Şimdi Ara

LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
47.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani iki farklı yayını ekrana bölerek izlemekten kastım iki farklı receiverı tv'ye bağlayabilmek iki farklı yayını bağlamaya çift tuner deniyor.Ekranı bölmeyede PIP PAT dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganers

yani iki farklı yayını ekrana bölerek izlemekten kastım iki farklı receiverı tv'ye bağlayabilmek iki farklı yayını bağlamaya çift tuner deniyor.Ekranı bölmeyede PIP PAT dimi

anladım dostum ozaman benım tv dede çift tuner var harelde :)
    hem kablolu yayın hemde uydu kullanıyorum pap diye birşey var ona bastıgımda ekranı ıkıye boluyor ama sadece bırınden ses gelıyor digeri buyuk bır ıhtımal kulaklık falan takarsam ses gelır yada bır ayarı falan vardır .usb onemlı aslında digelimki dvd player falan yok direk harici diski takıp film izleyebilirsin yada direk digital foto makinesi vs gibi aygıtları baglayıp ızleyebılırsın neyse saglık olsun ben Sony brava s4000 den memnunum cevap verdıgın için teşekkür ederim dostum saolasın

• Merhaba arkadaslar,

Bende 42LG5000 almayi dusunuyorum. Ancak internette okudugum iki yabanci profesyonel yorumda hareketli goruntulerde basarisisz oldugunu soyluyorlardi. Aksiyon sahnelerinde bariz bir bulaniklik oluyor diyorlar. Verdikleri not ise 65 / 100) Bu bulaniklik TV yi tavsiye etmemize engel oluyor diyorlar. Bu 50.000:1 ve tepki surelerinin ise kagittaki gibi olmadigini soyluyorlar.

Bu konuyla ilgili problem var mi ? Ozellile alip kullanan arkadaslardan yardim rica eiyorum.

Yoksa biraz daha zorlayip Sony 40V4000 alacagim ama bos yere bu farki odemek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CINAR66 -- 5 Aralık 2008; 22:03:55 >
  • Merhaba,

Bende 42LG5000 almayi dusunuyorum. Ancak internette okudugum iki yabanci profesyonel yorumda hareketli goruntulerde basarisisz oldugunu soyluyorlardi. Aksiyon sahnelerinde bariz bir bulaniklik oluyor diyorlar. Verdikleri not ise 65 / 100) Bu bulaniklik TV yi tavsiye etmemize engel oluyor diyorlar. Bu 50.000:1 ve tepki surelerinin ise kagittaki gibi olmadigini soyluyorlar.

Bu konuyla ilgili problem var mi ? Ozellile alip kullanan arkadaslardan yardim rica eiyorum.

Yoksa biraz daha zorlayip Sony 40V4000 alacagim ama bos yere bu farki odemek istemiyorum.
  • hocam ben sana 40e4000 al derim ben aldım ve gayet memnunum görüntüsüde çok hoş ve karizma beyaz olması yanıltmasın seni en dış tarafındaki siyah piano black kısım daha güzel yapmış incele derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CINAR66

Merhaba,

Git gör derim, neden bir çok kimsenin tercih ettiğini çok rahat farkedeceksin

• levent0119 çift tuner özelliğinden biraz bahsedermisin.
    Örnek kablo tv var diyelim 2 ayrı kanalı aynı anda seyredebiliyormusun?
    Yoksa 2 ayrı kaynağa ihtiyacınmı var?(kablo vs uydu gibi)
  • Tekrar selam,

Bu aksamustu buyuk bir heyecanla gidip 42LG5000 aldim sonunda. Eve gelip kurdum ve su anda hayal kirikligi ve sinir icerisindeyim. Uydu recevier ini baglayip TV'yi actim ve seste inanilmaz bir cizirti var. Birkac kanal ve DVD denemesinden sonra farkettim gibi sag taraftaki hoparlor resmen patlak. Ses ayarinda balansi bulup tum sesi saga verdim ses sifira yakin derinden cok az geliyor. Yarin gidip degistirmeye calisacagim. Ben Romanya 'da yasiyorum ve tuketici haklari Turkiyeden beter yarin agir bir mucadeleye girecegim. Bundan sonra herhangi bir Tv almak isteyenler arakdaslara ornek olsun diye yaziyorum . Hoparlorlere dikkat edin. Kalabalik magaza ortami ve gurultude anlasilmiyor.

