Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ HD FİLM İNDİREBİLECEĞİM BİR SİTE VARMI YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraysenay

ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ HD FİLM İNDİREBİLECEĞİM BİR SİTE VARMI YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

http://divxm.com

ayrıca torrent ile film indirmek isterseniz Vuze, utorrent, bittorrent programlarından birini indirip bu programlar aracılığıyla torrent ile indirebilirsiniz...
  • quote:

merhaba arkadaşlar kullanım süresi ile ilgili olarak menüden müşteri desteği-ürün hizmet bilgisine girdim ESN:e8:5b:15:6d:0a olarak gösteriyor ve 2 gündürde bu değerler değişmiyor bilgisi olan varmıdır tam anlayamadım bu rakamlardan sadeleştirirmisiniz ltf

Eğer TV nizi internet üzerinden yazılımı güncellediyseniz kullanım süresi gözükmüyor malesef artık.
    Eski sürüm yazılımlarda görünüyordu bu özellik
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bende LG 42LE5500 modeli tv'yi aldım, dün kuruldu heniz inceleme fırsatım olmadı ama yakında inceleyip, ürünü kullanan arkadaşların tecribelerinden faydalanmak için sorularımı soracağım.

1850 TL 10 Taksit Bonus ile nisan'da ödemeye başlama kampanyası ile almış bulunuyorum.

İyi Günler.
  • arkadaşım bu fiyata nerden aldın bilgi verebilirmisiniz ve ayrıca taksit ve ertleme çok iyi fiyat aldığınız yer neresi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner19

arkadaşım bu fiyata nerden aldın bilgi verebilirmisiniz ve ayrıca taksit ve ertleme çok iyi fiyat aldığınız yer neresi...

Gold

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=93358&ad=LG-42LE5300-5310-42%28106cm%29-FULLHD-LED-TV-ULTRA-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

yanlız aldığım 5500 değilmiş 5300'müş bende yeni farkettim :)

evde bi bakayım neymiş modeli

• bende bayağı zamandır bu tv yi inceliyorum ve kampanyaları kaçırmıyorum fiyatı görünce bende şok oldum ama bir yanlışlık olacağınıda tahmin etmiştim çünkü aldığın fiyata birde taksitli ve ertelemeli le5500 alman imkansız benim bildiğim araştırdığıma göre.
    neyse çok sağol bu akşam inşallah kısmetse vatandan alacağım 6 taksit 2080 liraya bakalım mağazaya gidene kadar kalırsa alacağım
  • ARKADAŞLAR 42 LE 5500 Ü 1950 TL YE FİRMA GARANTİSİ İLE ALDIM PEŞİN FİYATA YANİ LG TÜRKİYE ELEKTRONİK GARANTİSİ YOK FİYAT SİZCE MAKULMU?
  • quote:

ARKADAŞLAR 42 LE 5500 Ü 1950 TL YE FİRMA GARANTİSİ İLE ALDIM PEŞİN FİYATA YANİ LG TÜRKİYE ELEKTRONİK GARANTİSİ YOK FİYAT SİZCE MAKULMU?

Eğer Caner19 2080 TL Türkiye LG garantisi ile alırsa sen 1950 TL firma garantisi ile aldığında pahalıya almış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

quote:

ARKADAŞLAR 42 LE 5500 Ü 1950 TL YE FİRMA GARANTİSİ İLE ALDIM PEŞİN FİYATA YANİ LG TÜRKİYE ELEKTRONİK GARANTİSİ YOK FİYAT SİZCE MAKULMU?

