Şimdi Ara

LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
47.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar LG serisi artık LH serisine bıraktı .... Bu serinin kontrast oranları daha yuksek ve fiyat farkı olarak eskisi gibi çok fazla bir miktar oynamıyor. 100 - 200 fazla veriyorsunuz özellikleri daha yuksek yeni seriyi alabiliyorsunuz. Lg serisine bakanlara duyrulur araştırmadan bakmadan karar vermeyin paranızın kıymetini bilin..
  • MelikZade hdmlı leptop alcam.onu bağlamayı düşünüyomda.bide adamın biri leptobu bağlamış film dışında pcnin taskbarları ekrana oturmamış.genelde 64 bit oturur diyolarda.
  • 1080 çözünürlükte HDMI ve DSUB bağlantışı yaptım. İkisinde de tamamen görüntü oturuyor. Çözünürlük doğruysa ve tam oturmuyorsa 16:9 değil just scan seçimini yaparsanız oturur.
  • o nası yapılıyo.
  • Merhaba,

2 adet 42LG5000 aldık, 1 adet kendim için 1 adet babam için. bende digiturk vs. imkanı olmadığından normal anten takıp izliyorum ancak babamın tv'sinde bazı sorunlar var sanırım (henüz gidip bakamadım).

* Bir kanalı izlerken arkadan başka kanalın sesinin gelmesi ya da hışırtı sesi gelmesi
    * DT kumandasında biryere basınca, neresi olduğu bilinmiyor :) tvnin digiturkte sesi kesmesi ve geri açamamak? bu gerçi ciddi birşey olmayabilir, gidip bakacağım :)

* Bir de benim sormak istediğim bir konu var: bu televizyonun toplam kullanım süresini görmek mümkün mü? teşhir gibi değildi ama insan yine de bakmak istiyor..

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar aldığınız lcd tv leri kayıt ettiriyor musunuz???

http://forum.donanimhaber.com/m_22940241/mpage_23/tm.htm

Yapmanız gereken buraya aldığınız tv yi belirtmek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmurphy_

Merhaba,

2 adet 42LG5000 aldık, 1 adet kendim için 1 adet babam için. bende digiturk vs. imkanı olmadığından normal anten takıp izliyorum ancak babamın tv'sinde bazı sorunlar var sanırım (henüz gidip bakamadım).

* Bir kanalı izlerken arkadan başka kanalın sesinin gelmesi ya da hışırtı sesi gelmesi
    * DT kumandasında biryere basınca, neresi olduğu bilinmiyor :) tvnin digiturkte sesi kesmesi ve geri açamamak? bu gerçi ciddi birşey olmayabilir, gidip bakacağım :)

* Bir de benim sormak istediğim bir konu var: bu televizyonun toplam kullanım süresini görmek mümkün mü? teşhir gibi değildi ama insan yine de bakmak istiyor..

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Kendi kendi kendimi cevaplayayım;

* Babamın tvsi için servisi çağırdık, scart kablosu sorunludur diye kabloyu değiştirdiler, sorun yok gibi görünüyor. DT ile konuştuk ellerindeki son versiyon kutu ile receiver'ı değiştirecekler,

* Kullanım süresi için hem kumanda hem de tv'nin üzerindeki "MENU" tuşlarına aynı anda basıp 7-8 saniye bekleyince servis menüsü açılıyor, üst tarafta UTT yazan yerdeki rakam kaç saat kullanıldığını gösteriyor.. gerçi resetlenebilir bir değer ama yine de bakılabilir :)

• servis menüsünde işe yarar birşey var mı başka kullanabileceğimiz?
  • bi dünya kadar tuş gördüm onlar ne stb falan filan.
  • 42LG5000 şu anda en uygun fiyatla nerede satılıyor
  • şu anda 1 tane kaldı 1930 ytl.metrocitydeki teknosada mevcut alabilirsin.
  • Arkadaşlar merhabalar acil bilginize ihtiyacim var.. Bugun Eniştem yeni Led smart Tv aldi ve eskisini yani 42LG5000 olan tv'i bana gönderdiler... Yeni gibi fazla kullanilmamiş Lcd'm oldu.. Şimdi ben ne yaparsam yapayim bu tv'e taktiğim Usb'den film izleyemedim daha doğrusu Input seçeneklerinde hiç USB gibi bişiy göremedim yoktu çünkü.. 1 Saat menüsünü orasini burasini kariştirdim yinede bulamadim.. Her zimbirti var o yok...

Ben bu tvde Usb içindeki filmleri nasil izleyebilirim.. Bunun çözümü nedir acaba... Eğer usb'den film izleyemeyeceksem PC'e mönitör yapmayi düşünüyorum ama Tv'lerin mantiken En dandiklerinde bile usb'de film oynatma varken bunda hayli hayli olmali diye düşünüyorum..

Tv'nin arkasini çektim model nosunu kodunu falan Umarim bilenler vardir burada.. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar merhabalar acil bilginize ihtiyacim var.. Bugun Eniştem yeni Led smart Tv aldi ve eskisini yani 42LG5000 olan tv'i bana gönderdiler... Yeni gibi fazla kullanilmamiş Lcd'm oldu.. Şimdi ben ne yaparsam yapayim bu tv'e taktiğim Usb'den film izleyemedim daha doğrusu Input seçeneklerinde hiç USB gibi bişiy göremedim yoktu çünkü.. 1 Saat menüsünü orasini burasini kariştirdim yinede bulamadim.. Her zimbirti var o yok...

Ben bu tvde Usb içindeki filmleri nasil izleyebilirim.. Bunun çözümü nedir acaba... Eğer usb'den film izleyemeyeceksem PC'e mönitör yapmayi düşünüyorum ama Tv'lerin mantiken En dandiklerinde bile usb'de film oynatma varken bunda hayli hayli olmali diye düşünüyorum..

Tv'nin arkasini çektim model nosunu kodunu falan Umarim bilenler vardir burada.. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

Eğer usb girişi yoksa oynatmiyor demektir zaten ilk usb li serilerde mkv oynatmama problemi vardı , bi tane media player alicaksin o şekilde film izleyebilirsin , bende bi tane var istersen sana satabilirim boşta duruyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.