Gorusmek uzere,

Hakkaten cok moralim bozuk.
  • Arkadaşım servis rapor tuttuğu sürece 1 ay içinde değişim yapılır..Zor olan bişey yok...Şuanda piyasada alınabilecek fiyat performans ürünlerinde LG en iyisi bana göre...Renk kalitesi Samsung ve Sonyden çok daha başarılı ve alınabilecek en iyi tvler arasında LG6000 ve LG7000 modelleri ilk tercihlerim arasındadır herzaman...Bu modellerde 10BiT ekran kullanıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticuM -- 8 Aralık 2008; 14:52:24 >
  • A42LG5000 ses problemi

Aldigim yere goturdum sorunu anlattim, baska bir tane getirdiler daha az olmakla birlikte onda da ayni ciziriti var. Hoparlorun altindaki kisim rezonans yapiyor ve alttaki plastik rahatsiz edici br sekilde titriyor/cizirdiyor. Goruntu kalitesi guzel ama deddigim gibi ses felaket . Umarim Turkiyedki modeller boyle degildir. belki de Romanya ya gelen modeller 2. kalitedir bilmiyorum ancak ben burda alip denedigim 42LG5000'den vazgectim. Dun kasam CNN TUrkte Furbolmania yi izloyorum ses seviyesi 30 larda (max 100) hoparlorun altindaki plastik in cizirtisi deli etti. Adamalar alt tarafi konusuyordu, muzik kanalina gecince ses iyice bozuldu.
  • BEN TV Yİ BİLGİSAYARA BAGLADIM AMA GÖRÜNTÜ FAZLA NET DEGİL NİÇİN???????????????

EKRAN KARTIM GE FORCE FX5500 128 BİT 256HZ ÇOK MU DÜŞÜK???
  • cago01

kardeş, ben dediklerini yaptım ama bariz bir fark olmadı hala suluboya gibi. uydudanda dvd playerdanda görüntüler çok kötü. her ikiside scart kablo ile bağlı.
    bunun bir anlamı olmalı
  • ben lg notebook kullaniorm ve lg markasindan cok memnunum. Lg nin lcd ve plazma da urettigi icin tv tercihimde ilk siradaki markalardan birisi de lg..
    ben de 104 ekran lcd yada plazma istiyorum, arasindaki farklar nelerdir bilmiyorum. sadece sunu soyleyebilirim, televizyon divx-dvd izlemek icin ve telekom kablolu yayinda kullanilacak.. onerebilecegiz televizyonlar nelerdir? lcd mi plazma mi ve ozellik olarak hangileri olmali?
  • Selam arkadaşlr bende dün 42LG5000 sahibi oldum. TV hakkındaki görüşlerim son derece olumlu. kesinlikle vve kesinlikle tavsiye ederim. Alan kesinlikle pişman olmaz... Bende çok araştırdım sony mi samsung mu vs. gibi ama forumu incelerken LG nin bu modeline kanım ısındı ve teknosanın yapmıi oldugu kampanyayıya yakalayınca kararımı LG den yana kullandım iyi ki de kullanmışım. ben Uydu kullnıyorum atlanta marka bir uydum var ve altın uçlu scart aldım ve sonuç mükemmmmmmeeeelllll ben uydudan böylesi güzel bir görüntü alacağımı taahmin etmiyordum. Demekki birde uydu cihazım HDMI cıkışlı dsmart yada dijiturk felan olsa görüntü nasıl olacak tahmin bile edemiyorum. yazdıklarımda en ufaak abartma yok arkadslar sizi tenzi ederim verdiğim paranın kuruuna acımadım eve kurupda bu görüntüyü aldıktan sonra.
    TV nin birde çok güzel bir özelliği var Inelligent sensor (yanlış yazmış isem affola) yanı ortam ışığını algılayıp ekranın ışığını otomatık ayarlıyor. yanı geceleyin ve odada ışık yanmıyor ise parlaklıgı kendi kendine kısıyor ki göz yorulmasın ama ışıkları açtıgınız anda o da otomatikman ışığını arttırıyor.
    denemek için ışıkları kapattım tv de karardı ve çok dengeli bir görüntü oluştu. biraz izledikten sonra sensör özelliğini kapatıp canlı moduna aldım fena bir ışık -la karşı karşıyaydım sanki ışıkları açmış gibi oldum oda bir anda aydınlandı o sekilde seyredeym dedim ama gözlerim o ışık şiddetine fazla dayanamadı. demekkii sensör modu çok çok sağlıklı bir mod ve bende sürekli o modda seyrediyorum.