Eğer Caner19 2080 TL Türkiye LG garantisi ile alırsa sen 1950 TL firma garantisi ile aldığında pahalıya almış olursun

evet arkadaşlar en sonunda LG 42 LE5500 LED TV mi aldım bostancı vatandan 2079 ve 5 taksit ile LG Türkiye garantili çok iyi fiyata aldığımı düşünüyorum
    şu ana kadar takip ettiğim kadarıyla bu tv LG Türkiye garantili bu fiyatı hiç görmedi ve dün vatanda yapılan %25 indirimden kaptık çok şükür.
    bu gün vatandaki fiyatı aynı tv nin 2430 tl oda world karta diğer kartlarla 2700 küsür civarında dünkü kampanya gerçekten güzeldi zaten mağazada uzun kuyruklar vardı kasalarda.
    bütün LG 42 LE5500 Kullanıcılarına hayırlı olsun güzel ve iyi seyirler diliyorum.

• HAyırlı uğurlu olsun Caner iyi günlerde kullan.
    Evet geçekten çok iyi fiyata aldın
    Ben yazın sonuna doğru aldım paralel ithalat 2189 TL idi
  • çok teşekkürler sanada hayırlı uğurlu olsun sende iyi günlerde kullan.
  • Ürünü bugün vatanbilgisayardan 2079 TL / 5 taksit olarak satın aldım. Vatanbilgisayar çalışanı arkadaş LG servisinin gelip kurmasını önerdi ama ben gerek hissetmedim ve kendim kurdum, bi sorunlada karşılaşmadım, kurulumu oldukça kolay. Standart uydu alıcısı aracılığıyla tv kanallarında bi tur attım ve bazı kanallarda kötü bazılarında ise iyi sonuçlar aldım, oda yayından kaynaklanan sorundur tv ile alakası yoktur. 1TB mybook'umu usb girişinden bağladım ve bi kaç mkv uzantılı film ile test ettim, görüntü gayet tatmin edici fakat dts desteğinin olmaması ufak bi negatif ayrıntı. Çözümü yokmu tabiki var, dtsden ac3 e çevirebiliriz yada media oynatıcı alıp işimizi görebiliriz ki tavsiyem media oynatıcı ile film izlemekten yana, böylelikle tvnin işlemcisinide yormamış oluyoruz. Tavsiye edebileceğim bir ürün, herkeze iyi forumlar.
  • LE 5500 mü cumartesi günü teknik servis gelip kurdu çok şık ve güzel bir ürün uydu alıcımla bağlantıyı scart aracılığı ile yaptım ama duvara astığım için ve duvarla tv arasınsa çok az mesafe olduğu için tv nin alt kısmı askı aparatına tam oturmadı çok kötü görünmüyor ama.uydu cihazım eski oldu için hdmı çıkışı yok dolayısıyla scart bağlantı yaptım.bendeki scart normal piyasa malı kaliteli değil yani servis elemanı scartı değiştirelimmi dedi altın uclu ve orjinal scart takalım dedi bende fiyatını sordum 50 tl deyince vaz geçtim.bağlantıları yaptık ve görüntü gerçekten çok güzel benim normal scart kablo ile bile çok güzel görüntü aldım.sonra gittim teknosadan hama altın uçlu scart aldım 75 cm daha uzunu yoktu 25 tl verdim yalnız henüz takmadım çünkü biraz daha uzununu almak istiyorum veya scart bağlantıdan vaz geçip RCA bağlantı yapmak istiyorum.

scart takarsam gene duvarla tv arasında mesafe fazla olamdığı için gene alt kısmı bombeli duracak ve tam oturmayacak askıya .
    benim sizlere sormak istediğim şimdilik yeni bir hdmı çıkışlı uydu alana kadar RCA bağlandı yapsam aynı görüntüyü alabilirmiyim veya olurmu.
    eğer olursa yandan RCA çıkışları var ve kutusundanda RCA çoklayıcı çıktı onun ucuna takacağım RCA kablo ile altın uçlu scarttan elde edeceğim görüntünün aynısını alabirmiyim.

bu konuda sizlerden yardım istiyorum bağlantı RCA olursa dahamı iyi olur yoksa scartmı olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner19 -- 20 Aralık 2010; 16:03:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Snake

quote:

