Şimdi Ara

LG 42LG5000 LCD TV Aldım!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
47.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarın 42lg5000 alıyorum almadan önce herşeyini test ettim fiyatına göre süper bi televizyon tavsiye ederim
  • Arkadaşlar,
    Teknosa'da 42LG5000 ile 40A552 Samsung nakitte nerdeyse aynı fiyattalar,bu konuda birşey öğrenmek istiyorum.
    Samsung gözüme daha çekici geliyor,fakat Samsun 'un bu modelinde DVB-C tuner özelliğini göremedim,malum teledünya'yı bekliyoruz,ondan dolayı bu tuner olması lazım,acaba var mı,LG 'nin bu modelinde DVB-C tuner var mı,bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu konuda bende çok kararsız kalanlardanım. Sony bravia larda karar kılmıştım(garanti süresinin uzunluğu ve PS3 ile kullanacağım için) ama mağazalarda görünce bu cihazı hep kafam karıştı. Bu ürünü PS3 ile kullanan varmı? Kullanan varsa yorumlar alabilir miim?
  • 32" 5000 veya 6000 modellerinin güç tüketimi konusunda resmi sitesi dahil hiç bir yerde bilgi bulamadım.
  • Arkadaşlar,
    42 Lg 5000 gerçekten özellikleri bakımından fiyat açısından da süper geldi.
    Fiyatı şu anda 2000 ytl olarak peşin fiyata veriliyor.
    Bu cihaz hakkında PC bağlantısı konusunda fikirlerinizi istiyorum.

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vardhamana

quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

quote:

Orjinalden alıntı: levent0119

Burdan merak edenlere duyurulur boyle bisi olamaz mükemmelin üstünde görüntü kalite çift tuner özelligi beni bitiriyor alıcaklar kesinlikle arkanıza bakmadan alın derim süper bir lcd
    LG 42LG5000 LCD TV

Cahilliğimi mazur görün.. Çift tuner özelliği nedir?
    SD yayın görüntüsünden mi memnunsunuz??
    Nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz?

LG 42LG5000 le 42LG6000 özellikleri aynı ancak 6000 serisi scarlet siyorlar gorunum olarak daha şık ve pahalı

5000 ve 6000 serisinin özellikleri aynı değil.

5000 serisinde olmayan ama 6000 serisinde olan özellikler;

- WLC (geniş renk kontrolü)
    - 10Wx2 ses (5000 serisinde 7Wx2)
    - usb giriş
    - dvb-t giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 30 Ocak 2009; 9:09:08 >

• Dijital tuner yok bu cihazda değil mi (dvb-c)
  • Arkadaşlar,
    42 LG 5000 1:1 Pixelmapping yaparmı ?

Ayrıca PC'yi HDMI ile bağlayanlar nasıl memnun mu ne dersiniz ?
  • slmm dostm 1 keree benim pc ye bagladmm ... pes 09 oynarkenn bazennn ekranınn beelirli yerleriii titreyerekkk oynadmm.. bilgisayarımm daha yeni ve çift çekirdek 2.80 ghz ekran kartmda en az 256 ydı sanırım ati
    yanii normal lg monitorumde hiç bir kasma olmadan oynarken tv de buna tanık oldum sorunun nedenini bilmiyorum...
    belkide ozell bir ayar yapmöam gerekirdi ekran kartı driverında :S:S
    bu arada nerden bagldıgıma gelince... pc ile monitor arasndaki baglantı kablosu direk tv yede baglanıyor. o yuzden ekstra bi kabloya gerek kalmadıı ..

bu arada bi şey danısıcam arkadaslar..
    ben dün LG DV 382 dvd aldmm..usb li .... baglarkenn nerden baglamalıydım bilmiyorumm ama.içinden çıkan kabloyla hemen sağğ tarafndaki 3 lü yere giriş yaptım kulaklık çıkısının ordaki... sizce dogrumu bu baglantım? kompositt falann ayarlarr varr ama AV3 ten girdim ben . tşşkr ederm..
  • Arkadaşlar,bu hafta içi bu cihazdan kesinlikle bende alacağım,kısacası bir iki gün içinde olacak,

Son fikirleriniz nelerdir,1700 ytl'ye nakit alacağım,izleme mesafesi olarak ne düşünüyorsunuz,ikincisi ise Teledünya aboneliğine gireceğim HD receiver alacağım,dilerim ki memnun kalırım,şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar 42lg5000 tv teknosada ğeşin 1.900 tl yada 200 X 10 ay taksitle almayı düşünüyorum ne öneriyorsunuz bütçem en fazla 2.000 tl ?
  • Gitarx dostum,

Aynı kaderi paylaşıyoruz seninle,bende yarın alacağım bu cihazdan,ben Teknosa'ya da baktım fakat pahalı geldi bana,ben 1700 Ytl 'ye peşin buldum ve yarın alacağım.Şu anda fazla kararsız da değilim.İlk LCD araştırmalarıma çıktığımda Sony almak istiyordum,ama bu cihazı geçtiğimiz hafta ve bu fiyata bu özellikleri görünce aklım karıştı,fakat kullanıcı arkadaşlar hepsi tavsiye etti,dijital yayınlarda performansı oldukça iyiymiş.

