Bildirim
LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım hayırlı olsun.En yakın zamanda fotolu incelemeni bekliyoruz.
Bu tv yi bu kadar beğendiysen kim bilir 42lg1000 nasıldır acaba. -
pardon LG 42LG6000 demek istemiştim. -
kimse lg yi sallamiyor forumlarda ama senden boyle olumlu tepkiler duymak cok güzel oldu.
insallah bir iki ay icinde ben de ya 42lg5000 ya da 42lg6000 almak istiyorum.
hayirli olsun güle güle kullan insallah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tingle -- 23 Temmuz 2008; 20:22:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: levent0119
Burdan merak edenlere duyurulur boyle bisi olamaz mükemmelin üstünde görüntü kalite çift tuner özelligi beni bitiriyor alıcaklar kesinlikle arkanıza bakmadan alın derim süper bir lcd
LG 42LG5000 LCD TV
Cahilliğimi mazur görün.. Çift tuner özelliği nedir?
SD yayın görüntüsünden mi memnunsunuz??
Nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz? -
dostum LG 42LG5000 nasıl sence? benim kullanım alanım PC bağlantısıyla HD 720P VEYA 1080P filimleri izlemek. -
quote:
Orjinalden alıntı: m@ni@c67
quote:
Burdan merak edenlere duyurulur boyle bisi olamaz mükemmelin üstünde görüntü kalite çift tuner özelligi beni bitiriyor alıcaklar kesinlikle arkanıza bakmadan alın derim süper bir lcd
LG 42LG5000 LCD TV
Nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz?
Kablotv'de iki ayrı kanalı aynı anda izleyebiliyorsun!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 11 Ağustos 2008; 13:54:04 > -
arkadaşım lütfen bana aldığından bu güne kadar olan izlenimlerinden bahsedermisin nasıl bir tv bu? -
42lg5000 hakkında söylenecek fazla bi şeyler yok mu beni ikna edici. -
Bildiginiz uzre LG sadece tw degıl bırcok elektronık esya uretıyo bunların baslıcaları LCD ve Plazma tw cep telefonu buzdalı camasır makınası notebook klıma projeksıyon ve her gecen gun urun gamı genıslıyo. Soz twlerıne gelınce dunyanın en buyuk 5 panel uretıcısınden 1 tanesı sadece kendı panellerını kendı yapıyo ve bu ısı bılerek yapıyo gercekten teknık ozellıklerıde cok guzel ıntellıgent sensor mark levınson ımzalı ses sıstemı ısf ve daha bı cok ozellıge sahıp bu ozellıkler baska markalardada yok zaten alınası en ıyı twdır. Scarlet serılerı ılede son bombayı patlattı zaten LG -
Bikac ta resım eklıyorum ıse yarar umarım
-
teşekkür ediyorum arkadaşım.bu 6000 serisi sanırım.ben sony alcaktım bi firma beni soğuttu yani sony ikötüleyerek değilde kendi şirket felsefesi yüzünden. LG almaya karar vercek gibiyim. -
arkadaşlar bana 42LG5000 kullanan varsa uzun zamandır lütfen bu ürün hakkında gerçekleri söylesin. -
quote:
Orjinalden alıntı: m@ni@c67
quote:
LG 42LG5000 LCD TV
Nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz?
LG 42LG5000 le 42LG6000 özellikleri aynı ancak 6000 serisi scarlet siyorlar gorunum olarak daha şık ve pahalı -
Öncelikle hayırlı olsun...
Ben LG markasını kötüleyenleri anlamıyorum. Sonuçta bir düşünceniz olabilir ama bunu mantıklı delillere adyandırmanız gerekmekte.
Misal ben neden LG'yiseviyorum ?
1) LG fabrikalarının çalışma esaslarını inceledim. Örneğin bir seri LCD monitör fabrika bandında ilerlerken kalite kontrolü esnasında bir tek monitörde hata çıksın o seriye ait hatalı monitörden sonraki tüm monitörler geri dönüşüme gönderilir.