Orijinalden alıntı: pidgin

quote:

Ben bugün Tv yi ethernet kablosu üzerinde nete bağladım. İlk defa olduğu için önce kendini update etti. Hemen nete girdi herşeyi kendi ayarladı. hiçbir sorun yoktu.
    Bende almayı düşünüyorum fakat benim amacım bilgisayarımdaki filmleri kablosuz olarak tv'den seyretmek bu adaptör bu iş içinmi yoksa sadece internete kablosuz bağlanmak için mi anlamış değilim. Çünkü sadece internet için se çok gerek yok diye düşünüyorum.

Bu İnternet bağlantısı için ancak ağ kurabiliyorsunuz. Ürünün kutusundan bir CD çıkıyor, Windows makinenizde bir sunucu kurup (netcast) TV'nizden bu aygıt ile film izleyebilirsiniz.

Bu konuda uzman olan arkadaşımız @okican ile iletişim kurarsanız size yardımcı olacaktır. Ürünün İngilizce kılavuzunda ayrıntılı olarak bir anlatım vardı o işe yarar sanırım.

Bu arada benim verdiğim bağlantıdaki arkadaşın elinde ürün bitti, bu nedenle artık açık arttırma ile ürün satıyor. Açık arttırmaya yine aynı bağlantıdan katılabilirsiniz. Ben siparişimi verdim, Her şey dahil 30 dolara mal oluyor bana :)

pidgin arkadaşım ürün hayırlı olsun. Eline geçtiğinide şu kablosuz bilgisayar bağlantı olayını bizzat deneyip anlatırsan sevinirim.

Ürün beş para etmez.

Eksileri;

- Kablosuz bağlantıyı sadece sunucu bilgisayardaki dosyalarınıza erişmek için kullanabiliyorsunuz. Normal İnternet bağlantısını kullanamıyorsunuz ve Menü'deki Youtube v.b. özellikler bu nedenle çalışmıyor.

- Bağlandığınız kablosuz ağ şifresiz olmalı. WPA, WPA2 veya WEP bağlantı türlerini kısaca şifreleme sistemlerini tanımıyor.

- Çekim gücü çok zayıf. Modem ancak yan odadaysa işe yarıyor. Arada oda varsa veya arka odadaysa çekmiyor.

- Bilgisayardaki dosyaları okurken takılmalar oluyor.

- Bağlantı kararlı değil, 5-10 dakika sonra kopabiliyor.

Artıları;

+ Modeminiz yakınsa, İnternet üzerinden Video v.s. izlemeyecekseniz, sadece bilgisayarımdaki küçük boyutlu dosyalara ulaşayım diyorsanız alınabilir. Tabi bunun için USB Flash disk daha mantıklı.

Kısacası kandırıldık, LG bizi kandırdı. En iyisi access point alıp ethernet üzerinden TV'ye bağlamak ve bu şekilde kablosuz ağlara bağlanmak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bugün Tv yi ethernet kablosu üzerinde nete bağladım. İlk defa olduğu için önce kendini update etti. Hemen nete girdi herşeyi kendi ayarladı. hiçbir sorun yoktu.
    Bende almayı düşünüyorum fakat benim amacım bilgisayarımdaki filmleri kablosuz olarak tv'den seyretmek bu adaptör bu iş içinmi yoksa sadece internete kablosuz bağlanmak için mi anlamış değilim. Çünkü sadece internet için se çok gerek yok diye düşünüyorum.

Bu İnternet bağlantısı için ancak ağ kurabiliyorsunuz. Ürünün kutusundan bir CD çıkıyor, Windows makinenizde bir sunucu kurup (netcast) TV'nizden bu aygıt ile film izleyebilirsiniz.

Bu konuda uzman olan arkadaşımız @okican ile iletişim kurarsanız size yardımcı olacaktır. Ürünün İngilizce kılavuzunda ayrıntılı olarak bir anlatım vardı o işe yarar sanırım.