SÖZÜN ÖZÜNE DÖNERSEK. 42LG5000 modelini SİDDEETLE TAVSİYE EDİYORUM. NE SONY İLE BU MODEL ARASINDA KALMIŞ OLANLAR YADA HANGİ MODELİ ALSAM DİYENLER SİZE BENDEN GARANTİ ALIN BUNU VE GÖRÜNTÜNÜN MÜKEMMELLİĞİNİ GÖRÜN ... UNUTMADAN SÖYLEYEYİM UYDU RECEIVER KULLANACAKSANIZ MUTLAKA VE MUTLAKA ALTIN UÇLU SCART KABLO ALIN BARİZZ GÖRÜNTÜ FARKI VAR ...

HA BU ARADA HD DVD YADA FULL HD YAYINDAKİ GÖRÜNTÜLERDEN HİÇÇ BAHSETMİYORUM BİLE VARIN SİZ DÜŞÜNÜN YANİİ ...

• Bugun bir arkadaşım yeni aldıgı 42LG5030 u test etmek için sağolsun beni evine davet etti. Her türlü formatı test ettik. Uydu yayını, normal divx, hd rip, dvd. Sonuç, mukemmel. Uydu yayınları lcd'den alabileceginiz maksimum kalitede. Divx'ler desen o da oyle. HD rip mkv lr ise şaha kalktı resmen.
  • LG nin kullandığı panel görüntü standardı ölçüsü WXGA (Wide eXtended Video Graphics Array) 1200x768 3:2 PHILIPS in kullandığı panel görüntü standardı ölçüsü WUXGA (Wide Ultra eXtended Video Graphics Array) 1920×1200 16:9

saygılar sadece bilgi..................
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bugun bir arkadaşım yeni aldıgı 42LG5030 u test etmek için sağolsun beni evine davet etti. Her türlü formatı test ettik. Uydu yayını, normal divx, hd rip, dvd. Sonuç, mukemmel. Uydu yayınları lcd'den alabileceginiz maksimum kalitede. Divx'ler desen o da oyle. HD rip mkv lr ise şaha kalktı resmen.

oyun konsoluna dair bir test yaptiniz mi ? samsung lardaki gibi input lag var midir?
    fiyati su anda cok cazip hale geldi

lg5000 , 40s4000 veya l4000 ile yaklasik fiyatta. hangisini onerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IFSO -- 18 Ocak 2009; 22:06:59 >
  • Bende çok kararsızım, sony w4000-4500 var aklımda ama acaba lg 7000 mi alsam diye de düşünüyorum. lg7000 ile lg6000 arasında bluetooth dışında ne fark var bilen var mı, 7000 ın 100hrz ile hareketli sahnelerde 5000 ile 6000 e göre daha başarılı olmasını umuyorum...
  • SD yayın fotolarını da görürsek daha tatminkar bilgilere sahip olacağız.
  • arkadaşlar ;

42lg5000 kullanıcısı olarak şunları söyleyim.bir kere bu fiyata alınabilecek en iyi lcd.her yönüyle mükemmel tasarım performans yayın kalitesi.

sd yayınlarda ben monster altın uçlu skart kullanıyorum ve sonuç mükemmel.
    yine notebook'a bağladığımda inanın görüntü süper.dvi-hdmi dan spider marka altın uçlu kablo kullanıyorum.
    zamanım olursa foto eklemeye çalışayım.

ben 1899-12 taksite aldım teknosadan.gerçekten çok memnunum alanda hiç pişman olmaz.Verilen parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor bence

saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.