Şimdi Ara

LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
47.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32lg5000 in çalışırken 205 w enerji tükettiği doğrumudur. istanbul bilişimde öyle yazıyor ama lg nin kendi sitesindede bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEGHRİ

32lg5000 in çalışırken 205 w enerji tükettiği doğrumudur. istanbul bilişimde öyle yazıyor ama lg nin kendi sitesindede bulamadım...

Yabancı sitelerde de 205 w yazıyor. Bu arada yeri gelmişken benim emektar Sony CRT'nin arkasında, kullanma klavuzunda, sitelerde 94 w yazıyor. 72cm ekranı olması lazım. Sizce 94 w neredeyse 32" bir CRT TV için az bir miktar değil mi? Hani LCDler tüplü TVlerden daha az enerji tüketiyordu?
  • bu tv yi almayı düşünüyordum ama 205w çok yükesk
  • Arkadaşlar tvyi kurdum digiturke bağladım ama berbat görüntü aldım.Naapmamı önerirsiniz
  • bugun mediamarkt'a gittim. 32lg5000 in gücü 150w'mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 7 Şubat 2009; 17:45:55 >
  • 32LG5000 için 1150 tl fiyattan iyisini bulan var mı ?

Bu arada çok enteresan. 32LG6000 modelinin fiyatı devamlı düşüyor. Darty de 1299 olmuş. Teknosada çok önce 1330 idi, bugün gördüm 1160 tl olmuş, teşhirmi diye sordum hayır kapalı kutuymuş. Bu modelde sorun mu var dedim neden fiyat çakılıyor (sanki sorun olsa söyleyecekler, benimki de laf olsun ) gayet güzel başarılı bir tv dediler. yani 5000 ile 6000 modelleri fiyatı eşit şu anda (32")
    32" scarlet olanın dizaynı çok enteresan, ben çok beğeniyorum ama değişik bir dizayn olduğu için bazılarına itici gelebilir. İnceliği de çok güzel, arkasındaki bordo renk, açma kapama düğmesinin şıklığı süper.
  • mediamarkt ta 1159 tl di. tenosa fiyatını sen yazınca gördüm. o daha iyiymiş. aslında bu tv ye aklım yatıyo. bugun sd deki performansı hoşuma gitti. yayın d smarttandı. ama scart mı hdmi mı bilemiyorum..birde uydu alıcısı hd'di. ama o uydudan açılan normal kanallar(star, kanald, show gibi)sd yayın oluyo dimi.
  • selamlar izleme mesafesi 350 cm 37 inç ufakmı kalır 42 inç mi düşünmeliyim,fiyatları peşin en uygun siz ne kadara buldunuz.
  • ben 250 ile 300 cm uzaklıktan izliyorum bence 42" düşünmelisiniz eğer paranız yetiyorsa daha da büyüğünü
  • Ben de en sonunda bu 42lg5000 modelinde karar kılmıştım. Forumda son birkaç mesajda bu tv hakkında çok olumsuz yorumlar var doğrumudur diye düşünmeden edemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: riffraff

ben 250 ile 300 cm uzaklıktan izliyorum bence 42" düşünmelisiniz eğer paranız yetiyorsa daha da büyüğünü

42 inç e zorlayım o zaman bütçe ne yazıkki yetmiyor:(

@ forgotten2006 benim gözümden kaçmış ne tür kötü yorumlar var acaba aklımda kalan bi tek ses ile ilgili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa2711

quote:

ben 250 ile 300 cm uzaklıktan izliyorum bence 42" düşünmelisiniz eğer paranız yetiyorsa daha da büyüğünü

@ forgotten2006 benim gözümden kaçmış ne tür kötü yorumlar var acaba aklımda kalan bi tek ses ile ilgili.

bi arkadaş yeni konu açmış sd yayınları çamur gibi seyrettiğini söyleyerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

32LG5000 için 1150 tl fiyattan iyisini bulan var mı ?