Bende alıp hemen HD teledünya aboneliğine başvuracağım.Umarım burada birlikte yorumlarımızı paylaşırız,yarın bu saatlerde almış olacağım,diğer gün evime kurulur düşüncesindeyim,ayrıca kurulum da ücretsiz.

Cihazın özellikleri çok iyi,ayrıca 2 yıl da garanti veriyorlar,bu forumda bir arkadaş ilk 1 ay koşulsuz değişim yaptıklarını söylemiş LG'nin.Ayrıca LG,samsung ile panel üreten firmalardan birisi,ben gönül rahatlığı ile kullanacağımızı düşünüyorum.

Dilerim de öyle olur.

• msendogan33 merhaba, seninle kaderimiz aynı galiba, bende önce samsung almayı düşünüyordum ama sonra baktım ki LG daha kaliteli ve az daha ucuz onu almayı düşünüyorum, TV yi aldıysan yorumlarını öğrenebilir miyim?
  • Sayın msendogan33, 1700'e cihazı nereden buldunuz? Ben de bu aralar LCD arıyorum da, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşım Mersin'de gördüm,Zen teknolojide ama sana önemli sürprizlerim var free mind,ne yazık ki LG almadım,Mersin Forum Samsung'da 6 serisinin kampanyasını gördüm 2000 ytl'ye nakit aldım,Samsung 40A615.Ben çok ama çok beğendim.Eüer ki LG'yi 1700 ytl'ye neden almadığımı soracak olursan,Salonda kullanacağım için 106 ekran bana çok fazla gelecekti,ondan son günlerde iyice içinden çıkamadım ve bu cihazı aldım,şu anda da çok memnunum.

Kolay gelsin,görüşmek üzere.Bu cihaz ortalama bu fiyatlara gidiyor,bilgin olsun bence bulursan yine de sen bilirsin çünkü ben dediğim gibi ekran nedeniyle LG'den vazgeçti yoksa son güne kadar LG alacaktım.
  • arkadaşlar bende philips5603 almak niyetindeydim ama son olarak 42 LG5000 almaya karar verdim ama şu sıralar teknoloji mağazalarında yok ürün-özellik olarak fiyatının uygun olmasından dolayı heralde. Hafta sonu Electro World de aynı ürünün 5030 kodu ile teknik özellikleri sabit olmak kaydıyla sadece panelin alt tarafı bordo olarak gördüm daha hoşuma gitti göze farklı geliyordu onu bekliyorum şimdi teknosada gelmemiş gelince gidip alıcam.

fakat demin LG nin kendi ana sayfasında gezinirken aklıma bir şey takıldı 42 LG5000 ürününün LG ana sayfasında FULL HD olmadıgını HD READY olduğunu hem yazıyor hemde kısa bir video var ingilizce hemde orada belirtiyor.

http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=LG5000&model=2#

hani bazı mağazaların şişirme özellik olarak etiketlerde bazı şeyleri belirttiğini duyuyoruz ama bu ürünü kullanan arkadaşların bu özelliğin doğruluğunu teyit etmelerini rica edicem..

• Lütfen yardım. Arkadaşlar ben görüntü ayarını bir türlü yapamadım.
    Menü --> Resim --> Resim Modu kısmından bir mod seçiyorum. İstediğim ayarları yapıp menü tuşuna basıp çıkıyorum. Kısa bir süre izliyorum (yaklaşık 1 dk.) ama kendi kendine eski haline dönüyo (Resim Modu olarak Canlı'ya dönüyo). Yaptığım değişiklikleri kaydetmenin yolu nedir. Yardımlarımız için şimdiden teşekkürler.
  • herkese slm

kararsız olan arkadaşlar için birkaç tane sd yayın fotosu ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslubrk -- 4 Şubat 2009; 22:27:01 >

• dostum resimler için saol, SD yayın demişsin ama arada moviemax te war, sen görüntüyü digiturk denmi alıosun yoksa direk anten çıkışındanmı..pek anlamadığım için soruorum ..
  • valla ben senin sorunu anlamadım.digitürk kullanıyorum ve hepsi sd yayın.digitürk plus değil yani.ayrıca digitürkten av girişine bağlı hepsi bu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.