2) LG, panel üreten ender firmalardan biridir.
3) Kore malı olması bir başka cazip yönüdür.
4) Hayat boyu kullandığım tüm LG donanım ve çevre birimlerinden ötürü bir kez bile teknik servisi aramadım. Hala kullandığım CD-Rom'u bile var
5) Teknik servis anlayışı çok iyi. İlk ay şartsız değişim, sonraki 23 aylık dönemde aynı hatanın "3" defa tekrarlaması durumunda değişim.
6) Digicom'dan ayrılan LG'nin Türkiye pazarında artık tek başına yer almak istemesini belirtmesi üzerine kasıtlı olarak çıkarılan teknik servis yalanları ile maalesef insanlar yanlış yerlere manipüle ediliyor. Özellikle Panasonic bayileri Bunu forumda bariz olarak gözlerimle gördüm.
7) LG ürünlerinin distribütörlüğünün ve teknik servis hizmetini sunan firmaların köklü firmalar olmaları
Bunun gibi daha birçok neden sayabilirim...
Evimdeki tüm elektronik eşyaları el verdiğince LG modelleri ile değiştirmeye çalışıyorum. Laptobum, LCD TV'im ve masaüstü bilgisayarımın birçok parçası LG. Şimdiki hedefim inşallah Ev Sinema Sistemine de sahip olmak. Hem de gözü kapalı bir şekilde...
Şimdi ben beğenme sebeplerimi söyledim. LG modellerini karalayan arkadaşların nedenlerini de alabilir miyim ? Malum bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 12 Eylül 2008; 9:15:13 >
-
hayırlı olsun.iyi günlerde kullan dostum.yorumlarını ve fotolarını bekliyoruz. Saygılar -
YA BEYLER BEN 42LG5000 ALDIM FAKAT GÖRÜNTÜ UYDUDA İYİ DEGİL SERVİS TELEVİZYONU KURARKEN SÖLEMİŞ GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ ARTTIRICI Bİ KABLO SATIYOMUŞ AMA BİZİMKİLER ALMAMIŞ VE BENDE ŞU AN GÖRÜNTÜYÜ BEGENMİYORUM
BEN ŞU AN DİREK RESİVERDAN TELEVİZYONA 3 RENK KABLO GELİYO SİZCE NE YAPMALIYIM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM -
daha kaliteli bir kablo kullanabilirsin yine 3 renkli yada en iyisi kaliteli bir scart kablosu
not:uydu cihazınız hdmı destekliyorsa onu öneririm şuan ki en iyi o -
benim uydum hdmı ı desteklemiyor... ya scart iyi demediler bize hdmı ın görevini yapan bi kablo varmış o iyi diyolar ama hangisi sizce iyi????????????? -
quote:
Orjinalden alıntı: cago01
benim uydum hdmı ı desteklemiyor... ya scart iyi demediler bize hdmı ın görevini yapan bi kablo varmış o iyi diyolar ama hangisi sizce iyi?????????????
Muhtemelen component kablodan bahsediyorlardır. Üçuçlu kırmızı-yeşil-mavi renklerde olur. Uydu alıcının arkasına bak. Eğer bu renklerde 3'lü çıkış var ise component kablo almalısın. Yalnız kırmızı-beyaz-sarı çıkış veya kablo ile karıştırma. Bu combosite kablo diye geçer sadece bir tanesi yani sarı çıkış görüntüyü gönderir diğerleri stereo ses iletir. Senin uyduyuda heralde böyle bağlamışlardır. Scart bağlantı azda olsa buna göre daha iyidir. Eğer component çıkış yoksa uyduda scart alsan daha iyi olur.
Benzer içerikler
- grundig televizyon yorumlar
- samsung tv sunucu bulunamadı hatası
- input lag test
- 75 inç tv izleme mesafesi
- tv ekran kararıp geri gelmesi
- toshiba nerenin malı
- lg tv güncelleme
- fiyat performans projeksiyon
- bim bot
- telefonu televizyona yansıtma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X