Bu arada benim verdiğim bağlantıdaki arkadaşın elinde ürün bitti, bu nedenle artık açık arttırma ile ürün satıyor. Açık arttırmaya yine aynı bağlantıdan katılabilirsiniz. Ben siparişimi verdim, Her şey dahil 30 dolara mal oluyor bana :)

pidgin arkadaşım ürün hayırlı olsun. Eline geçtiğinide şu kablosuz bilgisayar bağlantı olayını bizzat deneyip anlatırsan sevinirim.

Ürün beş para etmez.

Eksileri;

- Kablosuz bağlantıyı sadece sunucu bilgisayardaki dosyalarınıza erişmek için kullanabiliyorsunuz. Normal İnternet bağlantısını kullanamıyorsunuz ve Menü'deki Youtube v.b. özellikler bu nedenle çalışmıyor.

- Bağlandığınız kablosuz ağ şifresiz olmalı. WPA, WPA2 veya WEP bağlantı türlerini kısaca şifreleme sistemlerini tanımıyor.

- Çekim gücü çok zayıf. Modem ancak yan odadaysa işe yarıyor. Arada oda varsa veya arka odadaysa çekmiyor.

Artıları;

+ Modeminiz yakınsa, İnternet üzerinden Video v.s. izlemeyecekseniz, sadece bilgisayarımdaki küçük boyutlu dosyalara ulaşayım diyorsanız alınabilir. Tabi bunun için USB Flash disk daha mantıklı.

Kısacası kandırıldık, LG bizi kandırdı. En iyisi access point alıp ethernet üzerinden TV'ye bağlamak ve bu şekilde kablosuz ağlara bağlanmak.

Yorum için teşekkürler bu arada bende kendi deneyimi anlatıyım. TV yi ethernet kablosu ile kablosuz modeme bağladım hiçbir sorun yok internet kusursuz şekilde çalışıyor. Aynı şekilde tv yi modeme bağladıktan sonra Bilgisayarıma nero media home yükledim ve sunucu özelliğini çalıştırdım. Sonuç çok tutarsız bir bağlantı, sürekli kopmalar oluyor normalde usb de takıp seyrettiğiniz filmler neden anlamadım yarısından çoğu çalışmadı üstelik boyutları 500 mb civarıydı, bazılarında kilitlenip tv reset attı, bazılarınıda açtı ne olduğunu bende anlamadım. Resimlerde ve müziklerde sorun yoktu fakat film olayında ciddi bir tutarsızlık var.

• quote:

Ürün beş para etmez.

Eksileri;

Artıları;

quote:

Orijinalden alıntı:Winter Snake
    Yorum için teşekkürler bu arada bende kendi deneyimi anlatıyım. TV yi ethernet kablosu ile kablosuz modeme bağladım hiçbir sorun yok internet kusursuz şekilde çalışıyor. Aynı şekilde tv yi modeme bağladıktan sonra Bilgisayarıma nero media home yükledim ve sunucu özelliğini çalıştırdım. Sonuç çok tutarsız bir bağlantı, sürekli kopmalar oluyor normalde usb de takıp seyrettiğiniz filmler neden anlamadım yarısından çoğu çalışmadı üstelik boyutları 500 mb civarıydı, bazılarında kilitlenip tv reset attı, bazılarınıda açtı ne olduğunu bende anlamadım. Resimlerde ve müziklerde sorun yoktu fakat film olayında ciddi bir tutarsızlık var.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
    Pidgin >> Hiç bir işe yaramaz o zmn bu alet :S

Winter Snake >> TV yi Adsl Modeme kabloylamı(ethernet kablosu ) bağladın?
    Eğer kabloylada bağladıysan ve bu şekilde sorun yaratıyorsa çok kötü bir şey bu, bende ne güzel USB HDD taşımaktan kurtulacam diyordum.

