Şimdi Ara

LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
47.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recevirın hd yi desteklemez ki. Benim bildigim sadece d-smart hd destekliyor.O da 690 ytl.
    Bendede 42LG5000 var.
  • İŞTE OLAY BUDUR.

ÇOK MEMNUNUM
    TEKNOSADAN 12 TAKSİTE 2,229 YTL YE ALDIK

MAŞALLAH NAZAR DEYMESİN

LG 42LG5000 LCD TV  Aldım!!!

LG 42LG5000 LCD TV  Aldım!!!

• pip veya pat ı bende yapamadım. resim içinde resim'i nasıl yapıyorsunuz, yapan biri varsa soyleyebilir mi?

teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

selamlar

bugün ben de 42LG5000 aldı
    aslında 42pg6000 olan plazmayı alacaktım ama full hd olması ve eşimin lcd ye daha sıcak bakması nedeniyle bu modeli aldık
    Maalesef pazartesi günü kurulacak, umarm memnun kalırım. Next YE 8000 plus receiver var, bakalım sd görüntü nasıl olacak....

hoperlorleri tamamen kablosuz olan ses sistemi bilen var mı?

Samsung da var kablosuz ses sistemi, aratırsan bulursun.
  • lg5000 ile sorunları veya mutlulukları olan varmı arkadaşlar?

PS3 performansı nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent0119

Burdan merak edenlere duyurulur boyle bisi olamaz mükemmelin üstünde görüntü kalite çift tuner özelligi beni bitiriyor alıcaklar kesinlikle arkanıza bakmadan alın derim süper bir lcd
    LG 42LG5000 LCD TV

Konuyu açan arkadaş nasıl banlanmadı hayret.
  • artıkkk bende 42LG5000 sahibiyimm bugün bornova forumdan aldık..
    salıya anca kurarlarmıs..

Sony bravia2 40S4000 serisi beni çok düşündürsede..(Aynı fiyat) 33000:1 di o ve tepki süresi 8ms idi..he bide o 102 ekrandı

Lg 50 bine1 5ms tepki ve 106 ekran olması daha cazip geldii...
    umarımm yannlıs olmamıstır kararımız...kullandıkça gorucez..
    ozell bir tavsiyeniz falan varmıtecrbeli kullanıcılar olarak...uydudan kullanıcaz..

nott pcde de LG lcd kullanıorum hç sorunsuzzz sadece canlı degildi bir philipse gore...
  • 42lg5000 televizyonum dün kuruldu. 1080p video dosyasını laptoptan açıp, hdmi kablo ile televizyona aktardım. harika bir görüntüsü var. görüntüyü hem laptopun ekranından hem de televizyondan görebiliyorduk. laptopun (hp pavilion dv9000 serisi) ekranının görüntü kalitesinden çok memnun olmama rağmen, televizyondaki görüntünün yanında sönük kaldı.

televizyonun üzerinde pcmci kart yuvası olması ilgimi çekti. kurmaya gelen servis elemanına sordum, dijital karasal yayın için pcmci kart alıp buraya takmanız yeterli dedi.

kumandası kocaman geldi bana. tam 23 cm boyu var. henüz çok kullanmış değilim ama pek kullanışlı gelmedi bana. daha küçük ve kullanışlı bir kumandası olmasını tercih ederdim.

sol tarafında pcmci yuvası, 1 adet hdmi girişi, s-video girişi, composite video ve ses girişleri (rca konnektör - lale jak) ve kulaklık çıkışı mevcut.

sağ tarafında kanal ve ses gibi birkaç tane düğme mevcut.

arka tarafında component (3 video, 2 ses) girişleri, 2 adet scart girişi, 2 adet hdmi girişi, 1 eski tip çubuk anten girişi, 1 rs-232 girişi (servis için) 1 usb girişi (servis için), 1 rgb/dvi ses girişi, 1 optik dijital ses çıkışı mevcut.

ayaklığının arka tarafında sehpaya monte etmek için 1 adet vida deliği mevcut.

şimdilik ilk yazabileceğim şeyler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanilyas -- 26 Ekim 2008; 16:47:29 >

• dostum bende almayı düşünüyorum aklımdaki modellerden biri hatta ilgi 42 olması yüzünden ama senden bişey rica etsem ben aynı zamanda masaüstü olarak kullanabilmekte istiyorum pc de ama dibindeyken tv nin çok yoruyormu intern falan kullanırken?
  • Valla anneme aldık bizde, süper görüntü ve kasa şekli, kayınçom ürünü bulamadığı için philips 42pfl5630 aldı ama memnun olmadık hiç birimiz.
  • bende inceledim mağazada ama pc olarak deneme şansım olmadı bide maksimum 2.5 metre mesafem var ve pc olarak dibinden de kullanmak istiyorumda 42 çok büyük olur göz yorarmı diye düşünüyorum :S
  • sinanilyas
    Hayirli olsun Tv n
    Tv nin Sd yayinda ve Dvd resimlerini koyarsan seviniriz
    saygilar
  • ups kargo zahmet edipte cumartesiden beri şubelerinde yatan tv mi getirseydi şimdiye kadar incelemeyi siteye koymuştum
  • kamanuu

ben de yaklasik 2.5 metreden izliyorum. televizyon olarak kullanınca hiç de göz yorucu değil bu mesafe. ama bilgisayar monitörü olarak kullanacaksan, yakından bakınca netlik açısından sorun yok 1920x1080 çözünürlükte. ama gözü yorar diye düşünüyorum. o çözünürlükte 60 hz destekliyor çünkü. en az 1 buçuk 2 metre falan olmalı bence o durumda.
  • F3mania

teşekkür ederim.

birkaç fotoğraf çektim. ama fotoğraflarda renkler vs. çok olduğundan çok daha kötü çıktı. yanıltıcı olacağını düşündüğümden dolayı fotoğrafları paylaşmaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanilyas -- 26 Ekim 2008; 21:21:31 >
  • ben de yeni aldım..ama attıgım mesajlar yayınlanmıyor ..eger yayınlanırsa görüşleri mi bildirebilirim
  • abi foto pls
  • arKadaslar uydu kanalları bildiğiniz gibi komple değişti farklı bir uyduya geçildi...
    şimdi ki uyduda goruntu daha guzellesicek deniyor sizde değiştimi ??

hd yayınmı oldu hepsi ? cmrtesii aldıkk daha gelmedii bize Lcd merakla bekliorum :))
    birde kompenant falan die bişiler deniyor... Scartla baglasam direkk diğerine gore çokmu kotu olur goruntu ?
    birde son olarak Sony bravia2 40S4000 almadımm aynı fiyat hatta daha ucuzdu sizce doğru kararmıydı? merakla herkesnn yorumlarını bekliyorumm...:))
  • Frekanslarla ilgili köklü bir düzenleme yapıldı sadece. HD yayın olmadı yani.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.