şu an için ps4 düşünmüyorum ama yakında alacağım hangisi daha uygundur. Daha çok spor ve belgesel tarzı izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebzelicorba -- 16 Aralık 2013; 13:00:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu,bi yardım

• Merhaba LG LA serisini oneriyorum, Dahili uydu alicisi ile karasal , ve digital yayinlari izleyebilirsin. Ayrica 3D oyun oynayacaksan kesinlikle LG olmali. LA640 serilerinde 200hz var yeterli mi ? tabikide yeterli cunku TR'de 50 hz den fazla yayin yapan yok. Biraz daha uste cikabilirsen LG660 almani oneriyorum. Cinema ekran dizayni var ve panel iylestirilmis. LG'nin diger ozelligi ise passive 3D teknoloji olmasi , gozun agrimaz, basin agrimaz. Pilde. sarzdi ugrasmazsin. 660 da sihirli kumanda var 640'da bu ozellik yok ayriyetden alman gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenaturel

Merhaba LG LA serisini oneriyorum, Dahili uydu alicisi ile karasal , ve digital yayinlari izleyebilirsin. Ayrica 3D oyun oynayacaksan kesinlikle LG olmali. LA640 serilerinde 200hz var yeterli mi ? tabikide yeterli cunku TR'de 50 hz den fazla yayin yapan yok. Biraz daha uste cikabilirsen LG660 almani oneriyorum. Cinema ekran dizayni var ve panel iylestirilmis. LG'nin diger ozelligi ise passive 3D teknoloji olmasi , gozun agrimaz, basin agrimaz. Pilde. sarzdi ugrasmazsin. 660 da sihirli kumanda var 640'da bu ozellik yok ayriyetden alman gerekebilir.

O 200hz panel değil clear motion index yalnız. Gerçek hz'si100 diye biliyorum.
    Peki smart özelliğini kullandınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 47LA660S almalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.