Şimdi Ara

LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
47.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enjoy35

arKadaslar uydu kanalları bildiğiniz gibi komple değişti farklı bir uyduya geçildi...
    şimdi ki uyduda goruntu daha guzellesicek deniyor sizde değiştimi ??

hd yayınmı oldu hepsi ? cmrtesii aldıkk daha gelmedii bize Lcd merakla bekliorum :))
    birde kompenant falan die bişiler deniyor... Scartla baglasam direkk diğerine gore çokmu kotu olur goruntu ?
    birde son olarak Sony bravia2 40S4000 almadımm aynı fiyat hatta daha ucuzdu sizce doğru kararmıydı? merakla herkesnn yorumlarını bekliyorumm...:))

doğru karar... ben iki aydır kullanıyorum çok memnunum.... üstelik 2 ay bütün markaları araştırdım bu fiyata göre en iyi TV....

• slm
    lg panel kullanna arkadaşlar foto lütfen teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: earus_

slm
    lg panel kullanna arkadaşlar foto lütfen teşekkürler

geçenlerde çektiğim, öylesine bir resim (37LG5000):

http://img367.imageshack.us/my.php?image=720gg2.jpg
  • boldshark tşk ederim lg nin hiç foto su yok varsa bile ben görmedim oysa sony nin bir sürü var yoksa lg lcd kullanıcıları panellerine güvenmiyor mu?
  • güvenle alakalı olduğunu sanmıyorum...bugüne kadar, tanıtım yapılmadığı içindir...oysa, Sony alıp da, tanıtım yapan arkadaşlar var ve doğal olarak da resim ekliyorlar...sıcak fırsatlar bölümünde konu açtığımda, LG'nin fotolarını eklemiştim...sadece full HD görüntü yok...istersen, onu da eklerim

http://forum.donanimhaber.com/m_26617056/mpage_1/key_//tm.htm#27227772
  • Bende 42lg5000 aldım , bu bahsedilen çift turner olayını bende bulamadım , bilgisi olan varsa paylaşabilirmi , çift görüntü sadece kablolu tv demi işe yarıyor.

bi arkadaşa servis arkadaki pcmci slotuna karasal yayın için tv kartı takarsınız karasal yayınları izlersiniz demiş fakat ben zaten o kart olmadan şu anda trt nin karasal deneme yayınını izleyebiliyorum. dtv kısmında 1 kanal buluyor oda trt int , renkleri daha parlak, daha net ve canlı.
  • boldshark tşk kardeş
  • süper seçimm goruntuyu begendmm...fakatt ekranı ikiye ayıramadmm bilen varsa soleyebilirmi...
    birde USB çıkısı var fakat only servis falan dior.. yani biz oraya bir flash disck takıpp muzik dinleyemesmiyiz film falan ??
    teknosadaki kızz ole seyler demişti=?
  • yarın bende alacağım 42lg5000 serisinden. bunun kurulumu çok mu zor ayar felan mı yapılıyor üç gün boşa beklemeyim alıp götüreyim hemen
  • sorun çıkarsa üzerine kalabilir bence servisi gelsin
  • kurulum diye birşey yok , fişi takıp çalıştırıyor asıl yaptığı garanti işlemlerini başlatmak. Gerekli belgeleri doldurup , neyin nasıl kullanılacağını anlatıp birkaç öneride bulunuyorlar o kadar.

Bu ekranı ikiye bölme olayına hala birisi yanıt getiremedi ....
  • LG 42LG5000==========275 w x 10 saat x 30 gun = 82.5 kw x 0.25krs = 20.6 ytl aylik elektrik
    LG 42LG6000==========300 w x 10 saat x 30gun = 90 kw x 0.25 krs = 22.5 ytl aylik elektrik

Bence biraz fazla elektrik harciyo bu modeller. Yanlismi hesap yapiyorum acaba. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi. Diger markalara bakiyorum genelde 160w-200w elektrik harciyorlar ama onlarinda bu kadar yuksek kontrast degeri yok acaba bu yuksek kontrast degeri yuzundenmi LG ler cok yakiyor anlayamadim???

• quote:

Orjinalden alıntı: Bobo13

LG 42LG5000==========275 w x 10 saat x 30 gun = 82.5 kw x 0.25krs = 20.6 ytl aylik elektrik
    LG 42LG6000==========300 w x 10 saat x 30gun = 90 kw x 0.25 krs = 22.5 ytl aylik elektrik

Bence biraz fazla elektrik harciyo bu modeller. Yanlismi hesap yapiyorum acaba. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi. Diger markalara bakiyorum genelde 160w-200w elektrik harciyorlar ama onlarinda bu kadar yuksek kontrast degeri yok acaba bu yuksek kontrast degeri yuzundenmi LG ler cok yakiyor anlayamadim???

öncelikle bi yanlışı düzelteyim.300W olan 47lg6000.42lg6000 265 w.42lg5000 ise 275 w o doğru.
  • selamlar

LG5000'de PIP ve PAT yok maalesef. Yani ekranı 2'ye bölemiyoruz...
  • LG Lcd tv'leri bir türlü sevemedim nedendir bilmiyorum.
  • Merhaba

LG 42LG5000 alan arkadaşlar, sanırım LCD nizin içini dışını çözmüşsünüzdür artık, sd yayın fotolarınızı koyarsanız sevinirim, ayrıca artılarını ve eksilerinide belirtebilirmisiniz nelerdir?
  • arkadaslar selam. bende 1 aydır 42lg5000 kullanıcısıyım.. tv 1080p fakat digiplus hdmı kablosuyla film izlerken bilgi tuşuna basınca 720p olarak gösteriyor.. bunun bi ayarı varmı varsa yardımcı olurmusunuz?
  • Ben de TV yi bugün aldım ve kullanım açısından tamamiyle yabancısıyım. Umarım LG kullanan arkadaşlar öneri ve desteklerini sürdürürler.
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun bende geçen hafta sony Bravia S4000 Serisinden 102 ekran lcd aldım gayet memnunum.lg almayı dusunuyordum bunu aldım :)
    çift tuner tam olarak ne işe yarıyor ?
    ayrıca tv de usb girişi varmı?
    bnm alırken en buyuk yaptıgım hatalardan bırı usb oldu yok harelde gorunurde yok gıbı gorunuyor :D
    neyse saglık olsun ama tam olarak çift tuner ne işe yarıyor ?
  • çift tuner bildiğim kadarıyla iki farklı yayını aynı anda ekranı bölerek izlemek oluyo.PIP fln diyolar. Ayrıca USB olsa nolur olmasa ne olur çokta gerekli değil bence ki çoğu tv'de USB'ler Service only yani sadece servis yüklemeli v.s için kullanılıyor kullanıcıyla ilgisi yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.