Bu arada çok enteresan. 32LG6000 modelinin fiyatı devamlı düşüyor. Darty de 1299 olmuş. Teknosada çok önce 1330 idi, bugün gördüm 1160 tl olmuş, teşhirmi diye sordum hayır kapalı kutuymuş. Bu modelde sorun mu var dedim neden fiyat çakılıyor (sanki sorun olsa söyleyecekler, benimki de laf olsun ) gayet güzel başarılı bir tv dediler. yani 5000 ile 6000 modelleri fiyatı eşit şu anda (32")
    32" scarlet olanın dizaynı çok enteresan, ben çok beğeniyorum ama değişik bir dizayn olduğu için bazılarına itici gelebilir. İnceliği de çok güzel, arkasındaki bordo renk, açma kapama düğmesinin şıklığı süper.

1149'a teknosa'dan aldım. salı günü gelecek ve kuracaklar, lg teknik servisi bakalım heyecanlıyız. 32inch lg5000 aldım. 1149 tek cekim verdim. gonlumden sony bravia w4000 geciyordu ama para bu kadardı.

izlenimlerimi yazıcam arkadaslar hayirlisi.

(ölü piksel testi icin ne yapabilirim arkadaşlar bilgisi olan var mi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 8 Şubat 2009; 12:00:30 >

• 32lg5000 şuan en ucuz vatan bilgisayarda (internet sitesinde) asya karta 5 taksit, diğer kartlara tek çekim 1.101 TL.

@nejat_80;
    ürün kurulduktan sonra yorumlarını buraya yazarsan sevinirim. bazı tereddütlerim var.
  • @ forgotten2006 keşke bi problem o olsaydı biraz araştırma yaptım en büyük problemi hızlı sahnelerde blur oluşmasımış(acayip nefret ederim)2. ise siyah seviyesimiş
    kullanan arkadaşlar lütfen bu konulardaki fikirlerinizi belirtebilirmisiniz mümkünse fotograflarla Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa2711 -- 8 Şubat 2009; 15:23:00 >
  • quote:

@ forgotten2006 keşke bi problem o olsaydı biraz araştırma yaptım en büyük problemi hızlı sahnelerde blur oluşmasımış(acayip nefret ederim)2. ise siyah seviyesimiş
    kullanan arkadaşlar lütfen bu konulardaki fikirlerinizi belirtebilirmisiniz mümkünse fotograflarla Saygılar.

Hızlı sahnelerdeki sorun çoğu LCD de mevcut.Hatta çok pahalı olan serilerde bile şikayet var forumlarda.Zaten her konuda iyi olan bir tv yok.Mutlaka 1-2 konuda sınıfta kalacak:)

Yalnız siyah seviyesi öyle değil,bu konuda başarılı olan birçok model var.Forumu iyice araştırırsanız hangi markalar ve modeller olduğu öğrenebilirsiniz.

Yine de bütçesi 1100 TL civarı olanlar için LG5000 kötü seçim olmaz bence..Kullanım amacınız SD yayınsa,Toshiba AV500 de düşünülebilir..Hatta AV500 900 küsürdü en son.Ama konsol ve hd film izlenecekse XV500 de 1200 TL civarı,aklınızda olsun.

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: forgotten2006

quote:

quote:

bi arkadaş yeni konu açmış sd yayınları çamur gibi seyrettiğini söyleyerek..

arkadaşlar ekledim işte resimleri hala neyi tartışıyosunuz? yada neden kararsız kalanlar var anlamadım?

bu fiyata canavar gibi tv işte sadece bir tek eksiği bence ses kalitesi iyi değil oda bi ev sinema sistemiyle düzeliyor.almak isteyenler tekrar bi önceki sayfadaki resimlere baksın.

• @ migraine! hızlı sahnelerde problem yaşıyormusun?
  • quote:

@ migraine! hızlı sahnelerde problem yaşıyormusun?

kesinlikle en ufak bir problem yok ayrıca siyah kalitesi mükemmele yakın.tek problem bence ses o kadar onuda dert etmıyorum görüntü yetiyor.
  • Ben de geçen hafta 42lg5000 aldım görüntü kablolu yayında pek iyi değildi ancak dün teledünya ya abone oldum şu anda görüntü çok iyi.
    Ayrıca şunu da söyleyim resim ayarlarından tv nin görüntüsünü detaylı biçimde ayarlayabiliyorsunuz ve çok farkettiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.