Birde AirTies 2410 ile Nero Media Home kurup TV den Film izleyen varmı arkadaşlar?
    Takılma kopma oluyormu film izlerken?

• Bugün Ankara CEPA AVM'deki Kuzey Pazarlama adlı şirketin LG bayisinden LG 47LE5100 modelini 2500TL karşılığı taksitle satın aldım. İlk iş olarak 500GB'lık Western Digital harici harddisk takıp içindeki dual filmleri denemek istedim, filmlerin oynatılmasında sorun yok, görüntü şahane, arada sanki hızlanıp normale dönüyor filmin akışı, ancak dual olan bu filmlerde 2.sesi nasıl göstereceğimi bulamadım. Yarın(artık bugün oldu) 2 adet altın uçlu HDMI kablo alacağım ve elimde bulunan popcorn media player ve Atlanta HD Receiver'ımı bağlayınca sorun yaşayacağımı pek sanmıyorum. LG'nin media oynatıcısının iyi olmadığını zaten düşünüyordum ve yanılmadığımı gördüm. Ayrıca kablosuz bağlantısının da usb dongle gelinceye kadar kablo çekerek önüne geçerim diye düşünüyordum ama hava durumu vs için değmez o kabloları çekmeye. Ses sistemini de kurduktan sonra HD film izleme keyfimi hiçbirşey bozamaz. Zaten 120 ekran full hd bir tv'yi bu fiyata alıyorsan başka şeylere takılmamak lazım diye düşünüyorum. Ürünü kullandıkça karşılaştığım sorunları ve çözümlerini buradan paylaşacağım. Görüşmek üzere...

• "Ürün beş para etmez" çok saçma bir eleştiri olmuş, neden mi ? Ürünün wireless özelliğinin %100 performansla çalışmamasını ürünün üstün görüntü performansına katıp "ürün beş para etmez" diyemezsiniz. Ayrıca çoğu filmi açmadı yada restart atıp duruyor diyede millete negatif elektrik saçmayınız. 1TB'lık mybook hddmi tvye bağladım, içerisindeki 100 den fazla 720P filmimin hepsini denedim ve hiçbirinde restart atma problemi olmadı. TV'nin DTS çözücüsü olmadığı için DTS içerikli filmleri sessiz oynatıyor ve buda bi sorun değil, zaten tv yi multimedia oynatıcı amacını yerine getirsin diye almadım ki o amaçlada alınmamalı diye düşünüyorum. E bu durumda DTS'te sorun olmaktan çıkıyor.

100Hz + 5.000.000:1 + full hd + 107 ekran + led tv ( wifi yi ve birçok ekstra özelliği saymıyorum ) = 2.079 TL Bu tv alınır (:

• Benim bi sorum olacak...42LE5500 LG led lcd tv ve LG HT904TA 5+1 ses sistemim var...uydu alıcım standart SD bir alıcı....uydu alıcıdan kırmızı ve beyaz YUV kablosuyla ses sistemine girdim geriye kalan sarı kabloyuda uydu alıcıdan tv ye bağladım....ayrıca lcd tv ile ses sistemini de optik kabloyla birbirine bağladım ve tv hoparlörlerini kapattım...ses sisteminde AUX dayken uydudan ses alıyorum 5+1 olarak , AUX OPT iken tvye bağladığım harici disk ile film oynatırken 5+1 ses alıyorum...

eğer uydu alıcıdan sarı+kırmızı+beyaz kabloyu çıkarıp tv ye skart ile girersem, tv ile ses sistemini optikle bağladığım için uydu yayınlarını izlerken sesi bu şekilde alabilirmiyim...bunu sormamın nedeni optikle daha kusursuz bi ses alındığı için...çünkü uydu alıcıdan ve yayından kaynaklanan cızırtı ve parazit seslerini kesmek istiyorum...bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.